- 28 Kasım 2010
- 41.490
- 137.189
Cok tesekkur ederim aminAllah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim aminAllah kolaylık versin
O aletten ben de aldim bakalim insallah denicem yarinbirde sey dene tatli kabagini havucu hasla ver ayri ayri hafif tatlimsi severler ben buhar pisirme aparati aldim brokoli pirasa bile hasladim yedirdim az az tatidina bakti simdi severem yedigi tarhana yogurt tavuk corbasi muhallebi sekersiz meyve puresiyle tatlandiriyom.
Ben de elit sanıp organik pazardan yapıyordum alışverişini ama yine yemiyordu yese de kusuyordu meğer varoşmuş benim oğlum etoburmuş, sebze yemezmiş, ver eline pirzolayı Nasıl iştahla kemiriyor sebzeleri de artık et ağırlıklı çorbaların içine gizliyorum
İnşallah benim 40 i çıkınca düzelir. Goguslerimin ucu yoktu ama şimdi çeken çeken 28 günde uzattı buna ne kadar dayanabilriim bilmiyorum. Hiç uyumuyor artık ben bu yaşımda yorgun düşüyorum ama o uyumak bilmiyor.Benim ilk kirk gun birseyi yoktu harikaydi yani hem emerdi uyurdu kendiliginden
40i cikinca cocuga bi haller oldu dellendi resmen
4. Ayi bittiginde gece kesintisiz uyuyordu
Sadece bir ay surdu o guzellik
Simdi bir aydir uyumuyor sadece emecek
Insallah duzelir canimİnşallah benim 40 i çıkınca düzelir. Goguslerimin ucu yoktu ama şimdi çeken çeken 28 günde uzattı buna ne kadar dayanabilriim bilmiyorum. Hiç uyumuyor artık ben bu yaşımda yorgun düşüyorum ama o uyumak bilmiyor.
Sizin de işiniz çok zormuş allah yardımcınız olsun
Benimkiler de siyah saçlı doğup sonradan sararanlardan. :))Evet ya sapsari olan cocuk birden esmere donuyor ya en cok ona hastayim ben
bizde 10 ay 1 haftalığız. zaman zaman bizdede öyle oluyor. dişte çıkarıyoruz toplam 4 tane birden. 2 tanede 5.5 aylıkken çıkarmıştı. emzik kabul etmedi. uyumadan önce bir fırt çekmeli memede öyle yatıyor. yemeside dişinden dolayı bazen iştahsızlık yaşıyor. genelde iştahlıdır. sizinkide dişten mi acaba? yada büyüme atağı geçiriyordur.Arkadaslar selam
Normal kosullarda bebeginin ivir zivir herseyine bdvde konu acanlara sinir olurum ama simdi aynisini ben de yapacagim
Bilen bilmeyen herkes birseyler yazsin cok sevinirim
6 aylik bir oglum var
Deli gibi meme duskunu, psikopat gibi surekli emmek istiyor, boyu kilosu normal, dun doktora gittik, gecen ay yogurttan basla demisti doktorumuz lakin benim oglan yogurdu gorunce kafasini bile ceviriyor o derece nefret ediyor
Simdi yogurda meyve karistir dedi doktor
Arti bir ogun sebze corbasi ver dedi
Ama yok
Benim oglan istemiyor yemiyor, bir kasik bile yok almiyor yani
Zaten uyku sorunumuz da var iyice yiprandim
Naparsam yapayim olmuyor , iyi bakamiyorum ona gibi hissediyorum
Geceleri yanima yatirarak emziriyorum oyle zar zor uyuyor, bazen iki defa kalkiyor bazen daha fazla
Yemesi dert uyumasi dert
Uyku egitimi defalarca denedim ama yok ben inat o benden de inat kime cektiyse
Aglatarak denedim , yatir kaldir yontemini denedim bana misin demiyor
Uyku derdimize bir de yemek yememe eklendi ben artik iyice cinnet gecirecegim
Bana bir akil verin sizler nasil baktiniz bu meleklere naapmak lazim?
Valla o atak mi geciriyo bilmem de ben cinnet geciriuorum o kesinbizde 10 ay 1 haftalığız. zaman zaman bizdede öyle oluyor. dişte çıkarıyoruz toplam 4 tane birden. 2 tanede 5.5 aylıkken çıkarmıştı. emzik kabul etmedi. uyumadan önce bir fırt çekmeli memede öyle yatıyor. yemeside dişinden dolayı bazen iştahsızlık yaşıyor. genelde iştahlıdır. sizinkide dişten mi acaba? yada büyüme atağı geçiriyordur.
zaman zaman benimde sabrımı zorluyor evet ama napalım gülü seven dikenine katlanır.Valla o atak mi geciriyo bilmem de ben cinnet geciriuorum o kesin
Disi de cikmiyor hic belirti de yok hani damak beyaz olurmus ya bizde yok oyle birsey
Evet canim haklisinzaman zaman benimde sabrımı zorluyor evet ama napalım gülü seven dikenine katlanır.
o aylarda benimde oldu oyle simdi alttan 2 disi cikiyor 9 ay bitti tavsan gibi ama emerken isiriyor arada keretaValla o atak mi geciriyo bilmem de ben cinnet geciriuorum o kesin
Disi de cikmiyor hic belirti de yok hani damak beyaz olurmus ya bizde yok oyle birsey
Doğru söylüyorsun erkek bebeklerin gaz sancisi daha fazla oluyormuş. Salı günü kontrolumuz var doktora sorarim. Teşekkür ederimInsallah duzelir canim
Gaz sancilari icin simdiden ilaclari hazir et sonra dellenmeyesin
Amin cumlemize Allah yardim etsin
Ne cabuk pes ettinEvet canim haklisin
Ama
Ikinciye hayiiiiir
Ettim ettimNe cabuk pes ettin
Wiya hina leleye hina lolo maye..Ettim ettim
Hem evlilikten pes ettim hem cocuktan
Aa kurtce mi o cumle ilk kez duydumWiya hina leleye hina lolo maye..
Bu cumleyi bugun ikinci defa kullaniyorum.
Dur daha 6 aylik cocuk. 2 yasina kadar rahat olamiyor insan. Yani bana gore oyle. Ama pek umursamayan her seyi bizler gibi kafaya takmayan insanlar 4-5 gidiyor.
Kafamdaki tilkilere kalsa 1 tane bile dogurmazdim.
Kafani bosalt rahat olmaya calis. Ne yememesi ne aglamasi dunyanin sonu degilmis.
Evlilik icin bilemiyorum. Tavayi kafasina gecir akillanacaksa.