• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim oglum 4 yasinda biraz da istahsiz

BoncuK_GxoxzlxuxM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
338
1
96
40
Belçika
ya arkadaslar oglum 4 yasinda dogru durust bisey yemiyor acaba sizler bu yasittaki cocuklarini ne yediriyorsunuz gunluk monu olarak ek vitamin falan veriyormusunuz kilo duzenli alabilmek icin alternatif tip gibi uyguluyormusunuz lutfen bana yardim edin cocugum yesin kendine gelsin istiyorum artikkk

sık burnunu tık ağzına:delphin:

şaka bi yana o kadar da çocukların üstüne gitmemek lasım sanırım sürekli ye ye die başında durunca yemezler onlarda

merak etme sen bişe olmazkaydirigubbakcemile5

sık burnunu tık ağzına:delphin:

şaka bi yana o kadar da çocukların üstüne gitmemek lasım sanırım sürekli ye ye die başında durunca yemezler onlarda

merak etme sen bişe olmazkaydirigubbakcemile5

ne bileyim kiz surekli cips biskuvi istiyor onlari da vermek istemiyorum herkes te yuzume vuruyor bu ne n cocuk ne zayif diye anlasilan iyice moralim bozuluyor haaa:sm_confused:

benm babamda aynıymış hiçbişe yemezmiş babannem bıkmış artık peşinde koşmaktan ve çokta zayıfmış

şuanki halini söliim güçlü kuvvetli dağ gibi bi adam

anlicaan zayıflıkla bilmem neyle alakası yok çocuğu habire yedirip çocukluktan obez olması daha mı ii çok fazla üstüne gitme bence abur cuburu keşfetme yaşları zamanla değişir

benm babamda aynıymış hiçbişe yemezmiş babannem bıkmış artık peşinde koşmaktan ve çokta zayıfmış

şuanki halini söliim güçlü kuvvetli dağ gibi bi adam

anlicaan zayıflıkla bilmem neyle alakası yok çocuğu habire yedirip çocukluktan obez olması daha mı ii çok fazla üstüne gitme bence abur cuburu keşfetme yaşları zamanla değişir

saol canim moralimi duzeltin kaydirigubbakcemile2

Back