Benim ömrüm dolu dolu ömrüm...

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.689
39
Merhaba arkadaşlar,

Ben hayatı dolu dolu yaşamak isteyip planlar programlar yapıp ama en fazla 2 gün uyguladıktan sonra tüm motivasyonunu kaybeden bir insanım. istiyorum ki her günümüz dolu dolu geçsin. verimli bereketli hareketli bir ömrümüz olsun. bu topikte birbirimize destek olalım enerjilerimizi birleştirelim. iki kızım var bir 5 diğeri 10 yaşında. Şöyle yapalım mı;

:KK200:çocukları olanlar çocuklarıyla birlikte oynadıkları oyunlardan onlarla yaptıkları etkinliklerden bahsetsin hem fikirde olur.

:KK200:büyük kızım 5. sınıfta şuan da derslerinde yardımcı olmaya çalışıyorum. çocuğu okula gidenler çocuklarının başarısını arttırmak adına günlük neler yapıyorlar. burada bahsedelim doğrularımızı yanlışlarımızı birlikte görelim.

:KK200:günlük kişisel bakımımız için neler yapıyoruz. örneğin bugün saçlarıma evde x maskesini hazırladım çünkü şu gibi faydaları var gibi paylaşımlarda bulunalım.

:KK200:evli olanlar akşam eşimle şu filmi izledik tavsiye ederim gibi eşle yapılacak etkinliklerden bahsetsinler. o film yada etkinlik aklımızın bir köşesinde kalsın uygulanmak üzere.

:KK200:mesela ben tansiyon hastasıyım ve kansızlığım var ilaçlarımı zamanında almayı unutuyorum hep. belki burada paylaşırsam unutmam.

:KK200:günlük okuduğumuz kitaplardan dinlediğimiz şarkılardan bahsedelim.

:KK200:kpss vb. sınavlara hazırlananlar günlük hangi konuları bitirdiklerinden kaç soru çözdüklerinden bahsetsinler. bende hazırlanıyorum memurum aslında ama görevde yükselmek için hazırlanıyorum.

:KK200:evlerimizde yaptığımız değişikliklerden dekorasyondan bahsedelim birbirimize fikirler verelim.

:KK200:yaptığımız yemeklerden kahvaltılıklardan kurduğumuz sofralardan bahsedelim.

:KK200:günlük bol su içmek için birbirimizi motive edelim.

:KK200:dengeli sağlıklı beslenmek adına bildiklerimizi burada birbirimizle paylaşalım.

:KK200:kilo vermek isteyenler (benim 20 kilo fazlam var) yada kilosunu korumak isteyenler yada kilo almak isteyenler burada birbirimize destek olalım.

:KK200:günlük yaptığımız egzersizlerden bahsedelim mesela 100 mekik çektim 40 dk yürüyüş yaptım gibi

NE DERSİNİZ VAR MISINIZ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın arkadaşlar,

dün akşam küçük kızıma örgü maşa bebek başladım (amigurimi) nasıl mutlu oldu ben örerken kalkmıyor hiç yanımdan anne saçları sarı olsun mu anne elbisesi pembe olsun mu. ama sadece kafasını bitirebildim akşam :110:.

baktım büyük kızım anne bana ne yapacaksın dedi. ona da bileklik yaptım çok güzel oldu oda fikirler verdi şöyle olsun böyle olsun diye. bitirdim koluna taktı yarın arkadaşlarıma göstericem dedi. gece yastığının altına koymuş yatarken.

düşünüyorum da en güzel zamanlarımız şimdi çocuklarımız yanımızdayken her günü her anı değerlendirmek gerek. :anne:

Merhaba,

Bugun kucuk kizimin okulunda aile etkinligi vardi ona katildim. Cocuklarla birlikte meyve tabagi hazirladik. Iki cocugun annesi gec geldi. Cocuklar oyle uzuldulerki hemen bir korku kapladi kucuk yureklerini bir tanesi ogretmenim annnem gelmeyecekmi diye sordu. Nasil uzuldum.neyseki annesi geldi sonra. Ama cocugun gozlerindeki mutlulugu gormeliydiniz..

Merhaba, hayırlı olsun topiğin :KK66:
Her zaman planlı programlı bir hayat süremem, ama bir düzen olmayınca bazen bakıyorum bugünüm dünden farksız :işsiz: kendime ne kattım ki bugün diyorum. Yapılacak işlerm var , erteliyorum sürekli. İlla dürtüklenmem gerek :) oluşan boşluk hissinden nefret ediyorum

Merhaba, hayırlı olsun topiğin :KK66:
Her zaman planlı programlı bir hayat süremem, ama bir düzen olmayınca bazen bakıyorum bugünüm dünden farksız :işsiz: kendime ne kattım ki bugün diyorum. Yapılacak işlerm var , erteliyorum sürekli. İlla dürtüklenmem gerek :) oluşan boşluk hissinden nefret ediyorum
Cok tesekkur ederim. Bende aynı sizin gibiyim dürtüklenmem gerek o nedenle actim bu topigi..

Hayırli pazarlar olsun herkeze,
Bugun hava cok guzeldi burada bizde degerlendirelim dedik kahvaltimizi disarda yaptik. Kizlarim cok sevindiler cok mutlu oldular.bu aylarda icim kipir kipir olur benim. Hep yeni seyler hep biseyler yapmak isterim. Geri kalan omrumuzub her anini daha varimli daha bereketli dahs huzurlu gecirmek dilegiyle hoscakalin

Bu ay bahar temizliğine girdim.
ama ağırdan alıyorum hep işleri...

kızımla o anki ruh haline göre oynarız.
bazen kovalanmak ister bazen yemek yaparız. 19 aylık olduğu için planlı oyun aktivitemiz yok.

eşle genelde dizi izleriz yarışma programı.

annem yemek yolluyor bu hafta sağolsun.

Selamlar :)
Topik devam etmemiş galiba neden acaba ...
Devam ettirelim o halde:)...şuanda mutfakta bulaşıklar toplanıp makineye konmak istiyor ve ben buradayım.. Oglumu okula gonderdım kk geldım.. Gerı yatsam mı yatmasam mı dıye duşunuyorum:).. Evde herkes uyuyor cunku..bundan yıllar once cok duzenlıydım ne zaman kı eşim gece calışmasını sectı işlerim tersine dondu.. Erkek evde olunca insanın iş yapası gelmiyor.. Nasıl yenıden duzen kurarım bılmıyorum.. Her sey için bu boyle... yemek dahi duzen sız oldugundan cesit yapasım yok... Bazen hatta cogu zaman cok bunalıyorum.. Sankı evdekı herkes kafasına gore takılıyorumuş gıbı bır hayat suruyor gıbı yasıyoruz.. Cok can sıkıyor hal boyle olunca monotonlasıyor ınsan.. Evimi sevıyorum degışıklık ler yapmayıda lakın bır yere kadar sonrası yok yazdıgım gıbı.. İnşaALLAH burada birbirimize destek olmaya devam edebiliriz..

Devam ettirelim o halde:)...şuanda mutfakta bulaşıklar toplanıp makineye konmak istiyor ve ben buradayım.. Oglumu okula gonderdım kk geldım.. Gerı yatsam mı yatmasam mı dıye duşunuyorum:).. Evde herkes uyuyor cunku..bundan yıllar once cok duzenlıydım ne zaman kı eşim gece calışmasını sectı işlerim tersine dondu.. Erkek evde olunca insanın iş yapası gelmiyor.. Nasıl yenıden duzen kurarım bılmıyorum.. Her sey için bu boyle... yemek dahi duzen sız oldugundan cesit yapasım yok... Bazen hatta cogu zaman cok bunalıyorum.. Sankı evdekı herkes kafasına gore takılıyorumuş gıbı bır hayat suruyor gıbı yasıyoruz.. Cok can sıkıyor hal boyle olunca monotonlasıyor ınsan.. Evimi sevıyorum degışıklık ler yapmayıda lakın bır yere kadar sonrası yok yazdıgım gıbı.. İnşaALLAH burada birbirimize destek olmaya devam edebiliriz..

Merhaba, hayırlı ramazanlar öncelikle. Eşiniz artık hep gece mi çalışıyor? Gündüze geçme imkanı var mı ? Eğer süreç geçiciyse bir süre böyle devam edebilir. Ama kalıcıysa yeni duruma ayak uydurmak lazım diye düşünüyorum. :)

Merhaba, hayırlı ramazanlar öncelikle. Eşiniz artık hep gece mi çalışıyor? Gündüze geçme imkanı var mı ? Eğer süreç geçiciyse bir süre böyle devam edebilir. Ama kalıcıysa yeni duruma ayak uydurmak lazım diye düşünüyorum. :)
Sagolun. Tesekkur ederım.. Evet gece calışması boyle devam edecek... Pufff:)

X