• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim nişanım:)

çok yakışmışsınız canım tebrikler allah tamamına erdirsin inşallahhhhopuyorumnanaktan

çok güzel olmuşsun canım...
Allah tamamına erdirsin mutluluklar...

canım çok hoş olmuşsun çok güzelsin maşallah allah daim etsin mutluluğunuuzu
ama madem salonda nişan yaptınız bence tarlatanlı bir abiye giysen daha ağır dururdu yerimseniben

canım çok hoş olmuşsun çok güzelsin maşallah allah daim etsin mutluluğunuuzu
ama madem salonda nişan yaptınız bence tarlatanlı bir abiye giysen daha ağır dururdu yerimseniben

saol canım...teşekkürler.. aslında ben kabarık abiyeleri fazla sevmiyorum vücuda yapışık elbiseler sanki daha güzel duruyor üstümde, gelinliğimide fazla kabarık almayı düşünmüyorum

allah tamamına erdirsin elbisene ve sacına bayıldım cok güsel olmussun

Son düzenleme:
Tebrikler canım nişanlığına saç modeline en çokta saç rengine bayıldım acaba ne olduğunu söyleyebilir misin?:nazar:

Tebrikler canım nişanlığına saç modeline en çokta saç rengine bayıldım acaba ne olduğunu söyleyebilir misin?:nazar:

teşekkürler cnm :ecrin_bebek: saç rengim karamel aslında kuaförde ilk boyattığımda çok açıktı 1 gün sonra gidip cilayla koyulaştırdım

Masallah Masallah :nazar: Cok Güzel olmussun gercekten nisan elbisen cok ama cok yakismis konuya sanirim biraz gec cevap veriyorum ama yazmadan gecemedim:1:

Allah bir ömür boyu mutlu etsin insallah :nazar:

Back