• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu benim mutfağım :)

flora13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
227
4
96
İzmir
$IMG_0480.webp$IMG_0477.webp$IMG_0474.webp$IMG_0475.webp$IMG_0487.webp$IMG_0485.webp :nazar:

Çok güzel olmuş güle güle kullan :) ama o ahşap desen olan yerler lake siyah olsaymış daha mı güzel olurmuş acep?:17:

Çok güzel olmuş güle güle kullan :) ama o ahşap desen olan yerler lake siyah olsaymış daha mı güzel olurmuş acep?:17:[/QUOTE
sana da teşekkür ederim. yaptırmadan önce ben de siyahı düşünmüştüm ancak siyah mutfağımı kapatır ve parmak vs. belli olur diye bu deseni tercih ettim.

parmak izi yanii :1:

Anladım kayınvalidemde evini yaptırıyorda oda beyaz yaptırıyor mutfak dolaplarını aralara siyah kullanmayı düşünüyorlar.
Ama onun mutfağı çok ışık alıyor birde sanırım bu pramak :) detayını düşünmedi :)

Ama gerçekten bu hali ile de çok şık:31:

Anladım kayınvalidemde evini yaptırıyorda oda beyaz yaptırıyor mutfak dolaplarını aralara siyah kullanmayı düşünüyorlar.
Ama onun mutfağı çok ışık alıyor birde sanırım bu pramak :) detayını düşünmedi :)

Ama gerçekten bu hali ile de çok şık:31:

:) inşallah güzel olur dolapları.ama tozu da çok gösteriyor siyah.benim öteki mobilyalarımdan tecrübem var da..sonradan pişman olmaz umarım

çok güzelmiş canım çok begendimm bende yakında evleniyorum inş. o yüzden inceliyorum sürekli evleri :9: bende buzdolabımı buzluğu altta aldım memnunmusun sen :26:

çok güzelmiş canım çok begendimm bende yakında evleniyorum inş. o yüzden inceliyorum sürekli evleri :9: bende buzdolabımı buzluğu altta aldım memnunmusun sen :26:

sağol canım beğenmene sevindim.. şimdiden hayırlısı olsun evliliğin.buzdolabımdan çok memnunum iyi ki böyle almışım :16:

sağol canım beğenmene sevindim.. şimdiden hayırlısı olsun evliliğin.buzdolabımdan çok memnunum iyi ki böyle almışım :16:

ohh sevindim valla canım bende memnun kalırım inş. benimde temmuzda düğünüm bir ay sonra da ev işlerini halletcez inş. Allah yardımcımız olsun çok telaşlı işler valla :16:

​mükemmel görünüyor güle güle otur canım allah iyi günler göstersin :)

herşeyin çok güzel canım ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah rabbim... keşke tezgahın açık bi renk olsaymış ama olsun :16: beyaz eşyalarımız aynı ben çok memnun kaldım inşallah sende kalırsın

beğenmenize çok sevindim arkadaşlar,güzel dilekleriniz için de çok çok teşekkür ederim..:16:

Mutağınız güzel güle güle kullanın. Tek önerim şu olabilir dolaplarınızın alt tarafı desenli halınızda aynı şekilde desenli. halınız düz olsaydı daha hoş duracaktır..

güle güle kullan, bencede düz renk daha iyi olurdu diye düsünüyorum.

Veya en azindan fayanslar desenli bangoyu düz yapsaydin benim gözüme biraz yogun geldi. Haliyi begenmedim daha modern olabilirdi.

Onund disinda gicir gicir daha ne olsun degilmi, iyi günlerde kullan....

Back
X