- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
-
- Konu Sahibi moonlighteyl
yeteri kadar uzun saçların daha neyini uzatacaksın..uazatıp sokaklarımı süpürcen..Selam herkese..
Şöyle başlayayım, ben 2014 Kasım ayında saçlarımı kestirdim, omzumun biraz üstüne, dümdüz bir şekilde. Çünkü önceki modelim arkaları kısa önleri uzun olan modeldendi ve kestirmeden 6-7 ay önce saçlarımı gerizekalılık edip oksijenli suyla açmıştım. Hala onları temizlemeye çalışıyorum ve şuan saçımda renk geçişi var bu yüzden...
Saçlarım gür, kuru ve kalın telli.. Dalgalı.
Yaklaşık 4 ay sinameki kürünü uyguladım ve etki etti ama böyle aman aman bi etkisi yoktu ama saçlarım normalde biraz zor uzadığı için yine de bana fayda etti,ayrıca saçım kısa olduğu için daha etkili oldu.
Sinameki kürünü şuan kullanmıyorum.
Şuan yaptıklarım;
-Her gece yatmadan önce mayalı süt içiyorum.2 gün önce başladım ve devam edeceğim.
-Şuan şampuan olarak elidor'un sağlıklı uzayan saçlar şampuanını kullanıyorum.Şampuanın içinde sarımsak ve bal var.
-Saç kremi olarak oriflame'nin kabarmayı önleyen saç kremini arada kullanıyorum..
-En kısa zamanda restorex şampuan alacağım mutlaka.
Saçlarımın şuanki hali;
Eki Görüntüle 1584190
Eki Görüntüle 1584191
Lütfen önerileriniz varsa yoruma yazın..Hepinizin yorumunu bekliyorum. Saç tipime uygun bişeyler yazarsanız sevinirim. Hoşçakalın. :)
Çok teşekkür ederiim :)Saç uzatırken beslenme de çok önemli bir nokta bence, bol su iç, sebze-meyve protein ve demir içeren besinler çok önemli. onun haricinde kullandığın ürülerin tuz içermemesine çok dikkat etmelisin.Çoğu şampuan tuz içeriyor. İçerikleri mutlaka kontrol et. Havuç yağı saça çok iyi geliyormuş. Böyle içeriği olan bir ürün bulursan kullan bence kaçırma.
Hayır serum kullanmıyorum, mucizevi yağdan almayı düşünüyorum sence alayım mı? Bir de ben makineyle kurutmuyorum kendi haline bırakıyorum, makineyle kurutursam çok aşırı kabarıyor.Serum kullanıyor musun ? Ben arı sütlünün sadece kremini kullanıyorum, ardından mucizevi yağ sürüp kurutuyorum, kabarma kuruluk falan olmuyor bir süredir. Durulama suyu olarak kullandığım karanfilden olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum yıkarken bile yumuşak geliyor elime..
Mucizevi yağı ben de deneyeyim o zaman teşekkürler.Elma sirkesin, bende kullanıyordum uzun zamandır değişiklik olsun diye önce lavantaya sonra karanfile geçtim, yine sirkeye dönerim yakında.. Herhangi bir durulanmayan bakım ürünü kullanman gerekli saçın kabarıyorsa, ben glissin siyah olanını kullandım bir süre ama ertesi gün tararken sanki spreyliymiş gibi his bırakıyor o yüzden yağlardan daha memnunum.