Benim ve bebeğimin dudağında uçuk

.cok haklısın benim eşim de bana abratıyorsun diyor bugün görümcem kaynanam amnem hepsi dalga geçti ama anne yüregi iste hisseder. Ben hissediyorum durum kötüleşmeden bir an önce yarın gidecem

Bu arada seni çok iyi anlıyorum. Kendini suçlama neden fark etmedim diye. O zaman ben kendimi paralıyım çocuguma bulastirdim diye nerden bilebilirdik ki hic bu konuda bilgim yoktu inan dünden beri kendimi 10 yil yaslanmis gibi hissediyorum. Ve ucugun bebeklerde etkisinu ögrendigim an saclarimin beyazladigini hissettim korku ve dehsetten dolayi. Gececek cocuklarimiz iyilesecek insallah ömürleri uzun olsun Allah acilarini göstermesin. Ne yapalim ki cocuklar öyle ya da böyle büyüyor allah baska hastalik vermesin

haklısın ve aminnnnnnnnnnnn

Arkadaşlardan önemsemeyin ne olacak falan diyenler olmuş ama uçuğun bebeklerdeki etkilerini araştırmanızı öneririm. Başına bu durum geldiğinde burada araştıracak kadınlara çok büyük kötülük ediyorsunuz. Bebeklerinizi lütfen uçuktan koruyun. Onlardaki etkileri bizim gibi değil. Konu sahibi tabiki saçmalamıyorsunuz ama uçuk halindeyken görmüşsünüz bir hekim kontolü ve ateş takibi yaparsınız şimdilik zaten hekiminiz gerekli bilgiyi verecektir. Sakinliğinizi koruyup tedbirinizi alın

Az önce doktordan geldim kontrol etti ucuk yok dedi pamukcuk vardi agzinda ondan dolayi agiz kenari hafif kizarik ve iki kücük sivilce var. Ama güvenemedim doktora bilmiyorum icimdeki his bana baska diyo. Ayrica panik halindeydim ve bunu yasamis tecrübeli annelere sormak istedim nasil gelisti baslangic nasil oldu ucuk hafif bisey degil Maalesef bebeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…