• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Benim yüzüme bu renk gider mi (resimli)

o renk acık kumral gibi araya röfle atılmıs gibi size kesinlikle su ankinden daha acık renk gerekli kumral acık kahve tonları çok guzel olurifadenzi yumusar çikolata kahve bde olur daha fresh gösterir rofle sacı yıpratmaktan co kbakımgerektiren birşey röfle yaptırısanız dsadece sacınıza degil ful makyazınıza da dikkat etmeniz gerekir sadece röfle yaptırmayın zaten duzgun yapamazlar istemediginiz ibrsey cıkması n önce sacınızın rengini bi kaç ton açmakla baslayın

bu iğrenç hayatta sevmem bu renk saça bu renk bi röflee:19:
eh bak bu iyi gibi:31:
istediğim renk buuuuuuuuuuuuuuuuuuu:46:
ablamın saçıda az buna benziyokaramel renk üzerine bal köpüğü röfle,yada tam tersiydi hatırlamıyorum:44::1:
aa senı tanıdım ben, güzellik yarısmasına katılmıstın :16:

bence bır ton daha koyu olsa yakısabılır..
:17::17:det o ben değilim:27:dermişim:1:
istediğim renk sarı değil kumral tonlar ama açık kumral:31:

o renk acık kumral gibi araya röfle atılmıs gibi size kesinlikle su ankinden daha acık renk gerekli kumral acık kahve tonları çok guzel olurifadenzi yumusar çikolata kahve bde olur daha fresh gösterir rofle sacı yıpratmaktan co kbakımgerektiren birşey röfle yaptırısanız dsadece sacınıza degil ful makyazınıza da dikkat etmeniz gerekir sadece röfle yaptırmayın zaten duzgun yapamazlar istemediginiz ibrsey cıkması n önce sacınızın rengini bi kaç ton açmakla baslayın
röfleden vazgeçtim gibi,tek renk boyamak istiyorum,azcık açtırayım bakalım:))
canim ben esmerlerde sari saci hc begenmiyorum :26: cok cirkin duruyor kaslar kara gözler kara sac sari :44:
ama bu benim fikrim :34:
kaymağım yaa,ben sarı saça karşıyım yakışmaz biliyorum,iğrenç oluyo,dediğim tonlar sarıdan koyu kumral rengii,belki birazdaha koyu bi kumral:31:
tuğbacım boyadan hiç anlamam saçımı boyamadığım için
ama baştaki renk pek yakışmaz gibi geldi bana
tabii bu benim fikrim ama
sen nekadar esmer değilim desende açık tenlide değilsin
ben esmerlerde sarıyı hiç sevmiyorum bide kaşlarında siyah ve kalın
saç açık olduğu zaman kaşlar sırıtoyor saçlarında maşallah çok onun için doğal rengine boyasan daha iyi olur gibi
doğallıktan yanayım ben şahsen :34:
evet canım baya araştırdım kara kaş kara gözlülere esmer de diyolar kumralda,oyüzden bişey demiyorum artık ben:))amanin benimmi kaşlarım kalın:52:
ya eski hallerimde kalındı ama geçen düğünde incelttirdim kız,valla zor alıştım,:27:halada kalın demeyin banaaaaaaa:52::1:
saçlarım çok evet hemde kalın telli:12::51:bilemedim valla ciddende siyah ifademi sertleştiriyo,azcık yumuşak olaydım iyiydi,ne renk yapcem kafam gitti iyiceee:25::31:

Son düzenleme:
Sana sarı kesinlikle gitmiyor. Bence çikolata kahve tarzında bi renk yap. Biraz değişik ama. Şu renk olabilir mesela:

Yeni+Resim+%252821%2529.bmp

Son düzenleme:
bu iğrenç hayatta sevmem bu renk saça bu renk bi röflee:19:

eh bak bu iyi gibi:31:

istediğim renk buuuuuuuuuuuuuuuuuuu:46:

ablamın saçıda az buna benziyokaramel renk üzerine bal köpüğü röfle,yada tam tersiydi hatırlamıyorum:44::1:

:17::17:det o ben değilim:27:dermişim:1:
istediğim renk sarı değil kumral tonlar ama açık kumral:31:

röfleden vazgeçtim gibi,tek renk boyamak istiyorum,azcık açtırayım bakalım:))

kaymağım yaa,ben sarı saça karşıyım yakışmaz biliyorum,iğrenç oluyo,dediğim tonlar sarıdan koyu kumral rengii,belki birazdaha koyu bi kumral:31:

evet canım baya araştırdım kara kaş kara gözlülere esmer de diyolar kumralda,oyüzden bişey demiyorum artık ben:))amanin benimmi kaşlarım kalın:52:
y

benimm şaç tonumm sen begendiğine eçok yakınnn bal rengiiii üstüneee kum sarısı cnm:12: röfle tabi amaaa

zaten yaşça büyük gösteriyorsun..ablam 27 dıyınce şaşırdım..yani sen o istediğin tonlarda yaparsan emin ol 30 un üstünde göstereceksin yaşını..o şekilde yapılan röfleler her zaman yaşı olduğundan büyük gösterır...hele hele makyajsız asla kullanamazsın..suratın solgun durur..kaşın zaten siyah..sana asla gıtmez .bence tümünü açık sıcak kahve tonları yap..yada çikolata kahve olabılır.birde saç yapısıda önemli..mesela esmer hatta karaya yakın tenli bır kız arkım vardı..ama gelin görünki saç telleri yumuşacık dümdüz,ince telli ve parlaktı..kız karamele boyatıp uçlara sarı attırdı...çok şaşırdım sarışın olsa bu kdr güzel yakışmazdı yüzüne. bayıldım ...sonuç olarak ten den daha önemli olan saç yapısıdır..saçın düz parlak ve ince telliyse emın ol herşey gıder..ama şu an gördüğüm kadarıyla saç yapında çok iyi görünmuor o yüzden koyu renklere boyat direk...

renk tonunnuu açmaaa olmazz tatlım ben 29 yaşındayım ama oldugumdan küçük gösteriyorum yüz olarak açık tenliyim röfle kulanıyorum sanaaa dediğim tonlarr çok ğüzel olurr karmale ve çikolta kahveee:12:

Sana sarı kesinlikle gitmiyor. Bence çikolata kahve tarzında bi renk yap. Biraz değişik ama. Şu renk olabilir mesela:

Yeni+Resim+%252821%2529.bmp
bi ara yapmıştım çabuk aktı gerçi ama güzel yakışmıştı,ama değişiklik olsun dedim:31:ama olmıycak galiba,baksanıza kimse yakıştıramadı:1:
bence sarı attırma sadece dip boyası olan karameli yaptır :)
röfle istemiyorum artık zaten,tek renk yapıcam ama karamel yakışırmıki:31:bal köpüğü nasıl olur:26:
zaten yaşça büyük gösteriyorsun..ablam 27 dıyınce şaşırdım..yani sen o istediğin tonlarda yaparsan emin ol 30 un üstünde göstereceksin yaşını..o şekilde yapılan röfleler her zaman yaşı olduğundan büyük gösterır...hele hele makyajsız asla kullanamazsın..suratın solgun durur..kaşın zaten siyah..sana asla gıtmez .bence tümünü açık sıcak kahve tonları yap..yada çikolata kahve olabılır.birde saç yapısıda önemli..mesela esmer hatta karaya yakın tenli bır kız arkım vardı..ama gelin görünki saç telleri yumuşacık dümdüz,ince telli ve parlaktı..kız karamele boyatıp uçlara sarı attırdı...çok şaşırdım sarışın olsa bu kdr güzel yakışmazdı yüzüne. bayıldım ...sonuç olarak ten den daha önemli olan saç yapısıdır..saçın düz parlak ve ince telliyse emın ol herşey gıder..ama şu an gördüğüm kadarıyla saç yapında çok iyi görünmuor o yüzden koyu renklere boyat direk...
ablam 27 yaşında evet niye şaşırdınki anlamadım :44:
neyse ben 24 oldum,evet oldum olasuı büyük gösteririm ben hiç rahatsız değilim:1:sadece insanlar çocuklarımı görünce derler daha sen çocuksun ne ara yaptın büyüttün bunları diye:9:
neyse canımya,evet saçlarım kalın telli ve mat parlak değil,düzde değil dalgalı,hele banyodan sonra aman allahım düzleştirmessem bildiğin su dalgası oluyolar:30::37::1:
dediklerini düşnücem sağol:29:

merhaba bu rengi elde edebilirsin ama sürekli kontrol etmen lazım istediğin ton olduğunda yıkamalısın geciktirmeden koleston yoğun renk açıcıyı dene :34:

teşekkürler açık kumral düşünüyorum napsam bilemedimki:26:

canım bencede sarı yapma bana herkes beyazsın der ben buğdaya yakınım diyorum tenimi tam anlamadım ama sarı yaptım biaraaa hiç yakışmadıı şuan siyah yaptım herkesten cok olumlu tepkiler aldımm her zaman kaşının gözünün rengine göre saçlarını boyayacaksınn boşuna saçlarını yıpratma derim ben...

canım bencede sarı yapma bana herkes beyazsın der ben buğdaya yakınım diyorum tenimi tam anlamadım ama sarı yaptım biaraaa hiç yakışmadıı şuan siyah yaptım herkesten cok olumlu tepkiler aldımm her zaman kaşının gözünün rengine göre saçlarını boyayacaksınn boşuna saçlarını yıpratma derim ben...

sağol canım ya haklısın aslında bende hürrem gibi olduğum gibi dönemlerde herkez yakıştığını söylemiştide,yalnız koyu renge boyayınca herkezden dahada olumlu yorumlar almıştım,ozaman demişlerdi işte bak bu renk sana daha çok yakışıyo,öteki sarı halin pek iyi değildi falan,,kaşlar cidden siyah olunca açık renk saçta sırıtıyo,gerçi ben tam tamına sarı saç hiçbizaman düşünmedim sadece azcık açık renk olsun istiyodum:26::ssz:

sağol canım ya haklısın aslında bende hürrem gibi olduğum gibi dönemlerde herkez yakıştığını söylemiştide,yalnız koyu renge boyayınca herkezden dahada olumlu yorumlar almıştım,ozaman demişlerdi işte bak bu renk sana daha çok yakışıyo,öteki sarı halin pek iyi değildi falan,,kaşlar cidden siyah olunca açık renk saçta sırıtıyo,gerçi ben tam tamına sarı saç hiçbizaman düşünmedim sadece azcık açık renk olsun istiyodum:26::ssz:
eğer saçlarını illa sarı yapmak istiyosan kaşlarının renginide kırdır kuzum en azından uyumlu dursunn :31:

Back