Saç Bakım Ürünleri Benim saclarım yumuşadıysa herkesinki yumuşar *FOTOĞRAFLI*

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.033
Arkadaşlar merhaba önceliklee :KK3: benim saclarım dümdüz. föne ihtiyaç duymayan bir saç. fakat röfleden sonra ne yaparsam yapıyım eskisi kadar bakımlı durmadı. Herseyi denedim badem yağı zeytinyağı kozmetik ürünler vs .. Ama hep sert ve sanki taranmamış gibi bir görüntüsü vardı. Gecenlerde bir dükkana girdim ve yeter bana bişey gösterin dedim. Bana bir ürün verdiler size anlatamam şaka gibi. ilk seferde bu kadar işe yarıyacagı aklıma bile gelmezdi. Yumusacık parlak ve saglıklı , ben burdayım diyorlar şimdi. kesinlikle pahalıda değil 22 lira.. Benimle aynı sıkıntıda olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum sonra bana ne kadar hak vericeksiniz görün bak şimdilik hoşçakalın :80:
$cats.jpg

Arkadaşlar merhaba önceliklee :KK3: benim saclarım dümdüz. föne ihtiyaç duymayan bir saç. fakat röfleden sonra ne yaparsam yapıyım eskisi kadar bakımlı durmadı. Herseyi denedim badem yağı zeytinyağı kozmetik ürünler vs .. Ama hep sert ve sanki taranmamış gibi bir görüntüsü vardı. Gecenlerde bir dükkana girdim ve yeter bana bişey gösterin dedim. Bana bir ürün verdiler size anlatamam şaka gibi. ilk seferde bu kadar işe yarıyacagı aklıma bile gelmezdi. Yumusacık parlak ve saglıklı , ben burdayım diyorlar şimdi. kesinlikle pahalıda değil 22 lira.. Benimle aynı sıkıntıda olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum sonra bana ne kadar hak vericeksiniz görün bak şimdilik hoşçakalın :80:
Eki Görüntüle 829743

Tatlım serum mu bu? Nasıl saça uygulanıyor?

Tatlım serum mu bu? Nasıl saça uygulanıyor?

evet canım serum. yag gibi bişe.ister saç nemliyken kurulama işleminden önce kullanıyorsun istersende kuru saca uyguluyorsun ben her iki türlüde denedim . hiç bir sıkıntı yaratmadı.. yalnız kuru saca uyguladıktan sonra sac kurutma makinasıyla biraz ısı veriyorum ki yağlı görüntü olmasın die :)

aynı serum bende de var bende kullanıyorum.. güzel bir ürün yağlı yağlı yapmıyor ve ağırlaştırmıyor saçı...

Son düzenleme:
aynı serum bende de var bende kullanıyorum.. güzel bir ürün yağlı yağlı yapmıyor ve ağırlaştırmıyor saçı...

aynen öyle :) röfle saçı berbat ediyor ama bu serum çok güzel yaptı.. yalnız biraz nette araştırdım 14 liraya falanda var. Ben dükkan adı yüzünden kazıklandım sanırım:KK4: almayı düşünenler fiyat araştırması yapıp alsınlar

aynen öyle :) röfle saçı berbat ediyor ama bu serum çok güzel yaptı.. yalnız biraz nette araştırdım 14 liraya falanda var. Ben dükkan adı yüzünden kazıklandım sanırım:KK4: almayı düşünenler fiyat araştırması yapıp alsınlar

evet siz pahalıya almışınız daha bir ay bile olmadı ben alalı gratisten 15 e almıştım.. watsons ve gratis gibi yerler varsa bulunduğun şehirde oralardan alın.. fiyatı en fazla 19 tl..

ben bunu kullanmıştım ...bir işime de yaramadı...<br><br>ama saç rengin çok güzel...nedir rengi ismi?

evet siz pahalıya almışınız daha bir ay bile olmadı ben alalı gratisten 15 e almıştım.. watsons ve gratis gibi yerler varsa bulunduğun şehirde oralardan alın.. fiyatı en fazla 19 tl..

iyide bende gratisten aldım zaten :KK9: dur bakıyım ben 2 güne kalmaz gidicem oraya :KK55:.. Herneyse sonuçta ürün çok güzel :112:

ben bunu kullanmıştım ...bir işime de yaramadı...<br><br>ama saç rengin çok güzel...nedir rengi ismi?

işine yaramamış olmasına üzüldüm :26: ben duştada nemlendirici iki tür krem kullanıyorum çıkıncada bunu sürüyorum çok iyi oluyor.. Argan yağı çok moda bu ara istersen birde onu dene :KK28:
-Teşekkür ederim :KK16: saçımda röfle var , yalnız ilk boyatmamdı normal röfleli saçlar gibi durmuyor daha hoş bi renk oldu o yüzden :21:

ben de netten araştırayım biraz benim de saçlarım röfleli
ve bugünlerde cila atmayı düşünüyorum işime yarayacak bi ürüne benziyo
kızlar avonun arganyağlı serumunu da öneririm o da iyi geldi bana
saçlarım ilk zamanlarda berbat bi hal almıştı :KK31:
paylaşım için teşekkürler :KK16:

ben de netten araştırayım biraz benim de saçlarım röfleli
ve bugünlerde cila atmayı düşünüyorum işime yarayacak bi ürüne benziyo
kızlar avonun arganyağlı serumunu da öneririm o da iyi geldi bana
saçlarım ilk zamanlarda berbat bi hal almıştı :KK31:
paylaşım için teşekkürler :KK16:

bende dipriöflelik dibim gelmediği için cila attırdım . Hepten keçe gibi oldu sonra :KK9::KK9: badem yağıyla falan biraz toparladım sonrada bunu keşfettimm şimdi çok iyilerrr :nazar: evet benim kardeşimde avonun argan yağını kullanıyor.. o sevmez öyle bakımdır falan o saçlar varya adam olmazdı.. ama ara sıra annemin zoruyla kullandığı o yağ nasıl değiştirdi. birde düzenli kullansa nasıl olurdu allah bilirr :KK9::KK9:

iyide bende gratisten aldım zaten :KK9: dur bakıyım ben 2 güne kalmaz gidicem oraya :KK55:.. Herneyse sonuçta ürün çok güzel :112:

watsonda hep 19 tl oluyor... ben gratisten almıştım indirime denk gelmiştim ben o yüzden, çok ballıyım:21:

X