- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.724
-
- Konu Sahibi gixxer_600
Bu neyi değiştirecek?Haklısınız gerçekten büyük patavatsızlık ettim.Zaten burdan gidince numaramı filan değiştirip çıkıcam hayatından.
Kârı koca işlerine pek karışmamak lazım sonra ıyi oluyorlar olan üçüncü kişiye oluyorBen gelince anlat diye kafasına silah dayamamış herhalde
Sız patavatsız falan degılsınız
İki kısının arasında konusacagı konuyu sızın yanınızda acmaları onların cahilliği.
Sizde destek olmak ıstemıssiniz ama pek olamamıssınız hepsi o.
Var böyle tipler. Neyi kimden gızledıklerı anlasılmayan. Agzından bisey kacırdıgında sen, deliren.
İyide hiç mi düşünemediniz böyle bir şeyin söylenmemesi gerektiğini. Durduk yerde huzur bozulmuş.
Herkes geçmişinde bir şeyler yaşıyor bende eşimde geçmişimizi oturup anlatmadık birbirimize ne gerek var yani.
Ama er ya da geç barışırlar bu yüzden boşanacak halleri yok.Patavatsız ve münasebetsizsiniz
Ve evet sizin yüzünüzden olmuş
Akrabalar aile arasına girmemeyi öğrense keşke
Burunlarını sokmasalar karı koca arasınaAdamla sahte hesap muhabbetlerinden dolayı karşı karşıya geldim birkaç kez.İş yerine gittim bildiğiniz tartışma yaşadık iş fiziksel kavgaya dönüşecekti.Kuzenimi ve bizleri rahat bırakmasını aksi takdirde her türlü uğraşacağımı söyledim.Eniştemin o şerefsizle karşı karşıya gelmesini istemedim.Ama adam beni ciddiye almadı her türlü devam etti uğraşmaya.Benim fotomla açtığı hesabı kaldırdığı için şikayetçi olamadım yani yasal ve hukuki hiçbir şey gelmedi elimden.Kuzenim başlarda eşi olayı duymasın diye şikayetçi olmak istemedi çok ısrar ettim.Sonraları maddi manevi tazminat davası açacağını söylüyordu.Dün savcı arkadaşına danışıpta olumsuz sonuç alınca iyice sinirlendim.Sabahta eniştem “bir de ben görüneyim şuna” tarzı konuştu.Banada kızdı “niye haber etmedin” diye.Ben olsam yuzunuze bir daha bakmazdim. Size mi kaldi esler arasindaki bir mevzuda yorum yapmak. Bir de adami gaza getircek bir cumle kurarak??
Valla kusurabakmayın da boşanma aşamasında olmak evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kuzeniniz yaparken utanmamış da siz ufak bi laf edince niye size kızıyor?!
Tamam sizin yaptığınız da gaza getirmek doğru değil ama kuzeniniz de hatta halanızda adamın evli olduğunu biliyormuş. Enişte haklı. Sonuna kadar.
Merhaba sevgili hanımlar,
Kendimi çok kötü hissediyorum.Kuzenim yeni evlendi,bebek bekliyor.Buraya konu açmıştım belki hatırlayanlarınız olur,bunun ruh hastası eski sevgilisi evlenmesine tahammül edememişti.Nikahtan sonraki gün kuzenimin fotolarıyla farklı bir isimle hem facebook hem instagram hesapları açmıştı.O da yetmezmiş gibi benim ve 4 yakın kız arkadaşının fotolarıylada sahte isimli hesaplar açmıştı.Kuzenim eşinin duymasını istememişti ben her ne kadar söyle sonradan duyarsa çok kötü olur desemde...Savcı arkadaşına danışmış o da instagramda açık bir hesaptan alınan fotolar olduğu ve ismini kullanmadığı için pek bir şey olmayacağını söylemiş dün.Bende şikayetçi olamamıştım çünkü ss alamadan kapatmıştı benim adıma açtığı hesabı...
Bu sabah onlara kahvaltıya gittim.Konu bir şekilde buraya geldi ve kuzenim olan biteni eşine söyledi.O da tabiki de kızdı “Bundan niye şimdi haberim oluyor?” diye.O sıra bende “Aynı şeyi kendi karısına yapsalar napardı acaba.” diyiverdim.Eniştede sordu hemen “Evli mi bu?” diye.Kuzenimde bu adamın kendisine yaptığı olayı anlattı.Şöyle ki kuzenim bu adamla(adam bile demek istemiyorumda) tanıştığında kuzenime “boşanmakta olduğunu” söylemiş.Hatta dava açıldığına dair mahkeme kağıdı vermiş.Kuzenimde bunu avukat arkadaşına vermiş.Araştırınca sahte olduğu çıkmış ortaya ve ilişki de orada bitmişti.İşte eşine bu hikayeyi anlattı.Eşi de bunu yeni öğrendiğine sinirlendi. “Yani sen evli bir adamlaydın ve ben bunu seninle evlenip,çocuk yapıp hayatımı değiştirdikten sonra öğreniyorum öyle mi?” dedi...Bu tepkiyi hiç beklemiyordum.Tanıştıklarında zaten boşanma aşamasında olduğunu maddi konuda anlaşamadıkları için uzadığını söylemişti,evi de ayrıydı halamları o eve yemeğe davet etmişti onlarda ikna olmuştu yani.Eşi sinirle kalktı masadan odaya gitti.Kuzenimde bana kızdı “Evli olup olmadığını niye karıştırıyorsun ki” diye.O da peşinden gitti ama şimdi küsler..Ve ben çok üzülüyorum benim yüzümden oldu diye...Ya boşanırlarsa diye çok korkuyorum..Kendimi hiç affetmem.Sizce bu iş nasıl düzelir?Kuzenimde beni suçlu buluyor.Ablam gibidir kendisi gerçekten çok azap çekiyorum...