• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Benim yüzüme bu renk gider mi (resimli)

çingenelerin tonu neymiş acaba ? nasıl bir yorum bu. bir de beğenmiş kaç kişi pes valla.

Genellikle kopkoyu tene kara kas kara goz oldugu halde turuncumsu ve sarimtrak renklerde boyarlar. birde boyle sac rengi birbirine girmis boyle soluk ve akmis gozukur. Dogal olmayan ve abes bisidir zaten. Illaki gormussunuzdur bence!

bence sacını 1-2 ton kırdır guzel bir kumrala boyat..uclara da cok az bi balyaj yaptır.ama dipten baslamasın cunku kasların koyu,tenin cok acık degil..rofledense dogal golgeli,ısıltılı saclar sana yakısacaktır.:126:

bencede yaptırma sarı herkese giden bir renk degil birde tonunu tutturamadınmı gercekten cok cirkin bir goruntu cıkıyor ortaya..herkesin bir rengi var bence sende koyu tonları dene

biz kızlardan bahsetmiyoruzz röfle modellerini ve renklerini konuşuyoruz şekerimmm !

SiZce O SERT IFADELI yuze o sarisin sac gitmis mi... Bence gitmemis yuzun ifadeside cok onemli. Sacin gitmediginide belirtmistim zaten. Sac rengi boyarken sima, cilt rengi ve kas goz hepsi degerlendirilerek boyanmalidir. Evet ten rengi uygun ama sert yuzlu bir bayan kibar bir yuzu yok gitmemis iste... gitmis diyen varsa aksini yazsin.

SiZce O SERT IFADELI yuze o sarisin sac gitmis mi... Bence gitmemis yuzun ifadeside cok onemli. Sacin gitmediginide belirtmistim zaten. Sac rengi boyarken sima, cilt rengi ve kas goz hepsi degerlendirilerek boyanmalidir. Evet ten rengi uygun ama sert yuzlu bir bayan kibar bir yuzu yok gitmemis iste... gitmis diyen varsa aksini yazsin.

begenmiş yaptırmış bana görede gitmemş paltin sarıyı oldum olası çok sevemedim benim röflelerim hep bal sarısıdır ve dipleri kendi rengim wala eger gitseydi rengii emin ol yazardım

Son düzenleme:
Sana bi tavsiye saçlarını ortadan ayırma. Yandan ayır ve ona göre kestir. Yan perçem kullan :31:
yaa daha 3gün önce ortadan ayırmıştım been:17:yan ayırıyodum bayadır,dedim azcık yine ortadan ayırayım,bide saçım gündelik saçım ev hali yani,kusura bakmayın,heleki ön saçlarım pekbi şekilsiz durmuş:51::1:yaa varya dediğin gibi çok istiyodumda,hatta kendim kesmiştim yan perçem,beceremedim ters yöne kesmişim:9:
bide bayabi kısaltmışım çok sinir oldum uzayana kadar,,neyseya dönerim yine yana bigün yakın zamanda tabi:23:

bence sacını 1-2 ton kırdır guzel bir kumrala boyat..uclara da cok az bi balyaj yaptır.ama dipten baslamasın cunku kasların koyu,tenin cok acık degil..rofledense dogal golgeli,ısıltılı saclar sana yakısacaktır.:126:
evet canım bende azcık renk vermek adına istedim,kumral olsun cıvık sarı demiyorumkii:31:1-2toncuk iyi olur sanırım dimi:13:
bak şu renkleree tatlım

iğreeenç:30::37:,,en nefret ettiğim saç rengiii:52::19::37:
bencede yaptırma sarı herkese giden bir renk degil birde tonunu tutturamadınmı gercekten cok cirkin bir goruntu cıkıyor ortaya..herkesin bir rengi var bence sende koyu tonları dene
birazdan resim koycam oşekil renk istiyorum,çok açık sarı gitmez elbett:42:

kesinlikle katılıyorum:42: hiç yakışmamış,gitmemiş simasınaa:37:

$banu2.jpg $Begum-Topcu-1.jpg Eki Görüntüle 402686

ya işte bu kız beni favorim yaa,bu şekilde istiyorum,yandan saç modeli ve rengi yüzüme gitmezmii:ssz:
gerçi begümünde kaşları okadar açık renk değil, benimki kadar hemen hemen:51:ama onda bu saç renginde kaşları pörtlememiş,bendede pörtlemez herhal:)):51:
ama bu renk yapıncada pişman olmak istemiyorum:89:,yakışmazmı acaba diyee:83:,ozaman naparııımm:84:

Son düzenleme:
yaa daha 3gün önce ortadan ayırmıştım been:17:yan ayırıyodum bayadır,dedim azcık yine ortadan ayırayım,bide saçım gündelik saçım ev hali yani,kusura bakmayın,heleki ön saçlarım pekbi şekilsiz durmuş:51::1:yaa varya dediğin gibi çok istiyodumda,hatta kendim kesmiştim yan perçem,beceremedim ters yöne kesmişim:9:
bide bayabi kısaltmışım çok sinir oldum uzayana kadar,,neyseya dönerim yine yana bigün yakın zamanda tabi:23:

evet canım bende azcık renk vermek adına istedim,kumral olsun cıvık sarı demiyorumkii:31:1-2toncuk iyi olur sanırım dimi:13:

iğreeenç:30::37:,,en nefret ettiğim saç rengiii:52::19::37:

birazdan resim koycam oşekil renk istiyorum,çok açık sarı gitmez elbett:42:

kesinlikle katılıyorum:42: hiç yakışmamış,gitmemiş simasınaa:37:

Eki Görüntüle 402684 Eki Görüntüle 402685 Eki Görüntüle 402686

ya işte bu kız beni favorim yaa,bu şekilde istiyorum,yandan saç modeli ve rengi yüzüme gitmezmii:ssz:
gerçi begümünde kaşları okadar açık renk değil, benimki kadar hemen hemen:51:ama onda bu saç renginde kaşları pörtlememiş,bendede pörtlemez herhal:)):51:
ama bu renk yapıncada pişman olmak istemiyorum:89:,yakışmazmı acaba diyee:83:,ozaman naparııımm:84:

aSLINDA BU kizin ilk fotodaki cilt rengi senin teninden bile koyu canim gidebilir ama kaslari kahverengimsi istersen rengini kirdir, benimde kaslarim koyu ama cok cok ince , ben kahve tonlari ve acik kullandimmi cok az rengi kirdiriyorum gercekten cok daha iyi duruyor. Sende oyle yapabilirsin.

tatlım boyatma senn bencee hiç gerek yok bir koyu kahveye boyat gitsinn açtırmada olmaz zaten ten kaş göz rengi uyumu olmalı röfle olmaz..

Back