benim sorunum kendimle sanırım...

serranur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
318
0
0
İstanbul
kızlar sinirlerim berbat durumda,bana bi yardım edin..daha önce ki konumu okuyan arkadaşlar bilir..sorun görümcelerim ve eltim olacak hatun..şimdi yazacaklarıma bu da dertmi diyebilirsiniz. ama ben nedense işin içinden çıkamıyorum..ben malum sebeplerden kayınavlideme çok sık gitmiyorum.dün akşam gideyim biraz gönlü olsun kadının dedim.eşim gec geliyor.işten gelince 1 st kadar gittim kayınvalideme.eşimin eve gelme saatine yakın da döndüm.küçük kaynım evdeydi. laf arasında ablasının aşure yaptığını onu ve sevgilisini de çağırdığını söyledi. ben yorum yapmadım.önceki günde küçük görümcemleri çağırmış.buraya kadar sorun yok.bizi çağırmamalarına alıştık.hiç gerilmiyorum.. ama bugün kaynımın sevilisi ile msn den konuştuk.daha doğrusu o yazdı bende resmi bi şekilde cevapladım.ne yaptı etti lafı oraya getirdi.bu akşam anneni de alıp ablamlara gidicem yazdı.(büyük görümceme) aşure yapmış çağırmış. o kadar alakasız bir muhabbette yazdı ki bunu. iyi ,,küçük görümcemi de alın bari de bir eksiğiniz olmasın yazdım. yazmamalıydim.umursamaz davranmalıydım ama yazmadan edemedim..nedense sinirleniyorum..akşamda eve geldim,karşı binamda zaten kayınvalidem.camdan seslerini duydum.kız geldi kayınvalidemle birlikte gittiler.sizce bu normal mi? hadi kızın niyetini biliyorum ama kayınvalidemin usulende olsa bana seslenip gelmek ister misin demesi gerekmez mi? şimdi zaten görüşmek istemiyorsun neden bozuluyorsun diyebilirsiniz? ben de kendime soruyorum bunu.ama ben eşim dışlansın,ben dışlanayım istemiyorum ki.kaldıki bu kız bunların arkasından dünyanın lafını söylerdi.onlarda bunun.bana anlatırlardı.şimdi hepsi birlikte çocuk gibi nispet yapıyor.en kötüsü ben de çocuk gibi bu duruma sinirleniyorum? eşime de söyledim. hiç yorum yapmadı.bıktı artık o da farkındayım..bir akıl verin kayınvalideme , bu kıza ve görümcelerime karşı nerede duracağımı gercekten bilemiyorum..

sabırla bekle bence sessizliğini hanımlığını asla bozma yarın evlensinn tam aileden olsun da gör neler oluyorr bu aşureler hep haram ettcekler birbirilerinee fazla muhabbet ayrılık getiriruzak dur inan şanşlı olduğunu görceksinn

her zamanki gibi takıl,hiç umursama.bu samimiyet çok sürmez canım:34:

Eski konuyuda biliyorum.

Canım evlensinler bakalım bu kadar sık sık gitmek isteyecek mi?

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

Bence sen böyle sınırını korumaya devam et.

Aksine çok mutlu gözük eşinle programlar yap çık gez amaçları neyse ulaşamasınlar.Seni istemeyeni sen hiç isteme onlardan farklı olduğunu göster.

Evlenmeden önce eşin ailesi hep lokum gelir zaten sonra acısı çıkar:):)Elti adayıda anlar zamanı gelince:):)

sabırla bekle bence sessizliğini hanımlığını asla bozma yarın evlensinn tam aileden olsun da gör neler oluyorr bu aşureler hep haram ettcekler birbirilerinee fazla muhabbet ayrılık getiriruzak dur inan şanşlı olduğunu görceksinn

kötü olsunlar gibi bir derdim yok aslında.ama ağırıma gidiyor. o kadar iyilik yaptım ki. o kadar iyi niyetli oldum ve sömürüldüm ki.. sindiremiyorum yaptıklarını..
ama bu aileyle hiçbir şekilde yakınlık kuramayacak kadar kötü geçmişi olan bir kızın bu denli kıymetli olmasını hazmedemiyorum.yanlış anlaşılmasın,kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. zaten aile bilmiyor bu kızın geçmişini.bana zamanında anlatmıştı..sonra,,yani bu onun sırrı buraya bunu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama kaynımdan hamile kaldı.kürtaj parasını bile benden aldı. biraz tutucudur eşimin ailesi.yani bu derece önemli bir sırrını bile söyledi bana zamanında.gerçi mecburdu para bulacağı başka kimse yoktu.ama burada da bir gariplik var.yani kaynım bulamadı mı sevgilisinin kürtaj parasını?? ama ben o zaman bunu düşünemedim. kaynıma parayı benden aldığını ve benim durumu bildiğimi söylemedi. bu konu da hep bir soru işareti olarak kaldı bende..

cnm ya ne kadar zor bi durum bide o kadar dibinde anliyorum zaten istedigin ot uzada istemediginse basinda bitermiss cnm bnm keske yasmasaydin bnce hic ama hiiic tinlama böle sen ben sinir olunca vala bayiliyolar ama hic takma ya görme duyma bilme kendine iyi gelicek onlarida görüssünnn hic bak bise y dediklerin aaa hadi oohh oh ne güzel anlamasanda sallaa kafan baska yerde olsun baska caresi yok

cnm ya ne kadar zor bi durum bide o kadar dibinde anliyorum zaten istedigin ot uzada istemediginse basinda bitermiss cnm bnm keske yasmasaydin bnce hic ama hiiic tinlama böle sen ben sinir olunca vala bayiliyolar ama hic takma ya görme duyma bilme kendine iyi gelicek onlarida görüssünnn hic bak bise y dediklerin aaa hadi oohh oh ne güzel anlamasanda sallaa kafan baska yerde olsun baska caresi yok

sağol cnm, allahgtan çalışıyorum.. çogu zaman da aklıma gelmiyor zaten. ama böyle gözüme gözüme soktuklarında umursamaz davranmayı beceremiyorum.

Aksine çok mutlu gözük eşinle programlar yap çık gez amaçları neyse ulaşamasınlar.Seni istemeyeni sen hiç isteme onlardan farklı olduğunu göster.

Evlenmeden önce eşin ailesi hep lokum gelir zaten sonra acısı çıkar:):)Elti adayıda anlar zamanı gelince:):)

haklısın bana da hepsi lokumm gibi gelmişti ;) ama gerçekleri görmem çok uzun sürmedi.

ay dedikleriniz doğruysa gerçekten durum çok vahim çok fena hemde kaynından hamile kalıyor ve kaynının haberi yok sen neden böyle bir çirkinliğe alet oldun ben olsam asla muhattap olmazdım böyle biriyle.

ay dedikleriniz doğruysa gerçekten durum çok vahim çok fena hemde kaynından hamile kalıyor ve kaynının haberi yok sen neden böyle bir çirkinliğe alet oldun ben olsam asla muhattap olmazdım böyle biriyle.

anlayamadım ki cnm.. kaynımın haberi varmış ama benim bildiğimden haberi yokmuş.çok kızarmış,öyle dedi.
sonra da söylediğine göre kaynımla kürtaja gittiler.
bu olaydan sonra da mesafe koydum işte. ee onunda benle iş kalmamıştı artık.sayemde aileyle samimiyeti kurdu.
çekinmesin yabancılık çekmesin diye hep yardımcı oldum.işi bitince de düşman oldu..

sağol cnm, allahgtan çalışıyorum.. çogu zaman da aklıma gelmiyor zaten. ama böyle gözüme gözüme soktuklarında umursamaz davranmayı beceremiyorum.

cnm bnm ya seni nasil anliyoru bi bilsen vala bak yarani gösterdikce sen tuz basarlar kapat yaramiz felan yok bizim bizene yaa hic takma hasta olan sonra biziz yine

cnm bnm ya seni nasil anliyoru bi bilsen vala bak yarani gösterdikce sen tuz basarlar kapat yaramiz felan yok bizim bizene yaa hic takma hasta olan sonra biziz yine
çok haklısın,bu düşüncelerden kurtulmak zorundayım..hem ailesiyle kopmamam lazım,çünkü eşim üzülsün istemiyorum..
hem de umursamaz olmalıyım..işte bir becerebilsem..

cnm bnm biliyorum cok zor bi durum bnmde basimda var icicm icim i yiyo ama caktirma onlar zevk alio gercek demesi zor ama mecbur ne demisler ya bu deveyi gütcen ya da bu digardan gitcn

o kız mecburen samimi olmak zorunda, baksana neler yaşamış kaynınızla, yani kaynınızn ailesiyle ilişkilerinin iyi olması gerekirki düğün olsun, sen şimdiki alım gülümleri boşver, önemli olan düğünden sonraki ilişkileri. ben böyle sürecegini hiç sanmıyorum , biraz sabırlı olun, ve elti adayına malzeme vermemeye calışın, şimdiden size nisbet yapıp sinirlendirriken ne büyük zevk alıyordur ona karşı bari hissetirtmeyin eşinizin ailesine olan duygularınızı.
ben olsam onların toplandığı gün bende dışarı çıkıp proğram yapardımki kimseye kendi hakkımda seni dışlıyoruz imajı verdirtmeyeyim.evde olmayarak siz çagırsanız bile ben gelemiycektim demeye calışırdım,
yada sizde birilerini çağırabilirdiniz evinize, sonrada nisbet yapar gibi kayınvalidenizi arar usülen gelin diyip onlarada kendi programınızı duyurtabilirdiniz

Yaaaa guzelim yaaaa ne diyim senin hic derdin yokta kendine dert ariyorsun yaaaa, bak benim actigim konularada dert nasilmis gor isterim,,,

Birak gezsinler, uzak dursunlar senden daha ne istiyorsun, dusunme, mesafeni her zaman koru, neden kendini bir tutuyorsun onlarla..

Onlari dusunmeye, uzulmeye ayridigin sureyi kendini gelistirmeye, birseylerle avunmaya, bir kitap okumaya ayir lutfen yaaa...

KESİNLİKLE ...sen dur sadece bekle izle eğlencelide olacak bak söylüyorum onların yiyişmeleri

kötü olsunlar gibi bir derdim yok aslında.ama ağırıma gidiyor. o kadar iyilik yaptım ki. o kadar iyi niyetli oldum ve sömürüldüm ki.. sindiremiyorum yaptıklarını..
ama bu aileyle hiçbir şekilde yakınlık kuramayacak kadar kötü geçmişi olan bir kızın bu denli kıymetli olmasını hazmedemiyorum.yanlış anlaşılmasın,kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. zaten aile bilmiyor bu kızın geçmişini.bana zamanında anlatmıştı..sonra,,yani bu onun sırrı buraya bunu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama kaynımdan hamile kaldı.kürtaj parasını bile benden aldı. biraz tutucudur eşimin ailesi.yani bu derece önemli bir sırrını bile söyledi bana zamanında.gerçi mecburdu para bulacağı başka kimse yoktu.ama burada da bir gariplik var.yani kaynım bulamadı mı sevgilisinin kürtaj parasını?? ama ben o zaman bunu düşünemedim. kaynıma parayı benden aldığını ve benim durumu bildiğimi söylemedi. bu konu da hep bir soru işareti olarak kaldı bende..

hahayyyy ya yok böyle birşey bukadar mı benzer benim eltimide daha önceki yazılarımdan bilirler
haftaya düğpünleri var bizim düğünümüze 5 ay kala aynı seyi eltimle kaynımdA yaşadı kaynım beni aradı kürtaj için bidr nbliyormusun diye
daha doğrusu eşimle paylaşmış eşimde benim ablam sağlıkçı olduğu için bana sordular dr u ben ilk olarak senden mi çocuk dedim
oda bilmiyorum dedi bende dedimki ozaman emin ol neyse ertesi gün aradı
benim diye bende dedimki bu kızla evlenmeyi düşünüyormusun evet dedi e evlen ozaman dedim
yok maddi durumum yok bende ;tüm gerçek iyi niyetimle abi biz eşyalarımızı aldık isterseniz yani bğenmöessiniz belki ama
napalım ilerde daha güzellerini alırsınız dedim alın bunları biz düğünü ertelkeriz 1 sene daha kimseye birley açıklamak zorunda değilsin
evlen girme bu günaha dedim eşim çok kızdı bana sanane dedi ama ramazan ayıydı korktum Allah bunun hesabını sorar
ben hiç bir şekilde karışmak istemedim sonundami sonun kız ben sizin yüzünüzden evlenemdim dedi bana bende sabırla bekliyorum

uzak kaldığın için şanslısın.....

bozulman normal çağrılmak istersin..

onlar senin mesafeli durmak istediğini anladıkları için kendilerince altta kalmamaya çalışıyorlar...

canım ben eltim yeni evlendiğinde bana gelmiyor diye çok üzülüyordum...

şimdi ise varlığıyla yokluğu farketmiyor..:34:

bırak iyi olsunlar sanada uzak dursunlar...:32:

Back
X