Benim uğraşlarım HOBİM...

çok güzel şeyler yapıyosun emeğine sağlık, boş oturmaktansa bişeylerle uğraşmak çok güzel bende senin gibiyim kendi takılarımı taclarımı ve bir çok şeyi kendim yapıyorum. mesela şu anda bi avize yapıyorum bitince eklicem sizlerde görün diye.

çok güzel şeyler yapıyosun emeğine sağlık, boş oturmaktansa bişeylerle uğraşmak çok güzel bende senin gibiyim kendi takılarımı taclarımı ve bir çok şeyi kendim yapıyorum. mesela şu anda bi avize yapıyorum bitince eklicem sizlerde görün diye.

Çok teşekkkür ediyorum beğenildikçe daha mutlu oluyorum yeniden çok teşekkürler.
Evet evde oturuyorum bütün gün neden boş boş oturayım ki dedim başladım baktım çevrem ilgi gösterdi sonra hem yapıp hem satış yapmaya başladım gördüğüm olumlu yorumlar beni daha da iyi şeyler çıkartmama zorluyor bu da hoşuma gidiyor herkese tavsiye ediyorum evde boş oturmaktansa bişilerle ilgilenmek çok iyi geliyor bedenen yorulmuyorsunuz ama ruhen rahatlatıyor bişiler ortaya çıkartmak. :KK71:

İnci boncuk kolye ve küpe'm :KK69:
(Bi gün sabahın sedasını izlerken kolyeyi Seda Sayan da gördüm baktım aynı malzemem mevcut başladım tasarlamaya ve bunu ortaya çıkarttım onda olurda bizde olmaz mı . Her bayanın mutlaka olması gereken aksesuarı inci bence iyi bir kurtarıcıdır :KK1:)

Eki Görüntüle 186972

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzeller tatlım bunlar :KK52::KK52::KK52:
Nerde satıyorsun bunları?? Yani şehir olarak ??

Çok teşekkürler :21: Yalovada bulunuyorum bazı seçkin anlaşmalı olduğum mağazalara veriyorum internet üzerinden hesap numaraları aracılığıyla satış yapıyorum.:KK69:

Son düzenleme:
Fiyonk kolyeler'm :KK16:

$56a.jpg $19b.jpg

İnci çiçekli kolye'm :KK16:
Kolyenin oluşumu Bana Herşey Yakışır programını izlerken başladı bayanlardan biri finalinde buna benzer kolye kullandı bende esinlenerek tasarladım :63:

$75.jpg

Pudra Apolet'm:KK69: ( Son zamanların en çok tercih edilen aksesuarı çeşir çeşit renk renk apoletler ):21:

$76a.jpg $76.jpg

ayyy hepsi çok güzel hepsinden istiyorum :KK9: yaktıınnn beni yaktıınnn :KK66::KK66::KK66:
işe başlayınca ilk maaşı sana vercez olduğu gibi demekki :KK66:

Tüllü dantelli kokoş tac'm :21:

$30.jpg

Kurdela örgülü tül çiçekli tac'm:21:

$45.jpg

Muhteşem yüzyıl Hürrem Tacımdan sonra Mahi devran Tac'm huzurlarınızda Çekim için mankenim olan arkadaşım Yasemine teşekkürler :)):21:

$76.jpg

El emeklerinizi sergileyebilirsiniz ama satışını yapamazsınız,bu hususta hassasiyet göstereceğinizi umuyorum.

X