Doğuma Hazırlık benım kucuk paşamın ufak tefek hazırlıgı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
42
bebişimin dogmasına az kaldı herseyı tamam yıkadık utuledık sardık sarmaladık toz kır olmasın dıye bunlar son aldıklarımız

Son düzenleme:
buda kucuk prensesımın odası benım resmımıde koy dıye basımın etını yedı

bukadarr aldılarımızı yıkayıp utuleyıp bohcalayıp kaldırdık kırlenmesın dıye bunlar en son aldıklarımız yıkanıp utulenecekler besık arabamız vs ablamızdan kalanı kullanacaz artık :ecrin_bebek:

Allah saglıkla dogdugunu buyudugunu de gormeyı nasıp eder ınsallah masallah pek guzel cıcıler

çok güzeller özellikle battaniyelere bayıldım benim de bir oğlum olcak şu sıralar alışverişe çıkmayı düşünüyoruz güle güle kullansın cicilerini bebişin

çok güzel şeylermiş güle güle sağlıkla kullansın inşallah
prensesinize de maşallahh

Allah saglıkla dogdugunu buyudugunu de gormeyı nasıp eder ınsallah masallah pek guzel cıcıler
cok saol canım sende yavurunu kazasız saglıkla kucagına alırsın insallah
çok güzeller özellikle battaniyelere bayıldım benim de bir oğlum olcak şu sıralar alışverişe çıkmayı düşünüyoruz güle güle kullansın cicilerini bebişin
saol canım benım insallah senın bebışınde aldıklarını gule gule saglıkla kullansın saglıklı dogsun
çok güzel şeylermiş güle güle sağlıkla kullansın inşallah
prensesinize de maşallahh

saolasın canım aminn allahım senın yavrunada saglıklı omurler versın

Son düzenleme:
hepsi çok güzel güle güle kullanırsınız İnşallah

güle güle kullansın paşan,sağlıkla eskitsin.az ve öz olmuş bu açıdan da tebrik ederim.

Allah bbeğini sağlıkla kucağına almayı, eşyalarını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)) Çok cici şeyler almışsınız :)

canim güle güle giysin ali oglumuz
bak saydik saydik allah kismet ederse sen sonunu getirdin
sag saglim dogdugunun haberinide almak nasip olur insallah bizlereopuyorumnanaktan

canim güle güle giysin ali oglumuz
bak saydik saydik allah kismet ederse sen sonunu getirdin
sag saglim dogdugunun haberinide almak nasip olur insallah bizlereopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…