• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim temizlik gunlugum herkes davetli

delimideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
2.388
2.411
178
Evet kendimi gaza getircek gunluk olusturmaya karar verdim
tum kk hanimlarini bekliyorum yardima bugun okadar usengecim ki hic bisi yapmadim dun esimle toparlayi supurduk sadece
ama soyle ikinci bi yaz temizligini hakediyor evim
bi de garip bi huyum var eger temizlik yapicaksam sabah baslicam yada aksam
Evet yarin olabilirdi ama esim evde ... İlk defa evimzde olcaz temizlikle yormiyim adami
carsamba gunu buyuk temizlik var hanimlar dolaplar cekmecelrr hersey tertemiz yapcam ve hergin evi duzenli temz tutcm motuve olmak icinde buraya yaxicam hergin sizleride puf noktalar vs icin bekliyorum carsamba gunu artik evm misss olcak yasasin...
Bi daha asla is ertelemicem
evde iki kisiyiz ama ev bilduigin duzeni yok suanda nasl oluyor anlamis degiliz yaa

Bugun ve yarin tatil ilan ediyorum kendime gunluk...
Ama carsamba sabh 8itibariyle is basi yapiyorum ilk olarak yatak odamdan baslamak kolayima geliyor burda gardrop vs duzenleyip cam silip tul yikayip asicam ve diger odalarda ayni sekilde tabii her temizlikten sonra dagilan evim artik dagilmicak gunluk daima duzenli olcam
cok skldm daginik olmaktan

Bugun ve yarin tatil ilan ediyorum kendime gunluk...
Ama carsamba sabh 8itibariyle is basi yapiyorum ilk olarak yatak odamdan baslamak kolayima gel burda gardrop vs duzenleyip cam silip tul yikayip asicam ve diger odalarda ayni sekilde tabii her temizlikten sonra dagilan evim artik dagilmicak gunluk daima duzenli olcam
cok skldm daginik olmaktan
Hayirli olsun topigin
Ben ole sikintiya gelemem valla kendimi sartlarsam yapicam varsada vazgeciyorum :D
Bende uzun zamandir ustten ustten yapiyorum isleri anacim cok sicak yemiyo gozum buyuk isleri simdi kalkip banyoyu temizliyecem evi supurup silerim aksamuzeride balkon camlarini silmeyi dusunuyorum kismetese :D

Hayirli olsun topigin
Ben ole sikintiya gelemem valla kendimi sartlarsam yapicam varsada vazgeciyorum :D
Bende uzun zamandir ustten ustten yapiyorum isleri anacim cok sicak yemiyo gozum buyuk isleri simdi kalkip banyoyu temizliyecem evi supurup silerim aksamuzeride balkon camlarini silmeyi dusunuyorum kismetese :D
Bende hep usten usten yapiom cnm
esim cpk titiz su usten toplu gozuken daginilliga bile nsl laf atio carsmba.dipten.ypicm dedim tam ddi
bugun yemektwn snra esime yaptrmayi planliom
benmde hevesim olunca yapiyorum dipten sicak soguk farketnwz de bu aralar tembellestm ya

Bende hep usten usten yapiom cnm
esim cpk titiz su usten toplu gozuken daginilliga bile nsl laf atio carsmba.dipten.ypicm dedim tam ddi
bugun yemektwn snra esime yaptrmayi planliom
benmde hevesim olunca yapiyorum dipten sicak soguk farketnwz de bu aralar tembellestm ya
Aynen benimde esim cok titiz bende diyorum 1 kaynana yeter bana sana gerek yok :D
Gerci ustten dedigim hep ayni isler iste supur sil toz al hergunde cam,duvar silinmezki bizimki banyo konusunda takintili bende diyorum madem oyle buldugunuz gibi birakin ben temizliyorum sonucta siz batirmazsaniz temiz duracak :D
Benim 13 yasinda kizim var birde bazen diyorum hic babaannene cekmemissin
Arkani toplamaya ordu lazim

Simdiki cocuklarin hepsi ayni ya ben kizinin yasinfa ev isine.baslamistim :)
simdikiler ooo hic
Ben.bi tek dun kaynanamladan geldigimde supurdum aksam 6gibi o kadr
Carsamba yeni gelin evi gibi olmasada
tertemz bi ev baslangici olsun istiyorum

Evet gunluk yatak odamdan ciktim bi tek tulu asilicak bitmesini bekliorm
simdi oturma odama gecicem orasi kucuk oldugundan fazla isim yok orda. :)

Kolay gelsin canim missss kokular geldi sanki

Evet cnm bi tek salon tulleri zorlicak gibi asarken bi tanesi makinede yikaniyor
kruvarze tul mekanizmali yapyirdigima cok cok pismanim bi de mutfaktaki zebraya of of. Salonda bitti sira mutfakta dolaplar silincek zebrasi yikancak cami kucuk allahtan o silinck vs is bitmio :( en son giris balkon 2 sepet camasir kalio

Evet kendimi gaza getircek gunluk olusturmaya karar verdim
tum kk hanimlarini bekliyorum yardima bugun okadar usengecim ki hic bisi yapmadim dun esimle toparlayi supurduk sadece
ama soyle ikinci bi yaz temizligini hakediyor evim
bi de garip bi huyum var eger temizlik yapicaksam sabah baslicam yada aksam
Evet yarin olabilirdi ama esim evde ... İlk defa evimzde olcaz temizlikle yormiyim adami
carsamba gunu buyuk temizlik var hanimlar dolaplar cekmecelrr hersey tertemiz yapcam ve hergin evi duzenli temz tutcm motuve olmak icinde buraya yaxicam hergin sizleride puf noktalar vs icin bekliyorum carsamba gunu artik evm misss olcak yasasin...
Bi daha asla is ertelemicem
evde iki kisiyiz ama ev bilduigin duzeni yok suanda nasl oluyor anlamis degiliz yaa

ooo büyük sözler var bu mesajın içinde:KK9::KK9::KK9:

aynı konudan ben de muzdaribim. evde düzen yok. sürekli dağınıkmış gibi. ben de Ekim'de badana yaptırmayı düşünüyorum, o zaman eve düzen getirme gibi planlarım var. ama tabi o planlara uyacak ev bireyleri lazım. bi de hamileyim nasıl yapıcam bilmiyorum. :KK43::KK43::KK43::KK43:

Hosgeldin cnm gunlugume. :)
Boswer cnm ya hamileliginin tadini cikar sen :)<3 ev isini elbet yaparsin yap yap bitmio zaten :-)
Duzeni kurarsin dogurunca insl. Dert etme
İnsl saglikla kucagina alirsin <3

Evet cnm bi tek salon tulleri zorlicak gibi asarken bi tanesi makinede yikaniyor
kruvarze tul mekanizmali yapyirdigima cok cok pismanim bi de mutfaktaki zebraya of of. Salonda bitti sira mutfakta dolaplar silincek zebrasi yikancak cami kucuk allahtan o silinck vs is bitmio :( en son giris balkon 2 sepet camasir kalio
Bende tul Diktirmeyi planliyorum salona kruvaze kizin odaya ve balkona zebra dusunuyordum amma esim de diyorki Normal yaptir 1 sene sonra zor gelir onlarla ugrasmak sende boyle deyince esim hakli cikarmi diye dusunmeye basladim valla
Neyse canim kolay gelsin tekrar benim en cok mutfaK zamanimi aliyor 3 evlik dolap sil sil bitmiyor annemm
ooo büyük sözler var bu mesajın içinde:KK9::KK9::KK9:

aynı konudan ben de muzdaribim. evde düzen yok. sürekli dağınıkmış gibi. ben de Ekim'de badana yaptırmayı düşünüyorum, o zaman eve düzen getirme gibi planlarım var. ama tabi o planlara uyacak ev bireyleri lazım. bi de hamileyim nasıl yapıcam bilmiyorum. :KK43::KK43::KK43::KK43:
Allah kolaylik versin canim birde sicaklarda hamilelik zor ev isi bitmez sen kendine dikkat et

Bende tul Diktirmeyi planliyorum salona kruvaze kizin odaya ve balkona zebra dusunuyordum amma esim de diyorki Normal yaptir 1 sene sonra zor gelir onlarla ugrasmak sende boyle deyince esim hakli cikarmi diye dusunmeye basladim valla
Neyse canim kolay gelsin tekrar benim en cok mutfaK zamanimi aliyor 3 evlik dolap sil sil bitmiyor annemm

Allah kolaylik versin canim birde sicaklarda hamilelik zor ev isi bitmez sen kendine dikkat et

kesinlikle eşin haklı. şimdiki aklım olsa yaptırmazdım bende. ama tabi kullandıktan sonra anlıyor insan.

Evet cnm zebra ve kruvarzeden uzak dur kesinlikle simdiki aklim olsa asla yaptirmazdim :-( simdi astim asana kadar akla karayi sectim. Esin %1000 hakli

Back