- Konu Sahibi Masalsularam
-
Bende aşık oldum canım, çok mutlu bir yuvam olacağına şüphem yok Allah utandırmasın hiçbirimizi arkadaşım.çok güzel bir gelinlik
ben bu filmi de filmdeki gelingide cok begenmistim
vera wang ztn rüya gibi gelinlikler yapıo her zaman
cok güzel bir gelin olursun insallah tabi daha onemlisi cok cok mutlu bir yuvan olsun insallah
İnşallah sende hayallerine kavuşursun canımÇok güzel. Bazı yerleri hariç tam kafamdaki model benim de :))
Dikim yaptırmadım canım hazır, ama üzerine taşlar ve aklımdaki birkaç eklemeyi yaptırıyorum.canım dikim mi yaptırdın?
sendeki halini de eklseydin keske
güzel gelinlik sade şık
Bende aşık oldum canım, çok mutlu bir yuvam olacağına şüphem yok Allah utandırmasın hiçbirimizi arkadaşım.
İnşallah sende hayallerine kavuşursun canım
Dikim yaptırmadım canım hazır, ama üzerine taşlar ve aklımdaki birkaç eklemeyi yaptırıyorum.
Teşekkürler canm
Hayır Türkiye Bağdat caddesinden aldı canım. Normalde Vakkoda 17 milyar gibi uçuk bi rakama geliyor ben toplamda 3,5 milyara aldımyurtdısından mı aldın? fiyatı toplmda ne oldu?
mutluluklar buarada
Ben de severim bu gelinliği. Yalnız tek beğenmediğim mesele, etekle gövdenin birleştiği yerin v şeklinde olmasıdır. zaten tül eteklerde genelde birleşme noktasında problem oluyor. onun haricinde gayet hoş. umarım taş işlemeniz swarowski değil de inci, kristal vs.dir. yoksa danteli ikinci plana atıyor...
Hayır canım İstanbul Bağdat caddesinden aldım. Fiyatı 3,500. Güzel dileklerin için teşekkür ederimyurtdısından mı aldın? fiyatı toplmda ne oldu?
mutluluklar buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?