Benim Müdahalem Olmadan Eşimle İlişkiye Giremiyoruz.

makarnacnvr

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
102
56
Merhaba 2 aylık evliyim cinsel olarak ilk tecrübem evlenince oldu, eşimin söylediğine göre daha önce ilişkisi olmuş. biraz açık olacak kusura bakmayın ama nasıl söylesem bilemedim. Eşimin cinsel organını ben yönlendirmezsem eşim yanlış yerlere zorluyor ve kendi kendine içime giremiyor. bu da benim isteğimi baya kaçırıyor, erkeğin beni yönlendirmesini istediğimi düşünüyorum ama sürekli cinsellikte ben kontrol ediyorum. Benim sürekli müdahale etmem lazım. Ek olarak ilişkimiz çok kısa sürüyor ve malesef ön sevişmeden de oraldan da zevk almıyorum görev gibi. Mastürbasyon yapmak daha zevkkli geliyor. Ne yapmalıyım bilemedim.

Son düzenleme:
Allah Allah, nasıl yanlış yerlere zorluyor? Kendiliğinden oluveren bir şey zaten bu. Farklı farklı pozisyonlar deneyin bence. Sadece misyoner pozisyonu ile olmaz kiii zaten. Sizi diken üstünde tutuyordur bu durum. Kafanız rahat olmadan orgazm olamazsınız kii.

Allah Allah, nasıl yanlış yerlere zorluyor? Kendiliğinden oluveren bir şey zaten bu. Farklı farklı pozisyonlar deneyin bence. Sadece misyoner pozisyonu ile olmaz kiii zaten. Sizi diken üstünde tutuyordur bu durum. Kafanız rahat olmadan orgazm olamazsınız kii.
Yani içime girmiyor ama git gel hareketi yapıyor içimde değilsin diyorum aynı hareketi yapmaya devam ediyor ve girmesini bekliyor. Sürtünme gibi devam ediyor ilişki

Allah allah.biraz saf birisi mi? Şaşırdim açıkçası.
Valla zeki diye aldık diyomuşum :KK70:
Zeki bi adam tecrübeli de dediğine göre ama ben de bi sorguluyorum noluyo diye :KK70:
ayıptır söylemesi diyorum ki elini kullan kendin yönlendir organını diyorum. Eliyle tutmuyo bile. Olmaz o zaman diyo. Ben tutup ben yönlendiriyorum

Birebir cinsell hayatımız aynı benim eşimin daha önce bir birlikteliği de olmamış tamamen bana kaldı bende daha önce yaşamış değilim ama artık öyle kabullendim çünkü o an sinir basıp bi anda soğukluk giriyordu ve insan bir anda istemiyor duruma geliyor :KK43: en iyisi sen yönlendir ve öyle olacak şekilde. Yaşayın sen söyledikçe eşin aynı davranırsa soğursun ister istemez

Birebir cinsell hayatımız aynı benim eşimin daha önce bir birlikteliği de olmamış tamamen bana kaldı bende daha önce yaşamış değilim ama artık öyle kabullendim çünkü o an sinir basıp bi anda soğukluk giriyordu ve insan bir anda istemiyor duruma geliyor :KK43: en iyisi sen yönlendir ve öyle olacak şekilde. Yaşayın sen söyledikçe eşin aynı davranırsa soğursun ister istemez
Valla ben gördüğüm en kuduruk insandım. Şu an asla hamle yapasım gelmiyo cilvem falan söndü

Bir yaşıma daha girdim. Eliyle tutarsa niye olmuyomus. Aklıma geçen izlediğim aslan belgeseli geldi gözümde biseyler canlandirmaya çalışınca 🤣
Özellikle sokmamaya çalışsan bile giriyor.ben anlamadim bu işi.biz bazen zevk artsın diye hemen sokmayalım diyoruz, sabırsızlanalım.onda bile kendi kendine giriyor.

Merhaba 1 yıllık evliyim cinsel olarak ilk tecrübem evlenince oldu, eşimin söylediğine göre daha önce ilişkisi olmuş. biraz açık olacak kusura bakmayın ama nasıl söylesem bilemedim. Eşimin cinsel organını ben yönlendirmezsem eşim yanlış yerlere zorluyor ve kendi kendine içime giremiyor. bu da benim isteğimi baya kaçırıyor, erkeğin beni yönlendirmesini istediğimi düşünüyorum ama sürekli cinsellikte ben kontrol ediyorum. Benim sürekli müdahale etmem lazım. Ek olarak ilişkimiz çok kısa sürüyor ve malesef ön sevişmeden de oraldan da zevk almıyorum görev gibi. Mastürbasyon yapmak daha zevkkli geliyor. Ne yapmalıyım bilemedim.
Tecrübeli birisi nasil yanliş delige zorluyo, siz normal pozisyomda durun alisir diye düşünüyorum

Bunun tecrubeyle felan alakasi yok zaten 1 senelik evlisiniz ilk gun olsa tecrubesizlik dersin ama 1 olur 2 olur 3 ncu de usta olursun atomu icat etmiyorsunuz sonucta alti ustu birlesme olayi gözünü kapatsa yine yerini bulur bencede saflikla alakali bir durum bu

Merhaba 1 yıllık evliyim cinsel olarak ilk tecrübem evlenince oldu, eşimin söylediğine göre daha önce ilişkisi olmuş. biraz açık olacak kusura bakmayın ama nasıl söylesem bilemedim. Eşimin cinsel organını ben yönlendirmezsem eşim yanlış yerlere zorluyor ve kendi kendine içime giremiyor. bu da benim isteğimi baya kaçırıyor, erkeğin beni yönlendirmesini istediğimi düşünüyorum ama sürekli cinsellikte ben kontrol ediyorum. Benim sürekli müdahale etmem lazım. Ek olarak ilişkimiz çok kısa sürüyor ve malesef ön sevişmeden de oraldan da zevk almıyorum görev gibi. Mastürbasyon yapmak daha zevkkli geliyor. Ne yapmalıyım bilemedim.
bu durum benim de başıma gelmişti. aşırı ıslak olduğu zaman ve siz özellikle üstte olduğunuz zaman eşiniz o sürtünmeyi birleşme olarak algılıyor. ben gülmemek için zor tutuyorum bu durumda :KK70: ama sizinki hep böyleymiş bu yönlendirme işi çok can sıkıcıdır eminim. konuştunuz ve anlamadıysa sert bir üslupla anlatmayı deneyin derim.

İşte bu yüzden asla bakir adam almam😂

X