• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim tasarımım güzel odam oturma odam

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
s6300004uo7.jpg
tamamen baştan aşağıya yenilenmiş oturma odam kızlar bakalım beğenecekmisiniz.bu arada perdeleri ben yaptım 3 günde bu odanın tüm eşyaları ve dekorasyonunu değiştirdim tüm renklerine kadar hayalimdeydi ve gerçek oldu çok zevkliydi şimdide keyif zamanım geldi nihayet kızlar!
evimmmm canım benim güzel evimmm:nazar:,
s6300035ng1.jpg

s6300036qe4.jpg
s6300037me9.jpg
s6300042ol9.jpg

buda benim güzeller güzeli prensesim KAYRAMİRA kızım herşeyim!
Perdem aslında sehpanın üzerindeki organzenin aynısı ama güneşte belli olmuyor yarında kırmızı güneşlik dikicem o zaman daha ii olacak eminim ki!

Son düzenleme:
canım güle güle iyi günlerde otur çok güzel olmuş

canım güle güle iyi günlerde otur çok güzel olmuş

saol cnm daha iileri
inşallah senin olsun cnm ya
perdemi ben yaptım
dün yaptım
cnm çıktı bugünde işlerim artık bitti nihayet bu işlerden dolayı kkya giremedim bile canm ya artık burdayım cnm seninleyimmmm
a.s.

çok güzel olmuş elinize sağlık, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
perdelerinizde gerçekten değişik ve hoş olmuş :)

inşallah canım gönül rahtlığıyla güle güle otur canım

ellerine sağlık ..kırmızıyı çok severim..çok güzel olmuş iyi günlerde ağız tadıyla otur...:nazar:

güle güle oturun çok güzel olmuş kırmızıyı bende severim ama oturma odası için düşünemem çünkü kırmızı hem iştah açan hemde insanı ateşleyen bi renk :)

güle güle oturun çok güzel olmuş kırmızıyı bende severim ama oturma odası için düşünemem çünkü kırmızı hem iştah açan hemde insanı ateşleyen bi renk :)

NE GÜZEL İŞTE YA OLSUN VALLA İYİ OLUR !
TELEVİZYON İZLEMEKTEN KENDİSİNE BAKMAYAN KOCALARINDAN ŞİKAYETÇİ OLAN KADINLARA TAVSİYE EDELİM OZMAN BNM İÇİN HAVA HOŞ TA YİNE DE OLSUN OLSUN OLSUN VALLA OLSUN YAAA1NE GZÜEL İŞTE !:nazar::asigim::nazar:

kırlentsiz daha hoş duracaklardır, mimar adayı tavsiyesi ;)
güle güle oturun.

kırlentsiz daha hoş duracaklardır, mimar adayı tavsiyesi ;)
güle güle oturun.

kırlentleri yamuk yamuk koyablisem aldığım mağazadaki gibi ama ben o işi güzel beceremiyorum rengarenk olması odamızı daha ferah ve daha neşeli kılıyor kırmızının uykucu havasını bozduğu için hoş görünüyor odanın içindeyken tabii senin görüşünde doğru olabilir canım saol mimar adayım!a.s.

perdeler cok güzel olmus güle güle kullan yerimseniben
nasıl yaptın bu arada :uhm:
yanlız duvarların rengi pek uymymıs bence yerimseniben

perdeler cok güzel olmus güle güle kullan yerimseniben
nasıl yaptın bu arada :uhm:
yanlız duvarların rengi pek uymymıs bence yerimseniben

perde linkim var istersen oradan daha yakından bak canım!
bide aslında duvarlar venedik sarısı ama ışıktan galiba biraz parlak çıkıo yada mekineden olsa gerek canım ellerine sağlık seninde!a.s.

Halın süper canım..a.s

Ama nasıl desem biraz gözümü yordu sanki renklerin çeşitliliği..CADIARZU

Yani perdedeki kırmızı kısım olmasaymış yani perde tek renk üzerine yapılsaymış ve duvar rengi ne bileyim daha soft mesela krem olsaymış daha mı iyi olurmuş sanki gibi gibi ..CADIARZU

Yani tarzın çok güzel de dediğim gibi renklerin çok çeşitli olması benim gözümü yordu..

Güle güle otur, Allah huzur eksik etmesin..a.s.

halının kırmızı olanınıda ben beğenmiştim internetten...ama reelde görmediğimden karar verememiştim..sankki normal halılar gibi deil gibi gelmişti..halı nasıl bir halı kullanımından memnunmusun...toz tüy çok tutuyormu?

bence ışıkların voltaj yükseldiğind4en ve makinenin parlaklık vermesinden dolayı bazılarınıza göz yorucu yada renkli gelmiş olabilir ama bu kadar da renkli değil sadece göz yormayan sadelik havasında bir şıklık hakimiyeti var odamda!ellerinize yüreğinize sağlık!

Back
X