• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Tatli Tatil Derdim

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Oncelikle bu tatli dert diyerek baslamak istiyorum.
Sadece danismak, bilenlerden faydalanmak icin aciyorum bu basligi.

:KK37:
Tatil icin onerdiginiz bolgeler ve oteller var mi? Ozellikle akdeniz ya da ege bolgesinde.
Uygun fiyatlilarindan, her sey dahillerinden.

Odasinda jakuzi neyim olsa da fena olmaz tabi.
Ya da gizli havuzu olanlardan sadece odamiza ait.
Tabi bu ikisi zorunlu degil ama olursa ve uygun fiyatli olursa cok hos olur. Olmazsa da canimiz sagolsun degil mi ama
:KK36:

:KK23:

Cok mu sey istiyorum?
:mad:

DUZELTME: Kizlar jakuzi ve ozel havuzdan vazgeciyorum. Var mi tavsiye edebileceginiz guzel yerler? :)

Reklam amaciyla yazacaklar kesinlikle uzak dursunlar!:sinirli:

Son düzenleme:
fethiyede sahra su denize bıraz uzak ama biz begenmıstık ama bungalov ve oda onunde havuz var ortak havuz ahrici

Ben tatil için ilgili bolume konu acıp sordum hıc yanıt gelmedı
Burdan takipdeyım

Valla bütçe eğer sorun degilse Sabrina's Haus önerimin ilk sirasinda.. istedigin gibi jakuzi hatta özel havuz yani anlatilmaz bence hemen girip bak resimlerine bayilacaksin :) ama fiyati cok yüksek.. kesinlikle hakediyor mu kuruşu kuruşuna..

Valla bütçe eğer sorun degilse Sabrina's Haus önerimin ilk sirasinda.. istedigin gibi jakuzi hatta özel havuz yani anlatilmaz bence hemen girip bak resimlerine bayilacaksin :) ama fiyati cok yüksek.. kesinlikle hakediyor mu kuruşu kuruşuna..

canim sen naptiinn:skandal:
harika otesi bir yermis :KK51:
ama bizi baya asar burasi maalesef :KK14:

Bende hayatimda bir kere gittim sadece 3 gun kalabildim :) belli bir yere kadar aracla gidiyorsun sonra seni tekneyle aliyorlar birdaha disariyla baglantin olmuyor :) fiyati cook yuksekti birdaha da gidemem zaten :D ama mukemmel bir yerdi ahh sadece resimlerim kaldi oraya ait :( geceligi 600 euro civarindaydi sanirim hala ayni mi bilmiyorum..

Bende hayatimda bir kere gittim sadece 3 gun kalabildim :) belli bir yere kadar aracla gidiyorsun sonra seni tekneyle aliyorlar birdaha disariyla baglantin olmuyor :) fiyati cook yuksekti birdaha da gidemem zaten :KK70: ama mukemmel bir yerdi ahh sadece resimlerim kaldi oraya ait :KK43: geceligi 600 euro civarindaydi sanirim hala ayni mi bilmiyorum..

bende 3 gecelik baktim,
3130 tl yazdi :ruh:

İnsallah bir gun bize de nasip olur, icim gitti cok hosmus:KK51:

Odasinin önünse özel havuzu olan otellerdeki oda fiyatlari 500 tl civarında en az.gecelik kişi başı.marmariste grand yazıcı clup turban var.yemekler temizlik.çevresi iyi.gecen seneye kadar her yaz giderim oraya.280 falandı gecelik kişi basi.gecen sene yaz dogum yaptım gidemedim.bu yaz yine gitmeyi planliyorum.imternetten bakmıştim geçen fiyatına 300 falandı galiba...hersey dahil bu arada.ama eğer antalya bodrum falan istersen internetten bakabilirsin.tripadvisor kullanıyorsa oradan giden insanların otel yorumlarını okuyabilirsin

Ege nin denizini sevmiyorum ben, çok soğuk geliyor bana. Kıbrıs özellikle Karpaz bölgesindeki oteller bir de Antalya Kemer, Belek favori yerlerim.:)

Canım deniz nasıl ? Dibi taşlı mı kum mu? Bir de şu seviyesi ilerledikçe mı artıyor yoksa aniden çok derinleşen şekilde mı ? Otel çok güzelmiş. Geçen seneki sheerwood dan sonra. Bozburundakine baktım ve tabii başka bir yerdekine mı gittiniz birkaç farklı yer çıktı çünkü. Siz hangisine gittiniz ?

Hic mi yoook kizlar tavsiyeniz aaaaa cok sasirdim :KK43:
Canım Antalya'da maxx royalin özel villaları oluyor fiyatlari tabii artmıştır şuan. Villa işte havuzlu falan. Oraya bakabilirsin istersen. Şimdi reklamlarda çıkıyor ya wome adında bir yer sadece bayanlara özel plaj falan diyor hiç baktin mi oraya

İslami otel adi altindaki yerlere de sinir oluyorum. İnanilmaz fiyatlar biciyorlar.
Bide esim ayri, ben ayri gireceksem tatilimizin ne anlami kaldi zihniyetinde olanlardanim :)
vazgectim ben girmesem de olur ama var mi soyle onerebileceginiz hem fiyati uygun hem ortami falan?

Back
X