Banyo Dekorasyonu Benim yeni evimin minik eğlenceli banyosu

MawidenKadin

Yoga teacher 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.957
410
163
38
$jmj1d.webp

Biz çok eğlendik :ssz:

Eklentiler

• $jmj02.webp
    $jmj02.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 242
  • $1359699233910.webp
    $1359699233910.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 255
Son düzenleme:
resmin altında biz çok eğlendik yazmışsınız ,kaçırdığım bişey mi var diye düşündüm ,yani orada bir tuvalet ve lavabo var eğlendik derken neyi kasdettiğinizi anlamadım o yüzden sordum ..

Konunun başlığında ne olduğu yazıyor oradaki bir tuvalet ve bir lavabonun fotoğrafının ne kasıtla konduğu.
Asıl konu senin kastın ?
Yorum yapan arkadaşlar anladığına göre yorumlarıda okuyabildiğine göre.
Dahasını da ben anlamadım ?

Konunun başlığında ne olduğu yazıyor oradaki bir tuvalet ve bir lavabonun fotoğrafının ne kasıtla konduğu.
Asıl konu senin kastın ?

kusura bakmayın ama ilk okuduğumda bende ne olduğunu anlamadım eğlenceli olan ne acaba diye tekrar fotolara bakınca rezervuarın esprili olduğunu gördüm.bence anlamadığını yazan arkadaş kötü bişey yazmamış sadece anlamamış.rezervuar çok eğlenceli onu öylemi satın aldınız kendinizmi yaptınız ?

Asıl konu senin kastın ?

kusura bakmayın ama bende banyoda eğlenceli olan ne anlamadım??.
sonuçta ortada bi klozet var klozetin içine s.çmanın dışında nasıl bi eğlence çıkar bundan acaba diyerek baktım..
yorumları okuyuncada anladım gülen yüz varmışş..
niyetim kasten bişey yapmak değil ama gerçekten zor anlaşılıyor..ve bunuda buraya yazan 3. kişiysem demekki yanlış anlaşılmaya meyil veriyor.. neyse iyi eğlenceler dilerim.. :34:

Böyle bir konuda polemik çok enteresan.
Anlamıyorsan yazmazsın bukadar basit.
Awukatlık ihtiyacı niye.

Soran arkadasım biz yaptık üstünü.

Böyle bir konuda polemik çok enteresan.
Anlamıyorsan yazmazsın bukadar basit.
Awukatlık ihtiyacı niye.

Soran arkadasım biz yaptık üstünü.

avukatlık yapan yok başlık alakasız olmuş...
bi ara tarifini yazda bizde klozetimize yapalım bundan..benim wc'de tuvaletimi yaparken hiç eğlenmiyorum daa :34:

Arkadaşlar;

Anlamadığınızı yazabilir ve yanıtını almayı da bekleyebilirsiniz..
Şayet paylaşılan şeyi siz eğlenceli-espirili bulmadıysanız da,bunu alaycı bir uslupla yazmamalısınız diye düşünüyorum..

Eğlenceli olan klozetin üstüne çizilen surat resmi mi? konu sahibi kendi çizdiği için mi eğlendik demiş?

Ben anlamadım :26:

üstündeki sticker
banyolarını düzenlerken stickerlerı falan yaparken cok eglenmişler
ne var bunda ne tuhafınıza gidiyor anlamadım

size espirili eğlenceli gelmediyse yorum yapmayın dalga geçir gibi yorum yapmak neyin nesi

Bende anlamadım başta ama konuyu açan arkadaş soran arkadaşlardan daha alaycı... soranlar gayri ihtiyari sormuşlar ne var cvp verilse doğru düzgün bende onu anlamadım:51::51::51:

Back
X