- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
-
rengin adını bilmiyorum ama sana gider.ifadeni yumuşatır.bence hoş olur.ama saçın illaki yıpranacak :44:
aa ne nası ya berbat bi tonmuuKesinlikle yakışmaz.
Çünkü çingeneler gibi olursun o renkle.
Berbat bir ton.
renk aslında güzl. resimden belli olmuyor teninizin rengi ama su anki renk size yakısıyor. oyuzden sarı tonları hos olmayabilir
suankı rengı cok daha guzel.renk boyattıgında tutmaya bilir yanı resımdekı gıbı olmaz gıbı gelıyor.yıne de sen bılırsın...
yok canımyaa esmer değilim ben,dün akşam çektim fotoları,ondan kaynaklansa gerekbence de sakın boyatma bu renge !! açık kahverengi felan yap.
ya da esmersin sen esmer kal :))
çok zor kararvermek,saç bu sonuçta beğenmezsen değiştirmek çok yıpratıyooo,ablamdan biliyorumcanım bence yakışır bu renk değilde buna benzer renkler d<ha çok yakışır sık röfle yaptırsan nasl olur 1 ay sonra bende yaptırıcam dsık röfle bende karar vermedim bi türlü eşim sapsarı istiyo çevremdekiler hürrem karameli istiyo of bende karar veremedim hazirana kadar boyatıcam..bildiğin barbi bebek saçlarına dönmüştü sert ve yıpranmış
şuan ki renginiz yakışmış zaten size.. Röfleyi hiç önermem yaşınızdan daha büyük görünmeniz neden olur.
Fotoğrafta ki Hilary Duff. Bu fotoyu hatırlıyorum bir kuaförde görmüştüm bal köpüğü karamel karaşımı demişti bize. Ama bana bal köpüğünden daha koyu gibi geldi sanırım karamel karışımından kaynaklanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?