Benim Yüzümden..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba sevgili hanımlar,
Kendimi çok kötü hissediyorum.Kuzenim yeni evlendi,bebek bekliyor.Buraya konu açmıştım belki hatırlayanlarınız olur,bunun ruh hastası eski sevgilisi evlenmesine tahammül edememişti.Nikahtan sonraki gün kuzenimin fotolarıyla farklı bir isimle hem facebook hem instagram hesapları açmıştı.O da yetmezmiş gibi benim ve 4 yakın kız arkadaşının fotolarıylada sahte isimli hesaplar açmıştı.Kuzenim eşinin duymasını istememişti ben her ne kadar söyle sonradan duyarsa çok kötü olur desemde...Savcı arkadaşına danışmış o da instagramda açık bir hesaptan alınan fotolar olduğu ve ismini kullanmadığı için pek bir şey olmayacağını söylemiş dün.Bende şikayetçi olamamıştım çünkü ss alamadan kapatmıştı benim adıma açtığı hesabı...
Bu sabah onlara kahvaltıya gittim.Konu bir şekilde buraya geldi ve kuzenim olan biteni eşine söyledi.O da tabiki de kızdı “Bundan niye şimdi haberim oluyor?” diye.O sıra bende “Aynı şeyi kendi karısına yapsalar napardı acaba.” diyiverdim.Eniştede sordu hemen “Evli mi bu?” diye.Kuzenimde bu adamın kendisine yaptığı olayı anlattı.Şöyle ki kuzenim bu adamla(adam bile demek istemiyorumda) tanıştığında kuzenime “boşanmakta olduğunu” söylemiş.Hatta dava açıldığına dair mahkeme kağıdı vermiş.Kuzenimde bunu avukat arkadaşına vermiş.Araştırınca sahte olduğu çıkmış ortaya ve ilişki de orada bitmişti.İşte eşine bu hikayeyi anlattı.Eşi de bunu yeni öğrendiğine sinirlendi. “Yani sen evli bir adamlaydın ve ben bunu seninle evlenip,çocuk yapıp hayatımı değiştirdikten sonra öğreniyorum öyle mi?” dedi...Bu tepkiyi hiç beklemiyordum.Tanıştıklarında zaten boşanma aşamasında olduğunu maddi konuda anlaşamadıkları için uzadığını söylemişti,evi de ayrıydı halamları o eve yemeğe davet etmişti onlarda ikna olmuştu yani.Eşi sinirle kalktı masadan odaya gitti.Kuzenimde bana kızdı “Evli olup olmadığını niye karıştırıyorsun ki” diye.O da peşinden gitti ama şimdi küsler..Ve ben çok üzülüyorum benim yüzümden oldu diye...Ya boşanırlarsa diye çok korkuyorum..Kendimi hiç affetmem.Sizce bu iş nasıl düzelir?Kuzenimde beni suçlu buluyor.Ablam gibidir kendisi gerçekten çok azap çekiyorum...
Valla sende hata .. ne meraklisininiz milletin işine karışmaya.. ben olsam kuzenin yerinde.konusmam senle cunkunnerde duracağını bilmiyorsun bence

Ben eve mahkemeden filan kağıt gelirse görür demiştim “bana gelen bi zarfı açmaz” demişti.Süreç uzun süreceğinden bir de hesabı bir zamanlar gizli olmadığı için bir şey yapamayacağından şikayetten vazgeçti.
Kuzenin de az değil maaşallah. Kendi etmiş kendi bulmuş. Sen patavatsızlık etmişsin ama enişte evli mi bu diye sorunca lafı çevirebilirdiniz. Hem dürüst olmamış hem ağzı laf yapmamış e doğal olarak sonrası kavga... neyse barışırlar boşver de bu sana ders olsun

Valla sende hata .. ne meraklisininiz milletin işine karışmaya.. ben olsam kuzenin yerinde.konusmam senle cunkunnerde duracağını bilmiyorsun bence
Aslında o sahte hesap olayında bende varım.Çünkü o şahıs kuzenimin fotolarıyla açtığı hesapta beni hatta kuşlarımı bile paylaşmış,farklı bir isimle açtığı facebook hesabına kuzenimin benle koyduğu fotodan beni kırpıp koymuş.İki üç kere bu kişiye ulaştım.Kavga boyutuna geldi iş..

Evliliklerinin bittiğini mahkemeyi beklediğini söylemişti.Bende tanışmıştım kendisiyle 1,5 yıldır ayrı bir hayat kurduğunu söylemişti.
Oyle bir dunya yok ya. Adam hala evli mi evli, ne demek onla gorusmek aileyle tanismak. Yanlis anlamayin ama kizin akrabalarinda hicbirinde mi akıl yoktu da adamla tanistiniz.
“bizim evliligimiz kagit ustunde, zaten bosanmak uzereyiz ayni evde bile kalmiyoruz” yalanı bu kadar ayaga dusup bu kadar dalga malzemesiyken hala buna inanan insan oldugunu dusunmuyorum ben

Oyle bir dunya yok ya. Adam hala evli mi evli, ne demek onla gorusmek aileyle tanismak. Yanlis anlamayin ama kizin akrabalarinda hicbirinde mi akıl yoktu da adamla tanistiniz.
“bizim evliligimiz kagit ustunde, zaten bosanmak uzereyiz ayni evde bile kalmiyoruz” yalanı bu kadar ayaga dusup bu kadar dalga malzemesiyken hala buna inanan insan oldugunu dusunmuyorum ben
Çok haklısınız.Bu olay 10 sene önce oldu ama adam hala uğraşıyor

Sız patavatsız falan degılsınız
İki kısının arasında konusacagı konuyu sızın yanınızda acmaları onların cahilliği.
Sizde destek olmak ıstemıssiniz ama pek olamamıssınız hepsi o.
Var böyle tipler. Neyi kimden gızledıklerı anlasılmayan. Agzından bisey kacırdıgında sen, deliren.

Aralarında halletsınler.

İyide hiç mi düşünemediniz böyle bir şeyin söylenmemesi gerektiğini. Durduk yerde huzur bozulmuş.
Herkes geçmişinde bir şeyler yaşıyor bende eşimde geçmişimizi oturup anlatmadık birbirimize ne gerek var yani.
Ama er ya da geç barışırlar bu yüzden boşanacak halleri yok.

yangına körükle gitmişsiniz evli bi adamla olmuş olabilir kendi özel hayatı kimse kimseyi gözündeki çöpü temizlemeden yargılamasın. Ben kuzeninizin yerinde olsam çık git evimden dersim.kb ama karı koca arasına girmek çok ayıp umarım düzelirler sonuçta olmuş bitmiş bisey kime ne naptiysa ? kocasını da ilgilendirmez olmuş bitmiş sanki o mi vardı ?

Ben olsam yuzunuze bir daha bakmazdim. Size mi kaldi esler arasindaki bir mevzuda yorum yapmak. Bir de adami gaza getircek bir cumle kurarak??

Hassas bir durum olduğu için daha dikkatli olmalı,düşünerek konuşmalıydınız.Ama eniştenin sinirlenmesinin nedeni siz değilsiniz.Adam haklı,eşi daha önceden anlatmalıydı bunları.Eger evlilikleri zarar görürse de bu sizin sucunuz değil ki!Bu olay er ya da geç ortaya çıkacaktı kuzeninizin suçu bu. Adamın güveni zedelenmis.Kendinizi suçlamayın boşuna.Bir de Allah aşkına evli adam evlidir yok ayrı yaşıyormusta yok yeni bir hayat kurmuşta bla bla.Evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor bunlar.Anlattiginiz şeyler bu durumu masumlastırmıyor malesef...

kuzeniniz madem eşine yalan söylüyo sizi de söylediği yalandan haberdar edicekti, konuyu yanınızda açmıycaktı, siz nerden biliceksiniz adamın evli olduğunu sakladığını? Hiç olmazsa siz söyledikten sonra, "biz ayrıldıktan sonra evlendi" diye kıvırabilirdi. Kuzeninizin eşinin tavrını da çok saçma buldum, geçmişimizde yaşadığımız her ama herşeyi anlatmak zorunda mıyız ya? Sanane yani

Merhaba sevgili hanımlar,
Kendimi çok kötü hissediyorum.Kuzenim yeni evlendi,bebek bekliyor.Buraya konu açmıştım belki hatırlayanlarınız olur,bunun ruh hastası eski sevgilisi evlenmesine tahammül edememişti.Nikahtan sonraki gün kuzenimin fotolarıyla farklı bir isimle hem facebook hem instagram hesapları açmıştı.O da yetmezmiş gibi benim ve 4 yakın kız arkadaşının fotolarıylada sahte isimli hesaplar açmıştı.Kuzenim eşinin duymasını istememişti ben her ne kadar söyle sonradan duyarsa çok kötü olur desemde...Savcı arkadaşına danışmış o da instagramda açık bir hesaptan alınan fotolar olduğu ve ismini kullanmadığı için pek bir şey olmayacağını söylemiş dün.Bende şikayetçi olamamıştım çünkü ss alamadan kapatmıştı benim adıma açtığı hesabı...
Bu sabah onlara kahvaltıya gittim.Konu bir şekilde buraya geldi ve kuzenim olan biteni eşine söyledi.O da tabiki de kızdı “Bundan niye şimdi haberim oluyor?” diye.O sıra bende “Aynı şeyi kendi karısına yapsalar napardı acaba.” diyiverdim.Eniştede sordu hemen “Evli mi bu?” diye.Kuzenimde bu adamın kendisine yaptığı olayı anlattı.Şöyle ki kuzenim bu adamla(adam bile demek istemiyorumda) tanıştığında kuzenime “boşanmakta olduğunu” söylemiş.Hatta dava açıldığına dair mahkeme kağıdı vermiş.Kuzenimde bunu avukat arkadaşına vermiş.Araştırınca sahte olduğu çıkmış ortaya ve ilişki de orada bitmişti.İşte eşine bu hikayeyi anlattı.Eşi de bunu yeni öğrendiğine sinirlendi. “Yani sen evli bir adamlaydın ve ben bunu seninle evlenip,çocuk yapıp hayatımı değiştirdikten sonra öğreniyorum öyle mi?” dedi...Bu tepkiyi hiç beklemiyordum.Tanıştıklarında zaten boşanma aşamasında olduğunu maddi konuda anlaşamadıkları için uzadığını söylemişti,evi de ayrıydı halamları o eve yemeğe davet etmişti onlarda ikna olmuştu yani.Eşi sinirle kalktı masadan odaya gitti.Kuzenimde bana kızdı “Evli olup olmadığını niye karıştırıyorsun ki” diye.O da peşinden gitti ama şimdi küsler..Ve ben çok üzülüyorum benim yüzümden oldu diye...Ya boşanırlarsa diye çok korkuyorum..Kendimi hiç affetmem.Sizce bu iş nasıl düzelir?Kuzenimde beni suçlu buluyor.Ablam gibidir kendisi gerçekten çok azap çekiyorum...
Valla kusura bakmayın da sizde az değilsiniz ateşi körük leyip çekilmiş siniz bıraksaydınız kendi bire birken anlatsaydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X