ben de kullanmak istiyorum onuKIzlar doğum kontrol hapı benim göğüslerimi 4-5 cm büyüttü belki siz de de işe yarar :)
Adet düzensizliğine iyi gelsin diye doktorlar veriyor . Ben 3 ay kullandım pek bişi fark etmedim ama kilo alınca ciddi büyüme oluyor , zayıflıktan dolayı göğüsleriniz yok sanırım .. Slikon düşünüle bilir ^^ben de kullanmak istiyorum onu
ama 25 yaşındayım
anneme doğum kontrol hapı kullanmak istediğimi nasıl söyleyebilirim ki :)
adetim de son derece düzenlidirAdet düzensizliğine iyi gelsin diye doktorlar veriyor . Ben 3 ay kullandım pek bişi fark etmedim ama kilo alınca ciddi büyüme oluyor , zayıflıktan dolayı göğüsleriniz yok sanırım .. Slikon düşünüle bilir ^^
Onu bilmiyorum işte tatlım :) ben De 21 yaşındayım ama adet düzensizliğim vardı öyle bişeyin varsa daha kolay olabilir :)ben de kullanmak istiyorum onu
ama 25 yaşındayım
anneme doğum kontrol hapı kullanmak istediğimi nasıl söyleyebilirim ki :)
Bünye meselesi o zaman canım 47 kiloyum bende :)Adet düzensizliğine iyi gelsin diye doktorlar veriyor . Ben 3 ay kullandım pek bişi fark etmedim ama kilo alınca ciddi büyüme oluyor , zayıflıktan dolayı göğüsleriniz yok sanırım .. Slikon düşünüle bilir ^^
yok maalesefOnu bilmiyorum işte tatlım :) ben De 21 yaşındayım ama adet düzensizliğim vardı öyle bişeyin varsa daha kolay olabilir :)
47 kilo olup göğüsleriniz varsa maşallah o zaman size :)Bünye meselesi o zaman canım 47 kiloyum bende :)
Hem de fazlasıyla canım küçültücem47 kilo olup göğüsleriniz varsa maşallah o zaman size :)
aslında teyze tarafı da hala tarafı da göğüslü
bende neden olmamış anlamadım
teyzem 30una yaklaştığında büyüdüğünü söyledi
mümkün mü böyle bir şey
Tatlım arkadaşlık isteği gönderir misinBeni izleyerek fotograflarima bakabilirsin ben 9 ay once ameliyat oldum onceki sonraki hallerinin resmleri var. Benim de onceden hic yoktu dumduzdu simdi gayet dolgun dogal gotunumlu memislerim var. Sana da tavsiye ederim eger ihtiyacin varsa mutlaka ol bu ameliyati. Cunku ozguveni asiri derecede etkiliyo
Ben fotograflari goremiyorum nedeni nedir?Arkadaşlar fotoğrafta ekledim, fotoğrafa bakabilirsiniz. Sanki bir erkek gibi duruyorum göğüslerim yokkenMeme dokum sizce var mıdır ve sizce takacağım protez kaç olmalı???
Merhaba :) yeni uyeyim sizin de fotograflarinizi goremiyorum ne yapman lazimTatlım arkadaşlık isteği gönderir misin