Benim Yüzümden..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben ne yazık ki bu yoruma katılıyorum
Kuzen evli bir herifle takılmaktan utanmıyor ama ortaya çıkmasından utanıyor. Adam haklı yani , kadın olsun erkek olsun evli biriyle takılacak karakterde birini istemez

Enişteyi karşınıza alıp konuşacaksınız, ex aşkın kuzeninize, size yaşattıklarını vs. Eski sevgilinin amacının zaten aralarını bozmak olduğunu, bu şekilde davranırlarsa başardığını anlatın. Hata veya doğru sonuçta kendisinden önce olan bir olay, bu kadar tepkiye gerek yok.
Kuzeninizle de konuşun, ortada art niyet olmadığını, patavatsızlık yaptığınızı söyleyip özür dileyin. Kuzeniniz için de kolay değil, evlendiğinden bu yana cicim aylarının tadını çıkaracağına takıntılı bir manyakla uğraşıyor.

Bu konunun sizin yanınızda konuşulması hata, sizin yaptığınız da patavatsızlıgın ötesinde birşey. Yani bunu söylemek için ya art niyet ararım yada.bazi şeyleri akledemeyen biri var karşımda diye
düşünürüm.

Diğer taraftan evli adamla birlikte olmuş kuzeninize de hiç üzülemedim.

Sizi ilgilendirmeyen seylere niye mudahale ediyorsunuz ki?

kuzeniniz büyük saçmalamış. sizi suçlayacak ne durum var ben anlayamadım, siz kendi karısına yapsalardı ne olurdu dediğinizde kocasına evli olduğunu söylemek zorunda değildi evlensin de inşallah başına gelsin deyip olayı kapatabilirdi. bir de zamanında anlatmayıp şimdi neden anlatmış? bir de bu olaylar karı koca arasında olmalı neden sizin yanınızda anlatmış?
hala evlerindeyseniz kalkın kendi evinize gidin

Boşanmakta olsa bile evli bir adamla birlikteymiş.eniştenin kızması normal yani.adama baştan ilk bu olaylar olduğunda söylemesi gerekirdi bende olsam kızardım biri eşimi rahatsız ediyor ama eşim bana söylemiyor.sizin hiç bu konuşmaya girmemeniz lazımdı.ikisi kendi aralarında halletsin.inşallah barışırlar ama kabak sizin başınıza patlayacak her türlü.

Mune abla konumun kapanmasını istiyorum çok şükür sorun kalmadı ve ikiside benimle alakalı bir şey olmadığını söylediler.Eniştem adamın kendi hesabındaki fotoların tarihinden görmüş zaten evli olduğunu.Ve bir de oğlu varmış 15 yaşında.Biz bunu bilmiyorduk.Kuzenimde bilmiyormuş çocuğum yok demiş adam

Boşanma aşamasındayım ya da anlaşamıyoruz boşanacağız ile boşanmış bir değil. Belki barşacak belki hakim boşamayacak belki yeniden deneyecekler vs. Dava açıldı diye 2. Kadın olmaktan kurtulamaz. Nihayetinde evli biriyle beraber olmuş mu olmuş eşi de isyanında sonuna kad ar haklı. He bunu senden duyması kötü olmuş orası ayrı. Suç senin üzerine kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…