Merhaba sevgili hanımlar,
Kendimi çok kötü hissediyorum.Kuzenim yeni evlendi,bebek bekliyor.Buraya konu açmıştım belki hatırlayanlarınız olur,bunun ruh hastası eski sevgilisi evlenmesine tahammül edememişti.Nikahtan sonraki gün kuzenimin fotolarıyla farklı bir isimle hem facebook hem instagram hesapları açmıştı.O da yetmezmiş gibi benim ve 4 yakın kız arkadaşının fotolarıylada sahte isimli hesaplar açmıştı.Kuzenim eşinin duymasını istememişti ben her ne kadar söyle sonradan duyarsa çok kötü olur desemde...Savcı arkadaşına danışmış o da instagramda açık bir hesaptan alınan fotolar olduğu ve ismini kullanmadığı için pek bir şey olmayacağını söylemiş dün.Bende şikayetçi olamamıştım çünkü ss alamadan kapatmıştı benim adıma açtığı hesabı...
Bu sabah onlara kahvaltıya gittim.Konu bir şekilde buraya geldi ve kuzenim olan biteni eşine söyledi.O da tabiki de kızdı “Bundan niye şimdi haberim oluyor?” diye.O sıra bende “Aynı şeyi kendi karısına yapsalar napardı acaba.” diyiverdim.Eniştede sordu hemen “Evli mi bu?” diye.Kuzenimde bu adamın kendisine yaptığı olayı anlattı.Şöyle ki kuzenim bu adamla(adam bile demek istemiyorumda) tanıştığında kuzenime “boşanmakta olduğunu” söylemiş.Hatta dava açıldığına dair mahkeme kağıdı vermiş.Kuzenimde bunu avukat arkadaşına vermiş.Araştırınca sahte olduğu çıkmış ortaya ve ilişki de orada bitmişti.İşte eşine bu hikayeyi anlattı.Eşi de bunu yeni öğrendiğine sinirlendi. “Yani sen evli bir adamlaydın ve ben bunu seninle evlenip,çocuk yapıp hayatımı değiştirdikten sonra öğreniyorum öyle mi?” dedi...Bu tepkiyi hiç beklemiyordum.Tanıştıklarında zaten boşanma aşamasında olduğunu maddi konuda anlaşamadıkları için uzadığını söylemişti,evi de ayrıydı halamları o eve yemeğe davet etmişti onlarda ikna olmuştu yani.Eşi sinirle kalktı masadan odaya gitti.Kuzenimde bana kızdı “Evli olup olmadığını niye karıştırıyorsun ki” diye.O da peşinden gitti ama şimdi küsler..Ve ben çok üzülüyorum benim yüzümden oldu diye...Ya boşanırlarsa diye çok korkuyorum..Kendimi hiç affetmem.Sizce bu iş nasıl düzelir?Kuzenimde beni suçlu buluyor.Ablam gibidir kendisi gerçekten çok azap çekiyorum...