Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmuyor peki sebebi neymisA6 yıldır deniyorum gitmedğim hastane kalmadı
Al benden de o kdr giden onca para zengin olsam.koymaz da maalesef su anda degilHayır denemedik korkuyorum tüp bebek yapmaktan tutmazsa diye
Hayır Bu ikinci kez rahim filmi çektirdim6 yilda yeni mi rahim flmi cekindiniz rabbim yardmcinz olsn ovulasyn deneyn belki olur cok kisi var oyle gebe kalan
Evet eşimle gitti hiçbir problem çıkmadıEsiniz gittimi doktora
Aynen size çok katılıyorum Çünkü Ne emeklerle o parayı kazanıyoruz tutmazsa bir çırpıda gidecek o paraAl benden de o kdr giden onca para zengin olsam.koymaz da maalesef su anda degil
Ozel de 20bin devlette 4bin hc cocugnz yoksa develt size yardmci olacaktrAynen size çok katılıyorum Çünkü Ne emeklerle o parayı kazanıyoruz tutmazsa bir çırpıda gidecek o para
Haftada 3 4 kere giriyoruzIliskiye haftada kac kez giriyorsunuz 2 günde bir girerseniz yumurtlama gününü tutturursnuz
Ben doktorla konuşmuştum daha önce aşılama yaptığım için devlet tüp bebek yaptığımda paranın yarısını karşılamıyorOzel de 20bin devlette 4bin hc cocugnz yoksa develt size yardmci olacaktr