• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı benim sectigim gelin ayakkabıları :)

Ekyzdn03

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
6.976
5.881
398
kızlaarr bende 2012 yaz gelinlerinden olucam kısmetse arastırmalara simdiden basladım :)) ayakkabı kanayan yaram cünkü benimde boyum uzun oldugu icin nisanlımla aramda 1-2 cm ancak var o yüzden babet giyiyorum ama abiye babette bulmak öyle kolay degil sözümde ve nişanımda babetlerimi istegime göre yaptırdım dügünümde de öyle olucak ama topuklu giyecekler için belki benim tarzım fikir verir.
siyah ayakkabıyıda siyah kuşak bugünlerde moda oldugu için ekledim :)

$BAYAN-~1.JPG $siyah-simli-yuksek-platformlu-bayan-ayakkabilar.jpg $platformlu-tasli-gelin-ayakkabisi.jpg $platformlu-gelin-ayakkabilari.jpg $imagesCALV2NVU.jpg $fiyonklutopukluayakkabl.jpg $Christian-Louboutin-Gelinlik-Ayakkabi-Trendi.jpg $Christian-Louboutin-Gelinlik-Ayakkabi-Model.jpg Eki Görüntüle 247047 $TOPUKL~1.JPG

merhaba sağ üst köşedeki beyaz ayakkabı harika .. bende aynı durumdaydım benimde boyum uzun 8 yıl önce evlendik o zamanlar hiçmi hiç yoktu şık babet şimdi yine iyi kötü bulunabiliyor taşlı boncuklu ..
şimdiden mutluluklar :nazar:

merhaba sağ üst köşedeki beyaz ayakkabı harika .. bende aynı durumdaydım benimde boyum uzun 8 yıl önce evlendik o zamanlar hiçmi hiç yoktu şık babet şimdi yine iyi kötü bulunabiliyor taşlı boncuklu ..
şimdiden mutluluklar :nazar:

cok tesekkür ederim allah sizinde mutlulugunuzu daim etsin. yok yok babet simdide bulunmuyor nişan dönemimde aklımda kalmasın diye 2 hafta her yere baktık nişanlımla ama abiye babet bulamadım nişanlıgımın kumaşından istediğime göre yaptırdım en sonunda.

canım benim 10. sıradaki ayakkabı çok hoşuma gitti sade ama çok şık

bende 3 ve 9 numaradakileri beğendim.
mutluluklar dilerim sizede:nazar:

bende 3 ve 9 numaradakileri beğendim.
mutluluklar dilerim sizede:nazar:

Ayakkabılar gerçekten çok güzel... :61: Kızlar ya ben düğünümde topuklu ayakkabı giymek istemiyorum rahatıma biraz düşkünüm o kadar oynucaz edicez zor olacak hem pek alışıkta değilim topukluya, o yüzden abartısız söylüorum converse giymeyi düşünüyorum :27: ya da babet :61: sözlüme sordum o da converse enteresan fikir sana beyaz alırız gelinliğin altına bana da damatlığın altına siyah alırız güzel olur dedi :27: açıkcası aklıma yattı çok iyi olur ama şöyle bir problemde var kendisi 1.86 ben ise 1.70 :27: düğünde komik bir kare yaratmamak içinde biraz olsa da topuklu giymem gerekiyormuş gibi hissediyorum napcam bilemedim sizce ne yapayım :66:

Ayakkabılar gerçekten çok güzel... :61: Kızlar ya ben düğünümde topuklu ayakkabı giymek istemiyorum rahatıma biraz düşkünüm o kadar oynucaz edicez zor olacak hem pek alışıkta değilim topukluya, o yüzden abartısız söylüorum converse giymeyi düşünüyorum :27: ya da babet :61: sözlüme sordum o da converse enteresan fikir sana beyaz alırız gelinliğin altına bana da damatlığın altına siyah alırız güzel olur dedi :27: açıkcası aklıma yattı çok iyi olur ama şöyle bir problemde var kendisi 1.86 ben ise 1.70 :27: düğünde komik bir kare yaratmamak içinde biraz olsa da topuklu giymem gerekiyormuş gibi hissediyorum napcam bilemedim sizce ne yapayım :66:

canım topuklu giy bence bende çok araştırdım ama bulamadım nerden buldun bunları?fiyatları ne kadar?çok tşkler

hepsi çok abartı zaten istesemde giyemem yoksa benimkinden uzun olurum aramızda zaten 3 santim var :1:

kızlar nette öle gezinirken buldm ama aralarında christian louboutin marka olanlar var onlarda yaklasık 700, 800 den baslıyo fiyatları..
canım dügününde abartılı olmicaksnda ne zaman olcaksn :)

gelinliğimin önünü daha kısa istiyorum ve genel olarak kabarık olmayan, rahat, uzun kuyruklu, gelinlikten çok abiye tarzında bir gelinlik hayal ediyorum. eğer hala siyah kuşak moda olursa eklediğin siyah ayakkabıyla ışıl ışıl ve tezat müthiş bi görüntü olur :) :31:

Back