Saç Rengi ve Saç Boyama Benim yüzüme bu renk gider mi (resimli)

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
buyrun kızlar yeni saç rengimin olduğu link...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...cam-sacimi-tutar-acicisiz-2.html#post24635160

ilk baştaki resimdeki renk bana gidermi,röfle yaptırmak istiyorum bide,acaba çokmu yıpratıyo saçı:26:yada tek renkmi yaptırsam,saçımı tam açık sarıya değilde kumral rengi gibi istiyorum,bu rengin adı ne acaba

saç geçmişimle ilgili fotolarımı koydum 2.sayfada:))burdaki fotomu daha dün akşam çekmiştim,karanlık çıkmış(
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-fikir-verin-acil-resimli-2.html#post24288040

burdada gündüz gözüyle çektiğim bugünkü resmimi koydum

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...yuzume-renk-gider-resimli-6.html#post24312091

Son düzenleme:
rengin adını bilmiyorum ama sana gider.ifadeni yumuşatır.bence hoş olur.ama saçın illaki yıpranacak :44:

rengin adını bilmiyorum ama sana gider.ifadeni yumuşatır.bence hoş olur.ama saçın illaki yıpranacak :44:

ya yıpranıcak elbettebiliyorumda,röfle çokmu zarar veriyo saça ne bileyi yorumlardan onu anladım:26:
ya bide benim şuan saçımda boyada var hafif diplerim çıktı yani pek zaman geçmedi,açıcı açarmıki rengimi:26::44:

Son düzenleme:
ya bu rengi evde kendim elde edebilirmiyim ,yokmu yardımcı olucak bi insan evladııı

renk aslında güzl. resimden belli olmuyor teninizin rengi ama su anki renk size yakısıyor. oyuzden sarı tonları hos olmayabilir

suankı rengı cok daha guzel.renk boyattıgında tutmaya bilir yanı resımdekı gıbı olmaz gıbı gelıyor.yıne de sen bılırsın...

Kesinlikle yakışmaz.
Çünkü çingeneler gibi olursun o renkle.
Berbat bir ton.
aa ne nası ya berbat bi tonmuu:26:ciddimisin ama benim çok hoşuma gidiyo o tonlar,tercih meselesi tabide,nebiliyim kötü etki ettin banayaa,napcamı şaşırdım şuandakafam iyice karıştı
renk aslında güzl. resimden belli olmuyor teninizin rengi ama su anki renk size yakısıyor. oyuzden sarı tonları hos olmayabilir

kumralım ben canım ya,ne beyaz tenliyim nede esmer yani:13:aynaya bakınca evet diyorum bu renk yakışıyo bana ama,ne biliyim değişiklik istiyorum anlıyomusun beni,,oyüzden istedim,bundan önceki rengim hürrem regiydi,çok sıktı beni oysaki apacık sarıya boyamıştım bakır rengine girdi,benim saçımdamı tuhaflık anlamadım,açıcı bile saçımı açmadı,benmi beceremedim bilmiyorumki:44:

Eki Görüntüle 399905
deniz yıldızında banu varya işte onun rengine bayılıyorum oyüzden öyle istiyorum,rengin adını bilmiyorum yalnız

canım bence yakışır bu renk değilde buna benzer renkler d<ha çok yakışır sık röfle yaptırsan nasl olur 1 ay sonra bende yaptırıcam dsık röfle bende karar vermedim bi türlü eşim sapsarı istiyo çevremdekiler hürrem karameli istiyo of bende karar veremedim hazirana kadar boyatıcam..

şuan ki renginiz yakışmış zaten size.. Röfleyi hiç önermem yaşınızdan daha büyük görünmeniz neden olur.
Fotoğrafta ki Hilary Duff. Bu fotoyu hatırlıyorum bir kuaförde görmüştüm bal köpüğü karamel karaşımı demişti bize. Ama bana bal köpüğünden daha koyu gibi geldi sanırım karamel karışımından kaynaklanıyor..

suankı rengı cok daha guzel.renk boyattıgında tutmaya bilir yanı resımdekı gıbı olmaz gıbı gelıyor.yıne de sen bılırsın...

yoo biliyorum tutmaz ama önce açıcı yapıcam sonra bu rengi tutturmaya çalışıcam,gerçi en garantisi kuaföre gitmek ama,bi boyamaya 100lira diyo bide hoşuma gitmezse param boşa gidicek zoruma gidicek

bence de sakın boyatma bu renge !! açık kahverengi felan yap.
ya da esmersin sen esmer kal :))
yok canımyaa esmer değilim ben,dün akşam çektim fotoları,ondan kaynaklansa gerek
neyse yaa kafam karıştı iyici,sıcak çikolata yapmıştım yakışıyo ama koyu renkten uzaklaşmak istiyorum değişiklik olsun,nasılsa alışırım
çikolatadan sonrada direk açık kumral yaptım fotodaki renk o açık kumralı direk koyu saçıma sürmüştüm köpük boyaydı ve açıcı kulanmamıştım,sonuç bu ne kumral oldu ama beeehh

çok zor kararvermek,saç bu sonuçta beğenmezsen değiştirmek çok yıpratıyooo,ablamdan biliyorum

yaa ablamda dün röfle yaptırdı çokta şirin olmuş 27yaşında ama dahada genç göstermiş ne diyimbal köpüğü ve karamel demiş kuaför,napsam öylemi yaptırsam,,

canim bence sacini 1 ton actir,hem hafif bir gecis olur..hosuna giderse actirirsin yavas yavas..ben de cok anlamiyorum,sacimi siyaha boyattigim icin

Valla pek anlamam boya isinden ama banunun sac tonu gider sana suanki cok koyu geldi bana boyanin tutu tutmasi sans isi birazda beceri istiyo kuaforler bile bazen beceremiyo ins istedigin gibi olur

hOOOPPP bizim kızlar burdaymışBence bu ton degilde.Hani zayflama fotondaki bi renk varya karamel gibi sanırım o renk yakışır.İfeden yumuşar,çünkü siyah çok sert olmuş

canım benim saçım suan o renk röfleli saçımafediyor fazla kullanamıyorsun biraz esmersin röfleli değil tek renk kullan saçını iyi bilirim bu konuları:)

loreal excellence 7 sanirim bu renk..suanki sacinizin rengini fotolardan anlayamadim karanlik cikmis..tutarmi bilmem saciniza..zira saciniz koyu ise tutmayabilir..

saç geçmişim vardı eskiden koyduklarım,şu şekilde yapmıştım kendi boyamamla,
ilk kattaki fotolar bakır rengine girmişti(oysaki açıcı yaptığım halde en açık sarı tonuna boyamıştım)en açık renk oydu,ama bakır çıktı
sonra baya zaman geçti tekrar en açık sarı renk alıp açıcısız denedim bu sefer daha açık renk oldu ama sarı olmadı yine
,sonra sıcak çikolataya çevirdim koyu renkte o,açık renk yüzüme gitmiyomu benim bilmiyorumki
şimdiki rengimde baştaki fotolarım zaten gördünüz,oda açık kumrala boyamıştım köpük boya,açıcı kulanmadım ama:26ndan girmedi bence:26:

Sen esmersin kara kaş kara göz....
Sarının ne tonu olursa olsun sakın boyatma çok kötü durur....
Esmerlere bakır yada karamel yakışıyor tamam(kaşlarında rengi siyah olmaycak bir şekilde) ama sarıı asla!
Bence sarı hariç başka bi renk dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…