Benim uğraşlarım HOBİM...

Emadra kendine küçükte olsa biyer açma gibi bir planın vardı
Merak ettim ne oldu o iş

Öncelikle ilgine teşekkür ederim Esracım.
Sonra o konuya gelince maalesef günümüzde bir işe giriş yapmak hiiiiiç kolay olmuyor. İş yapmaz yerlerde çok dükkan bulunuyor ama iş yapan yerlerde ya hiç bulunmuyor bulunuyorsada ateş pahası :KK59: bakalım zaman neler getirecek hala isteğim ufacıkta olsa kendi el emeklerimi kendi tasarımlarımı daha çok insana sergileyecek bir butiğimin olması.
:KK25:

Sonra o konuya gelince maalesef günümüzde bir işe giriş yapmak hiiiiiç kolay olmuyor. İş yapmaz yerlerde çok dükkan bulunuyor ama iş yapan yerlerde ya hiç bulunmuyor bulunuyorsada ateş pahası :KK59: bakalım zaman neler getirecek hala isteğim ufacıkta olsa kendi el emeklerimi kendi tasarımlarımı daha çok insana sergileyecek bir butiğimin olması.

Doğru diyorsun insanlar avmlere gidiyor ordaki kiralarda uçuk rakamlar oluyor
Hayırlısı ilerde ne olacağı belli olmaz
Umarım kendine ait biryerin olur

Doğru diyorsun insanlar avmlere gidiyor ordaki kiralarda uçuk rakamlar oluyor
Hayırlısı ilerde ne olacağı belli olmaz
Umarım kendine ait biryerin olur

Umarım olur :KK16: Çok teşekkürler canım iyi dileklerin için :KK70:

gittigidiyor fılan oralardan bir dukkan ac bari :)) cok guzel fiyonklu kupelere bayıldım her renginden alabilirim :KK69:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :KK69: Demekki sıkılmasanız ortayakim bilir neler çıkartacaksınız :KK9:

Bu işler önce marifet beceri yetenek istiyor sonrada sabır ben daha göremedim becerim varmı bitiripte yoruma açamadım hiç :KK1:

Çok fazla el emeği sitesi var bence hepsine koyun hatta şu bildiğimiz gg sitesine falanda koyun kapış kapış gider herşeyden önce el emeği göz nuru paha biçilemez

Bu işler önce marifet beceri yetenek istiyor sonrada sabır ben daha göremedim becerim varmı bitiripte yoruma açamadım hiç :KK1:

Çok fazla el emeği sitesi var bence hepsine koyun hatta şu bildiğimiz gg sitesine falanda koyun kapış kapış gider herşeyden önce el emeği göz nuru paha biçilemez

Çok teşekkür ederim evet 1 2 el emeği satış sitesinde profillerim var satış yapıyorum. :KK69: El emeğinin tadı başka istediğin şeyi yaptırabiliyorsun istediğin değişikliği talep edebiliyorsun ama fabrikasyonlarda bu yok malesef:KK42:

Doğru haklısın ben hep el emeği ürünlerde bir ruh kaldığını düşünürüm yapan kişi sonuçta ruhunu katıyor yaptığı işe fabrikasyon olunca sıradanlaşıyor o yüzden benim için elemeği ürünler çok kıymetli olur sanırım biraz duygusal yaklaşıyorum ben bu konuya :KK1:

ps: özelden site adresini yazarsan diğerlerinede bakmak isterim

Son düzenleme:
Çok değerli
Çok hanımefendi
çok şeker birazda delidolu KK şekerleri Bayramınız kutlu olsun
:KK70:

valla süpermiş apolet lerde guzel... bu sıtenın serı ılan bolumu varmıs orda mı satıyorsun

valla süpermiş apolet lerde guzel... bu sıtenın serı ılan bolumu varmıs orda mı satıyorsun

Çok teşekkür ederim. :KK70:Yok hayır bu sitenin seri ilan bölümü kapatılmış. Ayrı yerlerde satış profillerim var eğer isterseniz mesajla yada konu başındaki mail adresimle iletişime geçip satış adreslerimin linkini alabilirsiniz. :KK69:

gercekten cok yaratıcısınız cok degısık seyler var blog adresı yada dıger satıs yerı varsa msj atabılırmısınız ıncelemek ısterım...:KK19:

Muhteşem Yüzyıl Taçları - Gözde Cariye Ayşe Tacı

Eki Görüntüle 250719 Eki Görüntüle 250720 Eki Görüntüle 250721

Muhteşem yüzyıl dizisinden esintilerle dizideki taçları sizlerle buluşturmaya devam ediyorum.
Bu taç birebir benzetilmeye çalışarak ortaya çıkarılmıştır.
Özel ilgi ve emek ile işlenmiştir.

Takip eden ve güzel yorumlarını eksik etmeyen herkese sevgiler...
:KK71:

Muhteşem Yüzyıl Taçları - Hatice Sultan Tacı

Eki Görüntüle 252621 $92-2.jpg

Sayısız denemeler ve çalışmalarla Muhteşem yüzyıl dizisinde Hatice Sultanın kullandığı taca birebir benzetilmiştir.
Nişan törenlerinde , özel günlerde ve günlük kullanım için uygundur.
:81:

Son düzenleme:
X