- Konu Sahibi puccakanka
bence yaptırma...bu halin daha güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çingenelerin tonu neymiş acaba ? nasıl bir yorum bu. bir de beğenmiş kaç kişi pes valla.
Eki Görüntüle 400867 Eki Görüntüle 400868 Eki Görüntüle 400869
bugün bidaha çektim gündüz gözüyle busefer daha belli oldu saç rengim ve ten rengim
Bu kiz bana Ankarali (yerli olanlari hani) kizlari hatirlatti. Yuzude pek sert hic olmamis ya... Ozellikle barlarda Ankara havasi soyleyen sarkicilari animsatti bana:S
Bu kiz bana Ankarali (yerli olanlari hani) kizlari hatirlatti. Yuzude pek sert hic olmamis ya... Ozellikle barlarda Ankara havasi soyleyen sarkicilari animsatti bana:S
biz kızlardan bahsetmiyoruzz röfle modellerini ve renklerini konuşuyoruz şekerimmm !
iste buna koptum ya
SiZce O SERT IFADELI yuze o sarisin sac gitmis mi... Bence gitmemis yuzun ifadeside cok onemli. Sacin gitmediginide belirtmistim zaten. Sac rengi boyarken sima, cilt rengi ve kas goz hepsi degerlendirilerek boyanmalidir. Evet ten rengi uygun ama sert yuzlu bir bayan kibar bir yuzu yok gitmemis iste... gitmis diyen varsa aksini yazsin.
yaa daha 3gün önce ortadan ayırmıştım beenyan ayırıyodum bayadır,dedim azcık yine ortadan ayırayım,bide saçım gündelik saçım ev hali yani,kusura bakmayın,heleki ön saçlarım pekbi şekilsiz durmuşyaa varya dediğin gibi çok istiyodumda,hatta kendim kesmiştim yan perçem,beceremedim ters yöne kesmişimSana bi tavsiye saçlarını ortadan ayırma. Yandan ayır ve ona göre kestir. Yan perçem kullan
evet canım bende azcık renk vermek adına istedim,kumral olsun cıvık sarı demiyorumkii1-2toncuk iyi olur sanırım dimi:13:bence sacını 1-2 ton kırdır guzel bir kumrala boyat..uclara da cok az bi balyaj yaptır.ama dipten baslamasın cunku kasların koyu,tenin cok acık degil..rofledense dogal golgeli,ısıltılı saclar sana yakısacaktır.:126:
iğreeenç,,en nefret ettiğim saç rengiii
birazdan resim koycam oşekil renk istiyorum,çok açık sarı gitmez elbettbencede yaptırma sarı herkese giden bir renk degil birde tonunu tutturamadınmı gercekten cok cirkin bir goruntu cıkıyor ortaya..herkesin bir rengi var bence sende koyu tonları dene
SiZce O SERT IFADELI yuze o sarisin sac gitmis mi... Bence gitmemis yuzun ifadeside cok onemli. Sacin gitmediginide belirtmistim zaten. Sac rengi boyarken sima, cilt rengi ve kas goz hepsi degerlendirilerek boyanmalidir. Evet ten rengi uygun ama sert yuzlu bir bayan kibar bir yuzu yok gitmemis iste... gitmis diyen varsa aksini yazsin.
yaa daha 3gün önce ortadan ayırmıştım beenyan ayırıyodum bayadır,dedim azcık yine ortadan ayırayım,bide saçım gündelik saçım ev hali yani,kusura bakmayın,heleki ön saçlarım pekbi şekilsiz durmuşyaa varya dediğin gibi çok istiyodumda,hatta kendim kesmiştim yan perçem,beceremedim ters yöne kesmişim
bide bayabi kısaltmışım çok sinir oldum uzayana kadar,,neyseya dönerim yine yana bigün yakın zamanda tabi
evet canım bende azcık renk vermek adına istedim,kumral olsun cıvık sarı demiyorumkii1-2toncuk iyi olur sanırım dimi:13:
iğreeenç,,en nefret ettiğim saç rengiii
birazdan resim koycam oşekil renk istiyorum,çok açık sarı gitmez elbett
kesinlikle katılıyorum hiç yakışmamış,gitmemiş simasınaa
Eki Görüntüle 402684 Eki Görüntüle 402685 Eki Görüntüle 402686
ya işte bu kız beni favorim yaa,bu şekilde istiyorum,yandan saç modeli ve rengi yüzüme gitmezmii
gerçi begümünde kaşları okadar açık renk değil, benimki kadar hemen hemenama onda bu saç renginde kaşları pörtlememiş,bendede pörtlemez herhal:))
ama bu renk yapıncada pişman olmak istemiyorum:89:,yakışmazmı acaba diyee:83:,ozaman naparııımm:84:
Kauför ne ya