Gelinlik Modelleri Benim rüya gibi gelinliğim !!!

hımmm eğer üzerinde dantel yoksa, 3,5 biraz fazla bir fiyat gibi geldi. Yani ne bileyim gövdede ziberlin altta hayal tül kullansa, maliyeti ne olacak yani. Gerçi eteğe metreler ve metrelerce tül gider ama onun da yine de böyle bir fiyatı olmaması lazım. gerçi swarovski taşlar da pahalı malzeme, ayrıca muhtemelen tek tek dikileceğinden fazla işçilik ücreti almıştır. tabi bir de bağdat caddesi unsuru var. kadıköy merkezde daha uyguna dikebilirlerdi. hazır bulmanın rahatlığı başka tabi.

Gelinlikte Sadelikten Yanayım..
Çok Güzel Bir Gelinlik..

Herşey Gönlünce Olsun..
Mutluluklar..

Herkese güzel içten dilekleri için çoook teşekkür ederim. Parasının hakkını veren bi model. Benim gelinlik anlayışım bu. Öyle bi model olmalı ki o tarz bişeyi sadece o en özel günümde giymeliyim, benimki de dilediğim gibi gönlüme göre oldu işte çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Biblo suratımmmmm beğenmene çok sevindimm, ya dün gibi beraber şafak saymalarımız, şimdi nelerden bahsediyoruz canım yaaa darısı en kısa zamanda senin başınaaaa

Çok güzelmiş güle güle giyin eminim çok yakışır gelinlik kime yakışmazki

Çok güzelmiş güle güle giyin eminim çok yakışır gelinlik kime yakışmazki

Çok teşekkür ederim canım sağol. Dimi ya gelinlik giyen her kız prenses olur kesinlikleee...

Ayyy saol canımmm, evet benimkinden bu daaa...

Kuşummm nasıl buldun beğendin miii bitanemmmmmmmm

Merhaba,

Forumlarda yazdıklarınızı okuyunca sormak istedim. Ben de sizin diktirdiğiniz tarzda bir gelinlik diktireceğim. Acaba Cadde'de kime diktirdiniz ve güzel dikebildi mi? İyi bir terzi bulmak çok zor ve çoğu arkadaşım bu konuda hüsran yaşadı. Bu sebeple sizin deneyiminizden faydalanmak istedim.

Eğer sakıncası yoksa resim paylaşabilirseniz de çok mutlu olurum.

İlginize çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…