Sivilceli Ciltler benim sivilcelerimde böyle geçti

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

halagenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
39
0
herkese merhaba kızlar bende ergenlik dönemine girdiğimden beri yaklaşık on yıldır sivilce problemi yaşıodum ve cildim çok yağlanıodu. bunun için bir sürü şey denedim gülsuyu ve pudra karşımı, aspirin ve limon, yoğurt suyu nişasta maya, sebamed ve başka markaların cilt temizleyicileri vb.... ama hiç biri çözüm olmadı ve bnm için kötü olan başka bidurumda her çıkan sivilcenin ccildimde iz bırakmasıydı bende bu yüzden bu izleri fondotönle saklardım sonra bir gün sivilcelerim geçtiğini ve cildimin eskisi kadar yağlanmadığını farketttim ve neyin sebep olabileceğini düşündüm hayatımda son dönemde farklı olan tek şey kullandığım ilaçtı evlendiğim için bi süredir doğum kontrol hapı kullanıodum. sivilcelerimi de bu ilaç geçirmişti çünkü bu ilaç akne tedavisinde de kullanılıomuş şu anda muayen dönemlerin öncesi tek çıkan sivilcelerden başka sivilcem yok cildim daha parlak artık fondoten de kullanmıorum bence sivilce problemi olanlar bunu düşünebilirler tabi doktora danışarak

canım bende de oyle oldu ama malesef hapı bırakına yeniden başladı..

yani bırakınca benmkide mi yeniden çıkıcak:KK43: neyse bırakınca görürüm bi de hazır bu hapı kullanmayı bırakan birini bulmuşken merak ettiğim soruları sorayım bu hapı kullanmayı bıraktıktan sonra vücudun malum bölgelerinde ki şişmeler de eski haline dönerler mi

herkese merhaba kızlar bende ergenlik dönemine girdiğimden beri yaklaşık on yıldır sivilce problemi yaşıodum ve cildim çok yağlanıodu. bunun için bir sürü şey denedim gülsuyu ve pudra karşımı, aspirin ve limon, yoğurt suyu nişasta maya, sebamed ve başka markaların cilt temizleyicileri vb.... ama hiç biri çözüm olmadı ve bnm için kötü olan başka bidurumda her çıkan sivilcenin ccildimde iz bırakmasıydı bende bu yüzden bu izleri fondotönle saklardım sonra bir gün sivilcelerim geçtiğini ve cildimin eskisi kadar yağlanmadığını farketttim ve neyin sebep olabileceğini düşündüm hayatımda son dönemde farklı olan tek şey kullandığım ilaçtı evlendiğim için bi süredir doğum kontrol hapı kullanıodum. sivilcelerimi de bu ilaç geçirmişti çünkü bu ilaç akne tedavisinde de kullanılıomuş şu anda muayen dönemlerin öncesi tek çıkan sivilcelerden başka sivilcem yok cildim daha parlak artık fondoten de kullanmıorum bence sivilce problemi olanlar bunu düşünebilirler tabi doktora danışarak

kilo aldırıyor ve bırakınca ilacı tekrar aynı sivilceler geriye geliyor.:1no2:
bir tarafı yaparken diğer tarafı bozmak:eek:lmaz:

canlar doğum kontrol hapları akne tedavisi için kullanılan bir yöntemdir zaten..genelde hormonal kaynaklı aknenin tedavisinde etkili olur.cildi güzelleştirir bebek gibi yapar

tatlim.. benim yumurtaliklarimda kist var ve bu yuzden yaklasik 5 seneden beri sivilce problemim var.. bende bi ara yaz kullandim hatta 1 sene kadar fakat doktorum su an degistirdi cunku bi arastirmaya gore yazz saglik problemlerine yol aciyormus.. bi kac kisi kalp krizi gecirmis su anda arastirma yapiliyormus ustune.. o yuzden bence doktoruna sor sende ilacini degistirmelimisin diye..

X