benim sorunum kendimle sanırım...

en büyük tepki tepkisizlik demişler. sen takılma. gereksiz kuruntu yapıyorsun bence. çağırsada gitmeyeceksin sanırım neden üzülüyorsun. eğer aralarında gercek bir sıcaklık yoksa zaten ortaya cıkar kokusu

kızlar tüm yorumlar için çok teşekkürler.
yazdıklarınızı okuyunca daha da sağlıklı düşünebildim.çok haklısınız.resmen onlala bir olup kendime eziyet ediyorum.
şu andan itibaren,buna son veriyorum;)
gezip tozup kocamla keyfime bakmaya karar verdim ;) kıskananlar da çatlasın artık yapçak bişey yok ;)

kendinizle çelişiyorsunuz evet...

hem mesafeli olmak isteyip hem de size de davet gelmesini bekleme...

toplanıp aşure yemek çok mu mühim bir faaliyet...

üstelik sinir oluyorum dediğiniz insanlar tarafından yapılan bir organizasyon...

mesafeli olmaktan ziyade sizde gezmeyi seviyorsunuz anladığım kadarıyla..

yok bende kendi çevremle akendi arkadaşlarımla zaman geçirebilecek

sosyallikteyim diyorsanız hiç takmayın müstakbel gelin ve kayınvalide ekibinin yakınlaşmalarını...

müstakbel gelin adayı bu kadar samimiyetin sonra zerresini göstermeyecek büyük ihtimal...

sizi sinir eden insanlar onu da sinir edeceklerdir...çünkü bu işler hep böyle gider...

Son düzenleme:
arkadaşların yorumlarına katılıyorum.
onlar çağırsa siz gitseniz bile mutlu olamayacaktınız yanlarında size iyilik etmişler çağarmamakla.sevdiğiniz insanlar sizi dışlarsa üzülürsünüz bu kişileri sevmiyorsunuz zaten takmayın hiç
bana öyle geliyorki bu kürtaj meselesi uydurmamı acaba sizden para almak için.çünkü bu kadar önemli bir sırrı bilen kişiye böyle rahat sırt çeviremez insan

Evet yaşadıkların can sıkıcı ..
Onlar seni davet etmiyorlarsa sende onları umursamamaya çalış
Biliyorum çok zor bi de şuraya gittik,buraya gittik,şunu yedik diye
Ballandıra ballandıra anlatırlar marifetmiş gibi
Bu onların görmemişliği,terbiyesizliği boşver canım
Oysa seni de davet etse kayınvaliden,hadi eltin kıskanıyor
Kaynaşmak istemezler sonra en ufak bi akraba toplantısında bizim gelin uzak,gelip gitmiyor lafları döner durur...

arkadaşların yorumlarına katılıyorum.
onlar çağırsa siz gitseniz bile mutlu olamayacaktınız yanlarında size iyilik etmişler çağarmamakla.sevdiğiniz insanlar sizi dışlarsa üzülürsünüz bu kişileri sevmiyorsunuz zaten takmayın hiç
bana öyle geliyorki bu kürtaj meselesi uydurmamı acaba sizden para almak için.çünkü bu kadar önemli bir sırrı bilen kişiye böyle rahat sırt çeviremez insan

kürtaj meselesinin uydurma olduğunu sanmıyorum. çünkü gebelik raporunu gördüm.
ama kafamı karıştıran başka şeyler,yani düşünsenize kaynım bir kürtaj parası bulamadı mı?
ayrıca maddi imkanları var eşimin ailesinin.kız 400 lr aldı benden. sonrasında hastaneyi arayıp sordum kürtaj fiyatını 400 lr dediler.beni kızdan uzaklaştıran da,bebeğini aldırdıktan sonraki rahatlığı,durumu espri malzemesi yapmasıydı..

Back
X