kızlar sinirlerim berbat durumda,bana bi yardım edin..daha önce ki konumu okuyan arkadaşlar bilir..sorun görümcelerim ve eltim olacak hatun..şimdi yazacaklarıma bu da dertmi diyebilirsiniz. ama ben nedense işin içinden çıkamıyorum..ben malum sebeplerden kayınavlideme çok sık gitmiyorum.dün akşam gideyim biraz gönlü olsun kadının dedim.eşim gec geliyor.işten gelince 1 st kadar gittim kayınvalideme.eşimin eve gelme saatine yakın da döndüm.küçük kaynım evdeydi. laf arasında ablasının aşure yaptığını onu ve sevgilisini de çağırdığını söyledi. ben yorum yapmadım.önceki günde küçük görümcemleri çağırmış.buraya kadar sorun yok.bizi çağırmamalarına alıştık.hiç gerilmiyorum.. ama bugün kaynımın sevilisi ile msn den konuştuk.daha doğrusu o yazdı bende resmi bi şekilde cevapladım.ne yaptı etti lafı oraya getirdi.bu akşam anneni de alıp ablamlara gidicem yazdı.(büyük görümceme) aşure yapmış çağırmış. o kadar alakasız bir muhabbette yazdı ki bunu. iyi ,,küçük görümcemi de alın bari de bir eksiğiniz olmasın yazdım. yazmamalıydim.umursamaz davranmalıydım ama yazmadan edemedim..nedense sinirleniyorum..akşamda eve geldim,karşı binamda zaten kayınvalidem.camdan seslerini duydum.kız geldi kayınvalidemle birlikte gittiler.sizce bu normal mi? hadi kızın niyetini biliyorum ama kayınvalidemin usulende olsa bana seslenip gelmek ister misin demesi gerekmez mi? şimdi zaten görüşmek istemiyorsun neden bozuluyorsun diyebilirsiniz? ben de kendime soruyorum bunu.ama ben eşim dışlansın,ben dışlanayım istemiyorum ki.kaldıki bu kız bunların arkasından dünyanın lafını söylerdi.onlarda bunun.bana anlatırlardı.şimdi hepsi birlikte çocuk gibi nispet yapıyor.en kötüsü ben de çocuk gibi bu duruma sinirleniyorum? eşime de söyledim. hiç yorum yapmadı.bıktı artık o da farkındayım..bir akıl verin kayınvalideme , bu kıza ve görümcelerime karşı nerede duracağımı gercekten bilemiyorum..