Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Benim kurtarıcım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

selena34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
22
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar benim saçlarım yıllardır dökülüyo. Bende sebaroid egzama var kaç tane doktora gittim ilaç verdiler ama faydasını görmedim. Saç diplerimde kabuklanma ve yanma oluyordu ve saçlarım avuç avuç dökülüyordu taki kullandığım bitkisel yağ karışımını kulanana kadar. Gerçekten mucizevi bir ürün. İçinde badem yağı, avakado yağı, sarımsak yağı, yılang yılang yağı, latin yağı, gül yağı ve daha bir sürü 60 tane bitkisel yağ karışımından oluşuyo. Haftada üç kez saçlarıma sürüyorum daha ilk kullanımdan faydasını gördüm ve saçımdaki bu değişikliği ilk olarak kuaförüm farketti ve bana sırrımı sordu. Çok beğendi saçlarımı :32:. Yakında bi yerde biokur satılan bi yer varsa satın almanızı tavsiye ederim. Ben çok faydasını gördüm sizinde kullanmanızı tavsiye ederim

bende kullanıyorum bu yagdan canıma ktardan aldım ben yılan yagını sonradan kattım ıcerısıne bı sorum olacak
sactan o yagın arınması cok guc
1 yıkamada asla gıtmıyor? sen nasıl yapıyorsun dıplerıne suruyorsun yagı degılmı spreyle sıkıyorsun

Bende merak ettim kullandığınız larışımı siz mi hazırlıyorsunuz?hazır mı satılıyor? sa markası nedir?fiyatı nedir?ne kadar zamanda sonuç aldınız? kullanımın dtaylı anlatabilirmisiniz?sürekli mi haftada belli aralıklarla mı kullanıyorsunuz?teşekkürler:31:

saçlarım nemliyken sürüyorum yeteri miktarda boya kasesinin içine sıkıyorum boya fırçasıyla diplerine yediriyorum friksiyon yapıyorum sonra ortasına uçlarına sürüyorum isterseniz yarım saat isterseniz gün boyunca bekletebilirsiniz ne kadar çok bekletirseniz o kadar etkili olur ben elidor pembe renkli şampuanla saçlarımı yıkıyorum ikisi bir arada hem şampuan hem saç kremi yağdan arındırıyo ve saçlarımı dökmüyo bende seboraid egzama vardı saçlarım kabuk kabuk oluyodu nefes almadığı içinde avuç avuç dökülüyodu saçlarım ilk aldığım zaman bu kadar etkili olacağını zannetmiyordum ama gerçekten süper geldi saçlarıma bi kere saçlarımdaki kabuklanma gitti sonra saçlarıma dolgunluk verdi saçlarımı çok parlak yaptı yumuşacık oldu ve saçlarımı uzattı sanki biraz zaten arkasında öyle yazıyo saçları uzatıcı etkisi varmış tavsiye ederim kızlar

vileda ben hazır aldım markası biokur yüzde yüz doğal 25 liraya aldım haftada üç yada dört sefer kullanmak gerekiyor zaten ilk kullanımda saçları canlandırıyo sonra devamlı kullanımda saçları çıkartıyo

vileda ben hazır aldım markası biokur yüzde yüz doğal 25 liraya aldım haftada üç yada dört sefer kullanmak gerekiyor zaten ilk kullanımda saçları canlandırıyo sonra devamlı kullanımda saçları çıkartıyo

Umarım işe yarar. Çok sıkıldım artık saçlarımın dökülmesinden :41:

benım saclarımda cok döukuluyo arkadaslar kurtulamadım bı turlu evım her temızlemem de topak topak sac topluyorum cok kötu bısey :50::43::43::43::43::43:

Kızlar ne zamandır victoria secret parfüm almak istiyordum pazar günü cevahirdeki victoria secret mağazasına gittim bi tane kız yanıma geldi buyrun nasıl yardımcı olabilirim dedi parfüm alıcam dedim bi tane daha kız geldi bunu deneyin yok şunu deneyin kokular birbirine karıştı kafamı allak bullak ettiler herhalde sattıkları parfüm başına prim kazanıyorlar neyse pembe şişede 50 ml parfüm aldım 129 tl verdim hiç bir işe yaramadı birde marka olacak hiç bir kalıcılığı yok gitti o kadar para ben kazıklandım siz kazıklanmayın almak isteyen varsa tavsiye etmem sakın almayın ve özellikle kozmetikçilere gidildiği zaman sinir oluyorum peşinden geliyorlar dur şunu deneyin dur bunu deneyin insanın kafasını allak bullak ediyorlar ben beyaz tenliyim acaba benim mi tenime uyum sağlamadı ayrıca fişin üzerinde yazıyo iade edilmez diye offf ya canım çok sıkıldı gitti o kadar para

Kızlar ne zamandır victoria secret parfüm almak istiyordum pazar günü cevahirdeki victoria secret mağazasına gittim bi tane kız yanıma geldi buyrun nasıl yardımcı olabilirim dedi parfüm alıcam dedim bi tane daha kız geldi bunu deneyin yok şunu deneyin kokular birbirine karıştı kafamı allak bullak ettiler herhalde sattıkları parfüm başına prim kazanıyorlar neyse pembe şişede 50 ml parfüm aldım 129 tl verdim hiç bir işe yaramadı birde marka olacak hiç bir kalıcılığı yok gitti o kadar para ben kazıklandım siz kazıklanmayın almak isteyen varsa tavsiye etmem sakın almayın ve özellikle kozmetikçilere gidildiği zaman sinir oluyorum peşinden geliyorlar dur şunu deneyin dur bunu deneyin insanın kafasını allak bullak ediyorlar ben beyaz tenliyim acaba benim mi tenime uyum sağlamadı ayrıca fişin üzerinde yazıyo iade edilmez diye offf ya canım çok sıkıldı gitti o kadar para[/QUOTE]

Ben 15 Tl'ye aldım :O vede kızlar ben bu yağı 1 yıkamada çıkarabiliyorum uzun süredir kullanıyorum bayağı iyi bir yağ vede kızlar Barcelino'da saç uzatıyor ayda 4 cm :)

Back