• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim tüp bebek hikayem

ebruli980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
7
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizler farkında olmasanızda bana öyle çok yardımcı oldunuz ki hepinize çok teşekkür ediyorum.Biz 5 yıllık evliyiz ve 3 yıl önce eşimin spermlerinde ki hareket eksikliği nedeniyle varikosel ameliyatı oldu ancak ne yazık ki sonç değişmedi.Geçen yıl haziran ayında medicana beylikdüzünde tedaviye başlamaya karar verdik ancak sonuçlar iyi çıkınca doktor biraz daha beklememizi önerdi bu yıl tekrar nisan ayında medicana'ya gittik ancak çok yoğun ve ilgisiz olununca ne yazık ki güven ilişkisi oluşmadı bizde başka bir merkez arayışına girdik ve sizlerin sayesinde İVİ tüp bebek merkezini duyduk ve doktorlarımız Erdal Bey ve Emre Bey'i tanıdık İVİ çalışan hemşerilerinden sekretirine kadar çok sıcak,çok ilgili bir merkez hayatımızdaki en doğru kararlardan birini vererek onlarla yola çıktık. 3 haziranda ilaçlara başladım sadece altı günde 11 yumurtam gelişti ve 11 haziran günü yumurtalarım toplandı ne yazık ki 11 yumurtadan 3 tanesi iyi kalitede çıktı ve bunlardan biri 3.gün transfer edildi bugün 12. günüm bu 12 günün nasıl geçtiğini birçoğumuz biliyoruz ben sizlerin yardımıyla sanırım daha kolay atlattım ve bu gün kan testi sonucum 112 yani pozitif bu arada 10.gün sabah idrar testinde silik ikinci çizgiyi görenlerdenim pazartesi testi tekrarlayacağız.İlk tüp bebek denememizde sonuç pozitif oldu Allahım herkese nasip edip herkesin gönlüne göre versin hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizler farkında olmasanızda bana öyle çok yardımcı oldunuz ki hepinize çok teşekkür ediyorum.biz 5 yıllık evliyiz ve 3 yıl önce eşimin spermlerinde ki hareket eksikliği nedeniyle varikosel ameliyatı oldu ancak ne yazık ki sonç değişmedi.geçen yıl haziran ayında medicana beylikdüzünde tedaviye başlamaya karar verdik ancak sonuçlar iyi çıkınca doktor biraz daha beklememizi önerdi bu yıl tekrar nisan ayında medicana'ya gittik ancak çok yoğun ve ilgisiz olununca ne yazık ki güven ilişkisi oluşmadı bizde başka bir merkez arayışına girdik ve sizlerin sayesinde ivi tüp bebek merkezini duyduk ve doktorlarımız erdal bey ve emre bey'i tanıdık ivi çalışan hemşerilerinden sekretirine kadar çok sıcak,çok ilgili bir merkez hayatımızdaki en doğru kararlardan birini vererek onlarla yola çıktık. 3 haziranda ilaçlara başladım sadece altı günde 11 yumurtam gelişti ve 11 haziran günü yumurtalarım toplandı ne yazık ki 11 yumurtadan 3 tanesi iyi kalitede çıktı ve bunlardan biri 3.gün transfer edildi bugün 12. Günüm bu 12 günün nasıl geçtiğini birçoğumuz biliyoruz ben sizlerin yardımıyla sanırım daha kolay atlattım ve bu gün kan testi sonucum 112 yani pozitif bu arada 10.gün sabah idrar testinde silik ikinci çizgiyi görenlerdenim pazartesi testi tekrarlayacağız.ilk tüp bebek denememizde sonuç pozitif oldu allahım herkese nasip edip herkesin gönlüne göre versin hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler

hayırlı olsun inşallah, dediğiniz gibi allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, sağlıcakla

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizler farkında olmasanızda bana öyle çok yardımcı oldunuz ki hepinize çok teşekkür ediyorum.Biz 5 yıllık evliyiz ve 3 yıl önce eşimin spermlerinde ki hareket eksikliği nedeniyle varikosel ameliyatı oldu ancak ne yazık ki sonç değişmedi.Geçen yıl haziran ayında medicana beylikdüzünde tedaviye başlamaya karar verdik ancak sonuçlar iyi çıkınca doktor biraz daha beklememizi önerdi bu yıl tekrar nisan ayında medicana'ya gittik ancak çok yoğun ve ilgisiz olununca ne yazık ki güven ilişkisi oluşmadı bizde başka bir merkez arayışına girdik ve sizlerin sayesinde İVİ tüp bebek merkezini duyduk ve doktorlarımız Erdal Bey ve Emre Bey'i tanıdık İVİ çalışan hemşerilerinden sekretirine kadar çok sıcak,çok ilgili bir merkez hayatımızdaki en doğru kararlardan birini vererek onlarla yola çıktık. 3 haziranda ilaçlara başladım sadece altı günde 11 yumurtam gelişti ve 11 haziran günü yumurtalarım toplandı ne yazık ki 11 yumurtadan 3 tanesi iyi kalitede çıktı ve bunlardan biri 3.gün transfer edildi bugün 12. günüm bu 12 günün nasıl geçtiğini birçoğumuz biliyoruz ben sizlerin yardımıyla sanırım daha kolay atlattım ve bu gün kan testi sonucum 112 yani pozitif bu arada 10.gün sabah idrar testinde silik ikinci çizgiyi görenlerdenim pazartesi testi tekrarlayacağız.İlk tüp bebek denememizde sonuç pozitif oldu Allahım herkese nasip edip herkesin gönlüne göre versin hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler

cnm tebrik ederimm rabbim sonuna kadar yuüzünü güldürsün çok şanslısın çünkü ilk denemede olumlu sonucuu almışsınnn çok yığpranmadann daraşlamadann umutsuzluğa düşmeden bunun kıymetini billl rabbim kucağına alıpp büyütmeyii nasipp etsin bebbiğini.

hayırlı olsun bebeğin arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:nazar:

maaşallah arkadaşım sana allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.ben de gitmiştim geçen sene beylikdüzü medicana has. beylikdüzünde oturuyorum ama beni kabul etmediler hemen yanımda hastane burnumun dibinde zaten pek de içim ısınmamıştı

Back