• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yerimde olsaniz napardiniz

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
3 aydir beraber oldugum sevgilimle 3 gün once ayrildik. Ben ayrildim ondan cunku ufak seyleri abarttim ve benimle oynuyor sandim. Oysa ki o benimle gercekten evlenmek istiyordu ailesine soylemisti bile. Ayrildigimiz günün ertesi özür dilemek icin facebooktan mesaj atmak istedim ama gördüm ki beni engellemiş ama niye. Hakli mi ciktim acaba benimle oynadi mi ama ortak arkadasmizn facesinden onun profiline giriyorum belli ki kendisi hic girmiyor. Hep bana Bensiz artk yapamiycagini söyluyordu sevgisinden cok emindim. Şimdi ise pismanim onun bana dönmesini bekliyorum sizce döner mi. Gidipte konusamam yurtdisindaym ve telden aramaya hic cesaretim yok. Umutla beklemeye devam mi ediyim yoksa onsuzluga kendimi alistirayim mi

Öncelikle gecmis olsun...Yazinizi okudumda hem ufacik seyleri ben abarttim ve ben ayrildim diyorsunuz...Hemde onun dönmesini bekliyorsunuz...Bu tuhaf bir durum degil mi terkettiginiz insana sizin dönmeniz gerekmiyor mu?.Bence hataliysaniz gönlünü alin özrünüzü dileyin cesaretinizi toplayip arayin ne kaybedersiniz ki seviyorsaniz yapin bunu bekleyeyim derken sizden sogumasin.

Son düzenleme:
Öncelikle gecmis olsun...Yazinizi okudumda hem ufacik seyleri ben abarttim ve ben ayrildim diyorsunuz...Hemde onun dönmesini bekliyorsunuz...Bu tuhaf bir durum degil mi terkettiginiz insana sizin dönmeniz gerekmiyor mu?.Bence hataliysaniz gönlünü alin özrünüzü dileyin cesaretinizi toplayip arayin ne kaybedersiniz ki seviyorsaniz yapin bunu bekleyeyim derken sizden sogumasin.

Ya evet öyle ama beni engellemesine bir anlam veremiyorum oyüzden cekiniyorum ben

Bence seni hakikaten sevseydi engelemezdi diye düşünüyorum. Ne olursa olsun yinede beklerdi.
Canım takma kafana bence dürüst insanı bulmak çok zor bu devirde. Ayrıca senin abartmanıda çok iyi anlıyorum güvenemediğin için abartmışsın. Haklısın bence fazla güvenmiceksin insanlara bu öncelikle erkekse .. Erkelerin dünyası cok farklıdır canım onlar kurnaz varlıklar. Ama bi kişi yüzünden de tabiki herkesi kötü görmiceksin iyilerle karşılaştırsın Rabbim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 aydir beraber oldugum sevgilimle 3 gün once ayrildik. Ben ayrildim ondan cunku ufak seyleri abarttim ve benimle oynuyor sandim. Oysa ki o benimle gercekten evlenmek istiyordu ailesine soylemisti bile. Ayrildigimiz günün ertesi özür dilemek icin facebooktan mesaj atmak istedim ama gördüm ki beni engellemiş ama niye. Hakli mi ciktim acaba benimle oynadi mi ama ortak arkadasmizn facesinden onun profiline giriyorum belli ki kendisi hic girmiyor. Hep bana Bensiz artk yapamiycagini söyluyordu sevgisinden cok emindim. Şimdi ise pismanim onun bana dönmesini bekliyorum sizce döner mi. Gidipte konusamam yurtdisindaym ve telden aramaya hic cesaretim yok. Umutla beklemeye devam mi ediyim yoksa onsuzluga kendimi alistirayim mi

Hayır tabi ki delirdiniz mi? Bu kadar mı seviyorsunuz? Ben onun için ailemin güveninden vazgeçtim. En azından bi kaç kez çaldır hatta bıktırana kadar çaldır en son o döner napıyorsun diye ;)

Bence onun seni aramasını beklememelisin eğer pişmansan ve haksızlık yaptıgını düşünüyorsan bi şekilde ulasmayı deneee..

Son düzenleme:
3 aylık ilişki için fazla abartı değil mi beklentiniz?
Gelmiş ve gitmiş işte adam..

:72:hemfikiriim 3 aylık iliskiymis ..:51:
biz kadınlar biraz ağırdan satsak kendimizi ..:52:
unutun gitsin cnm onsuz hayat yokmu :ssz:

3 aylık ilişkiden ne beklersin 5 aylık ilişki bile bnm için bir tanıma sureci

Bence seni hakikaten sevseydi engelemezdi diye düşünüyorum. Ne olursa olsun yinede beklerdi.
Canım takma kafana bence dürüst insanı bulmak çok zor bu devirde. Ayrıca senin abartmanıda çok iyi anlıyorum güvenemediğin için abartmışsın. Haklısın bence fazla güvenmiceksin insanlara bu öncelikle erkekse .. Erkelerin dünyası cok farklıdır canım onlar kurnaz varlıklar. Ama bi kişi yüzünden de tabiki herkesi kötü görmiceksin iyilerle karşılaştırsın Rabbim.
Evet dediğin doğru engellemezdide ama adam durduk yere engellememiski eğer durduk yere engelleseydi dediğin dogruydu ve dürüst adamı bulmak çok zor bu devirde demissin adam yalan soyleme miski yani buda Son yalnısin güvenemediğin den abartmışsın dir demişsin cnm ya ben buna gülerim:halay::KK70::KK71:bir kere insan guvenmedigi biriyle neden evlensin bence biraz daha az sacmalama ya çalış olurmu neyse ya yorumlarla uğraşmak istemiyorum istanbullu 34 olan arkadaşım bence sen çok geçmeden ara onu sonra tamamen kayıp edersen daha çok uzulursun

Back
X