Benim sorunum gebe kalamamk gebe kalmam içn ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Haftada 3 4 kere giriyoruz
Benim de boyle bır arkadasım var esinde de ondan da hıc bır sorun yok her sey cok iyi ama hamıle kalamıyor canım rahımde perde olabılır mı acaba o da gebe kalmayı engelliyor bır de eşiniz kecıboynuzu özü pekmezi denesin benım ilk hamılelıgım öyle olmustu ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım

Benim de boyle bır arkadasım var esinde de ondan da hıc bır sorun yok her sey cok iyi ama hamıle kalamıyor canım rahımde perde olabılır mı acaba o da gebe kalmayı engelliyor bır de eşiniz kecıboynuzu özü pekmezi denesin benım ilk hamılelıgım öyle olmustu ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım
Canım doltor beni muayne ettiğinde hiçbir sorunum olmadığını söyledi 2 kere de rahîm filmi çektirdim 2 side temiz çıktı sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum

Canım doltor beni muayne ettiğinde hiçbir sorunum olmadığını söyledi 2 kere de rahîm filmi çektirdim 2 side temiz çıktı sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum
Anladım canım dedıgım gıbı su an yapacak bir şey gözükmüyor bol bol dua et Meryem suresi oku her gün bir de eşin kecıboynuzu özü pekmezi kullansın sogan kürü uygula sen de istiyorsan o da cok ıyı

Anladım canım dedıgım gıbı su an yapacak bir şey gözükmüyor bol bol dua et Meryem suresi oku her gün bir de eşin kecıboynuzu özü pekmezi kullansın sogan kürü uygula sen de istiyorsan o da cok ıyı
Yinede yardımcı olduğun için çok sağol

M Masmak yaşınız kaç acaba
Sizin ve eşinizin

Benim de sebepsiz olmadı 2 sene
Sonra kendiliğinden oldu çok şükür

Rahim inçe olabilir o zaman da tutmuyor birde guatr varmı haşimato hastalığından da olmaz tiroid e mutlaka baktırın

Rahim inçe olabilir o zaman da tutmuyor birde guatr varmı haşimato hastalığından da olmaz tiroid e mutlaka baktırın
Aklınıza gelen bütün tahlilleri yaptırdım temiz çıktı çok şükür hatta ilaç bile kullanırken 3 4 tane yumurtam oluşuyor 23 25 mlm arası

Ben doktorla konuşmuştum daha önce aşılama yaptığım için devlet tüp bebek yaptığımda paranın yarısını karşılamıyor
Ilk defa duydm ben de 3 asilama sarti var diye biliyorum.yanlis biliyorsam duzeltn benim karsilamadigi icin 4000 tl devlette. Devlettr 3 asilama yaptirip tupu ucretsiz yapiyorlar heyetten gectiginde 😳 cnku bn asilama yaptirirken vardi sebepsiz kalamayip tup bebek yaptran karsiliyor dedi 3 asilama olms yanls anlamis olmayasiniz

Ilk defa duydm ben de 3 asilama sarti var diye biliyorum.yanlis biliyorsam duzeltn benim karsilamadigi icin 4000 tl devlette. Devlettr 3 asilama yaptirip tupu ucretsiz yapiyorlar heyetten gectiginde 😳 cnku bn asilama yaptirirken vardi sebepsiz kalamayip tup bebek yaptran karsiliyor dedi 3 asilama olms yanls anlamis olmayasiniz
[/QUOTE hayır yanlışım yok tüp bebek parası toplamda 8 bin tutuyor doktor dedi bana devlette karşılamıyor çok iyi hatırlıyorum sizin

Şimdi ben tüp bebek yapsam tahminizce kaçıra tutar hiç tüp bebek yaptırmadım

Niye devlet karsilamiyormus nerde yasiyorsun baska cocugun varsa karsilamaz cok.sasirdm su anda🤔 6 yil az degil heyete girseydnz ya da doktor degstrn

Benim yaşım 25 eşimin 33cnm
Yaşlarınız güzel aslında
Kan değerlerine baktırın, d vitamini, kan değeri, tsh, fsh, amh hepsinin tetkitini isteyin.

Smear yaptırın, eşiniz spermogram versin, sağlıklı beslenmeye yönelin. Sigara vs içiyorsanız azaltın hatta mümkünse bırakın

Daha 6 aydır deniyorsunuz niçin tüp bebek istiyorsunuz? Yıllardır deniyor değilsiniz ve ya 40 yaşında filan değilsiniz ki

6 yılmış çok pardon 6 ay okumuştum ben

10bin ile 40bin arası özellerde :(

Devlette ücretsiz değilse bile, özel kadar masraflı değildir.. Devlete gidip başvurun bence

Aklınıza gelen bütün tahlilleri yaptırdım temiz çıktı çok şükür hatta ilaç bile kullanırken 3 4 tane yumurtam oluşuyor 23 25 mlm arası
Stresten o zaman acele etme tüp bebek dr uyarıyor kaç kez duydum stres yok diye kafan rahat olacak

Back
X