yaaa başka emzik denesen, gerçekten çok zordur.
benim oğlum kilolu olduğu için çok güçlü emerdi, valla 5 dakikada kuruturdu beni.
sürekli emse ben düşer bayılırdım herhalde, o yüzden çocuğu emzik bağımlısı yaptım, morfin gibi, emziği aldığı gibi uyurdu.
bir de kendi bıraktı, bırakma aşamasında da sorun yaşamadım.
dediğim gibi sen farklı markaları bir dene, seninki başka şekilde doysa bile emmek yine ister.
valla ek gıdada ben ne veriyordum acaba, biraz erken başladı oğlum 4 aylıkken azıcık meyve suyu ile, 5 aylıkken de yoğurda geçti.
6 aylıkken sebze püresi, meyve püresi tüketirdi.
labne peynir deneyebilirsin belki.
bir de karıştırıp veriyorlarlar, en olmadı onu denersin.
ben pek verme yanlısı değildim, tatları ayrıca ayırt etsin diye ama dediğim gibi aşırı yeme problemi olan bir çocuk değildi.
sadece seçiciydi.
seveceği şeyi bulmak önemli.
hala daha öyle, dışarıda yemek yenecekse mercimek/tavuk çorbası veya köfte.
başka seçenek yok :)
Burda hemen her konuda korunuyoduk ama sürpriz oldu diyolar ya tırsıyo insan iyiceYok yaaa ne 2.si iflahimizi kesti velet
Aman ben de korkuyorum valla
Kauçuk mu ne dediler aldık nanay yani yine almadıyok canım ya almayan almıyor.. ben eşimi gece 2 de nöbetçi eczaneden git çeşit çeşit emzik al diye göndermiş insanım sonuç sıfır..
Inanir misin 15 emzigi var her marka her cesit :)yaaa başka emzik denesen, gerçekten çok zordur.
benim oğlum kilolu olduğu için çok güçlü emerdi, valla 5 dakikada kuruturdu beni.
sürekli emse ben düşer bayılırdım herhalde, o yüzden çocuğu emzik bağımlısı yaptım, morfin gibi, emziği aldığı gibi uyurdu.
bir de kendi bıraktı, bırakma aşamasında da sorun yaşamadım.
dediğim gibi sen farklı markaları bir dene, seninki başka şekilde doysa bile emmek yine ister.
valla ek gıdada ben ne veriyordum acaba, biraz erken başladı oğlum 4 aylıkken azıcık meyve suyu ile, 5 aylıkken de yoğurda geçti.
6 aylıkken sebze püresi, meyve püresi tüketirdi.
labne peynir deneyebilirsin belki.
bir de karıştırıp veriyorlarlar, en olmadı onu denersin.
ben pek verme yanlısı değildim, tatları ayrıca ayırt etsin diye ama dediğim gibi aşırı yeme problemi olan bir çocuk değildi.
sadece seçiciydi.
seveceği şeyi bulmak önemli.
hala daha öyle, dışarıda yemek yenecekse mercimek/tavuk çorbası veya köfte.
başka seçenek yok :)
Canım meyve süzeği al bnm kız onunla meyve yemeyi seviyor dişinide kaşıyo wee nin silikon uçlusunu aldık o güzelMeyveyi emmeyi seviyor canim
Emecek ille emecekpureye kafayi ceviriyor
Mandalina elma portakal dilimle ver eline suyu bitene kadar ceksin ama pure yok
Insanlar korunarak hamile kaliyorlar zatenBurda hemen her konuda korunuyoduk ama sürpriz oldu diyolar ya tırsıyo insan iyice
yok canım ya almayan almıyor.. ben eşimi gece 2 de nöbetçi eczaneden git çeşit çeşit emzik al diye göndermiş insanım sonuç sıfır..
Meyveyi emmeyi seviyor canim
Emecek ille emecekpureye kafayi ceviriyor
Mandalina elma portakal dilimle ver eline suyu bitene kadar ceksin ama pure yok
Kauçuk mu ne dediler aldık nanay yani yine almadı
ay çok zor öyle.
dediğim gibi benim oğlan vakumluyordu resmen, ben 5 dakikada tükeniyordum.
Allah kolaylık versin o zaman size .
Insallah sever canim ya ne diyeyimvalla hatırlamıyorum bende ne zaman başlandığını açıkçası küçük geldi birden gözüme:))
işte bütün bunları 2. de yaşadım ben.. artık bütünleşmiştik ama geçiyor merak etme..
muzu sever evet her bebe.. hem yaz geliyor şimdi daha çok çeşit olur.. şeftali severdi benimkiler..
Uyku egitimi bende verdim. Gece hic kalkmaz. Yatir kaldir tracy hogg denedim. Ama birakmicaksin canim. Devam et uyansa da. Benimkide yogurt yemez. Icine pekmez koyuyorum oyle yiyo. Ama tabiki agzini acmiyo. Zorla oyunla sabirla veriyorum. Sebze corbasi da patates havuc kabaktan yapiyorum. Gun icinde eline havuc veririm dis kasisin diye. Meyve olarak muz ve elma simdilik.
sahisi varken napsınlar biliyor sıpalar ağzının tadını
konu sahibi gibi askere kadar emziricem herhalde diye düşünüyordum.. küçüğü emzirirken büyük 5 yaşında falan bana dediki anne bir kere emeyim nolurrr dedim oğlum olmaz sen büyüdün hem ayıp artık.. dediki kimseye söylemeyiz bir taraftan küçüğü emziriyorum bir taraftan laf anlatıyorum en sonunda dediki anne tamam o zaman tişörtünün üstünden emeyim bir kere
Ben de oyle dusunuyorumOğlunuz muhtemelen bulamac tarzı seyleri sevmeyecek ve yemeyecek. Benim oglum da pureleri hic yemedi direk puturluyle başladı. Doktorumuz cok idealistti ama oglum da kendince idealist çıktı. Disi olmadıgı icin korkuyoruz ama damaklariyla cok guzel ezip yiyodu. Yemekleri çatalla biraz ezerek veriyordum bunlar hosuna gidiyordu. Siz de böyle deneyebilirsiniz belki. Çünkü sizin cocuğunuz da bulamaclardan hoşlanmıyor bence.
sahisi varken napsınlar biliyor sıpalar ağzının tadını
konu sahibi gibi askere kadar emziricem herhalde diye düşünüyordum.. küçüğü emzirirken büyük 5 yaşında falan bana dediki anne bir kere emeyim nolurrr dedim oğlum olmaz sen büyüdün hem ayıp artık.. dediki kimseye söylemeyiz bir taraftan küçüğü emziriyorum bir taraftan laf anlatıyorum en sonunda dediki anne tamam o zaman tişörtünün üstünden emeyim bir kere
alemmiş
Bende sittin sene de geçse memeyi bırakmaz ayvayı yedim diyordum
Aam çok uyanık sıpa
Süt gelmeyince ısırdı attı bi daha da yüzüne bakmadı çok şaşırdım
Hani hep memeden zor kestim hikayeleri duymuştum, ilk kez bişeyi kolay atlattım o da bu
Meme manyagiymis seninki debizim kiz ayni seninkinden benim dokuz aylik oldu dun et aldim ona ozel yaptim yumusacik corbada bi hevesle goturdum etleri cikardi agzindan et suyunu hic yemedi ama ac zorlamakla da olmuyor sonra emzirdim ona hayir demiyo hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?