• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim rüya gibi gelinliğim !!!

Masalsularam

Sakın beni bırakma....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.838
5
356
Ankara
Kızlar işte o en özel gece için seçtiğim gelinliğim. Gelinlik gibi gelinlik istedim hayalim bu modeldi. Modelin üstünde çok sevimli değişiklikler yapıyorum. Straplez olan üstü ise swarovski taşlarla bezenecek.

Nasıl sizce???

BİRDE BENİM KURDELAM BEBEK PEMBESİ, VE DUVAĞIM AYNISINDAN UPUZUNNNNN $bride,dress,fashion,movie-0f1fe805ca09b883d585e898dca96baa_h.jpg $BrideWars01.jpg

Son düzenleme:
Bir arkadaşım da bu gelinlikten giymişti,, çok güzel bir gelinlik bence. Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin

Çok teşekkürler canlar. Bu modele aşık oldum. Tam hayalimdeki gibi. Üstü sıvama taş dediğin gibi Cansucum inanılmaz güzel parlıyor taşlarıııı, herkese ağız tadıyla giymek nasip olsun inşallaahhh

çok güzel bir gelinlik
ben bu filmi de filmdeki gelingide cok begenmistim
vera wang ztn rüya gibi gelinlikler yapıo her zaman
cok güzel bir gelin olursun insallah tabi daha onemlisi cok cok mutlu bir yuvan olsun insallah

çok güzel bir gelinlik
ben bu filmi de filmdeki gelingide cok begenmistim
vera wang ztn rüya gibi gelinlikler yapıo her zaman
cok güzel bir gelin olursun insallah tabi daha onemlisi cok cok mutlu bir yuvan olsun insallah
Bende aşık oldum canım, çok mutlu bir yuvam olacağına şüphem yok Allah utandırmasın hiçbirimizi arkadaşım.
Çok güzel. Bazı yerleri hariç tam kafamdaki model benim de :))
İnşallah sende hayallerine kavuşursun canım
canım dikim mi yaptırdın?

sendeki halini de eklseydin keske
Dikim yaptırmadım canım hazır, ama üzerine taşlar ve aklımdaki birkaç eklemeyi yaptırıyorum.
:46::46: güzel gelinlik sade şık

Teşekkürler canm

Bende aşık oldum canım, çok mutlu bir yuvam olacağına şüphem yok Allah utandırmasın hiçbirimizi arkadaşım.

İnşallah sende hayallerine kavuşursun canım

Dikim yaptırmadım canım hazır, ama üzerine taşlar ve aklımdaki birkaç eklemeyi yaptırıyorum.

Teşekkürler canm

yurtdısından mı aldın? fiyatı toplmda ne oldu?
mutluluklar buarada

Ben de severim bu gelinliği. Yalnız tek beğenmediğim mesele, etekle gövdenin birleştiği yerin v şeklinde olmasıdır. zaten tül eteklerde genelde birleşme noktasında problem oluyor. onun haricinde gayet hoş. umarım taş işlemeniz swarowski değil de inci, kristal vs.dir. yoksa danteli ikinci plana atıyor...

yurtdısından mı aldın? fiyatı toplmda ne oldu?
mutluluklar buarada
Hayır Türkiye Bağdat caddesinden aldı canım. Normalde Vakkoda 17 milyar gibi uçuk bi rakama geliyor ben toplamda 3,5 milyara aldım
Ben de severim bu gelinliği. Yalnız tek beğenmediğim mesele, etekle gövdenin birleştiği yerin v şeklinde olmasıdır. zaten tül eteklerde genelde birleşme noktasında problem oluyor. onun haricinde gayet hoş. umarım taş işlemeniz swarowski değil de inci, kristal vs.dir. yoksa danteli ikinci plana atıyor...

Bana kalırsa da bu modeli havalı kılan V gelişi. Benim aldığım gelinlikte dantel yok canım üzeri düz svarovski.

Swarovski taşlarla harika olacaktırr
Bence cok güzel düsünmüssünn:nazar::nazar:

Gelinliğiniz taşlı da taşsız da mükemmel bence :16: Fiyatı da gelinliğe göre gerçekten çok uygunmuş :34: Modeli gerçekten de peri kızı gibi, üstten duvak yaptırırsanız modeldeki gibi,daha da mükemmel olur..
Umarım gelinliğiniz gibi güzel ve mutlu bir yuvanız olur..

tesadüfen gördüm konuyuuu ! :16: canm benim aklıma direk gece yaptıgımız gelinlik muhabbetleri geldi :38: eminim ki çok şık olcaksın zaten kabarık istedigini biliyodum dogru bi seçim olmuş :17: çabuk olsun bu düğünde fotolarda bakıyım bide güzel yüzüne :52: taş ekleme konusundada hemfikirim :nazar:

Back