Ondan idolum sensin bebegimGeçen görümcemin eşi, kızıma lego almış
Onlara gideceğiz diye
Gittik lego? Ben daha almamıştım kızım pek anlamaz diye
Açtık ortaya şöyle miydi böyle miydi derken ( biraz değişikti hepsi kare ya da dikdörtgen değil yuvarlana yuvarlana giden bi değişik tiplerde vardı )
Diyorum şöyle mi güzel böyle bi eser çıkardım
Ben millet tabaklarına adapte olmuştur, kızıma gösteriyorum diye düşünürken
Herkes beni izliyomuş ' zaten biz legoları sana aldık' demezler mi utandım
Ama beğendiler, biz uğraşsak yapamayız dediler
Bilmem ben kendimi de kızımı da kasmıyorum, eğleniyosak yeter bize. Dağılsın saçılsın( benim evimden bahsediyorum tabi, misafirlikte müsaade etmem olursa da toplarız kızımla ) millet gülsün bize ne ?
Aaaaa yerim ben onun o tatli bacaklarini masallahEki Görüntüle 1810666
Şekil A ( Kıştan kalma )
İşten eve gelir gelmez bacak çırpıyoruz ( : onun havada diye daha kolay çırpıyodu tabi
Yakından mı çektin seninki de tombiş duruyoAaaaa yerim ben onun o tatli bacaklarini masallah
ayy yerim ben onu bek tatli masallahO kadar bahsettim bari resmini de avatara koyayim dedim kizlartanistirayim cumle icinde gecen meme manyagi oglum budur
Benim oğlum 28 günlük aynen senin anlattığım gibi. Sadece memede susuyor. Memede uyuyor ben daha 28 günde çöktüm uykuya hasret kaldım. 40 çıkınca geçer diyorlar demek ki yalan. 6 aylık hala devam ediyorsaEmzigi veriyorum gun boyu agliyor
Ne biberon ne emzik
Sadece 24 saat meme olacak
Gercekten yiprandim, uyudugu yerde bile emiyor o derece, ayrani dusunemediydim hemen deniyecem cok tesekkurler
aman ALLAH korusun doktor önermişti ama vermem bir dahaAman vermeyin onlardan boya içermiyor diyorlar ama var , sonra alerji falan yapıyor, bende kavanoz maması veriyorum içim rahat değil
illaki dokup sacacak basta ama buyudukce ogreniyorlar ondan sonrada rahat ediyorsunuz, ben 5 yasindaki cocuklarini bebek gibi yanina oturtup yemek yedirmeye calisan annelere ve cocuklara aciyorum resmen. Madem bu eziyet cekilecek basta cekilsin hemde bebegin fiziksel gelisimine cok katkida buluyor.
Benim çocukların ikiside çok düzenliydi,Bencede yaratılıştan kaynaklı,hala öleler,yer içer uyurlarYa ben duzenli bebeklere sasiriyorum
Herhalde yaradilislari oyle
Koyuyormussun yatagina uyuyormus yok yeaaa diyorum icimden benimki yapmaz
Kiyaslamak en nefret ettigim sey ama insan imreniyor ister istemez
Yoo hayır. 2 dişi var zaten. Üsttekiler de geliyo sanırım. Diş kaşıyıcı yerine onu verdim. En azından vitamin alır.
Bilmiyorum ya genel olarak 'rahat' bi insanım
Aşırı titiz değilim ve bebeği kendim gibi görmüyorum
Dökmeden öğrenemez ki diyorum
Aman döksün süpürürüz diyorum
Hatta daha pratiği var
Masanın olduğu bölümde halı yok, parkeye düşüyo herşey
Bende pilli bi gırgır var, onu bi sürüyorum çekiyo içine kırıntıları. Çok iri bişey düşürmüşse elimle alırım
Oh mis
Değer mi diken üstünde yaşamaya, ev kullanmak içindir rahat etmek içindir
Benim kızım 15 aylık zaten çorbayı kendi içemezhala her yemek sonrası kıyafet değiştiriyoruz biz.
bir tek restoranlarda sorun oluyor, çünkü alıştı, "ben kendim yiyeceğim" diyor.
çorba falan varsa izin veremiyorum.
Valla yanaklari buyukYakından mı çektin seninki de tombiş duruyo
Maşallah Allah nazardan korusun
Benimde yanaklarım tombikValla yanaklari buyuk
8,25 kilosu
Boyu da 67,5
Amin canim cok sagolasin
Tesekkur ederiz ablasiiayy yerim ben onu bek tatli masallah
Emzirmenin de dezavantaji mi olurmus valla oluyorAy benim oglum da meme delisi
insan sutu az diye sukur eder mi ?
Memenin yetmedigi yerde sevmesek de mecbur mama...
son 2 gundur da bi degisti...uyumuyor gunduzleri
ben bittim o daha hala etrafi gorecek...
Yeni uyuttum...daha 2.5 aylik yatmaktan skldi
Benim ilk kirk gun birseyi yoktu harikaydi yani hem emerdi uyurdu kendiligindenBenim oğlum 28 günlük aynen senin anlattığım gibi. Sadece memede susuyor. Memede uyuyor ben daha 28 günde çöktüm uykuya hasret kaldım. 40 çıkınca geçer diyorlar demek ki yalan. 6 aylık hala devam ediyorsa
Ne guzel masallahBenim çocukların ikiside çok düzenliydi,Bencede yaratılıştan kaynaklı,hala öleler,yer içer uyurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?