Benim rahatsızlığım

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar bende aşırı derecede kulak uğultusu var uyuyamadığım zamanlar çok şiddetleniyo birde bazen ani bir hareket yapınca beynim zonkluyo doktora gitmedim bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar öncelikle merhabalar bende aşırı derecede kulak uğultusu var uyuyamadığım zamanlar çok şiddetleniyo birde bazen ani bir hareket yapınca beynim zonkluyo doktora gitmedim bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler

meniere olabilirsin.bak bu hastalığı netten araştır oku genelde kadınlarda olan uğultu çınlama baş dönmesi miğde bulantısı yapar.ben de var çünkü.araştır bak kaçı sana uyuyor.eğer öyleyse git uğultu deyip geçme.

Günaydın ruveydanur benim sana tavsiyem önce bir KBB doktoruna gözük yapılan muayeneden sonra doktorun seni şayet nörolojik bir durum varsa zaten yönlendirme yapacaktır.Bu şikayetlerin her iki alanada giriyor ben sana ne kadar açıklama yapsamda kafan karışır o yüzden git muayene ol geçmiş olsun canım..

X