Benim uğraşlarım HOBİM...

El emeklerinizi sergileyebilirsiniz ama satışını yapamazsınız,bu hususta hassasiyet göstereceğinizi umuyorum.

El emeklerinizin satışı hakkındaki konuda bu başlık altında yapabilirsiniz yazıyor . Şimdi de satış yapamazsınız diyorsunuz bu nasıl çelişki açıklayabilirmisiniz hemen lütfen . ? Bu sitede her yönetici birbirinden habersiz mi çalışıyor anlayamadım.

Son düzenleme:
Keçe Broşlar'm :21:

$11.jpg $12b.jpg

♥♥♥♥♥♥♥♥ Soft pudra ,sütlü kahve ve nar çiçeği renginin de karışımı yoyolardan oluşan trend şık apolet'm ♥♥♥♥♥♥♥♥ :21:

$83a.jpg $83.jpg

kedicik küpeler çok şirinmiş benimde böyle becerilerim olsa keşke para vermeye kıyamıyorum aksesuarlara =)

kedicik küpeler çok şirinmiş benimde böyle becerilerim olsa keşke para vermeye kıyamıyorum aksesuarlara =)

Çoğu kişi aynı fikirde aksesuara para kıyamama düşüncesi neden çünkü piyasa okadar uçtu ki bayanların vazgeçilmezleri olduğunu ve de alışveriş sevdiğimizi biliyorlar en basit birşeye faiş fiyat biçiyorlar sonra da herkes kıyamam psikolojisine giriyor malesef :KK59:

Bi nevi bu yüzden inatla bu uğraşa girdim çevreme uygun fiyattan güzel şeyler verebiliyorum mutluyum.:KK69:

Son düzenleme:
X