benim kocam cok rezil

Bence hic kimsenin parasini odemeyin. Siz paramizi biriktirip biseyler yapin kendinize ama durmadan borclari odemeyin. Adam sizin bunu yapmaniza alismis, nasilsa karim oder diyor her seferinde inan.

Hem borç ödeyip hem evi nasıl geçindiriyorsunuz ? Ve hal böyleyken eşinize hangi yönden ihtiyaç duyuyorsunuz ?
Kumara başladıysa işiniz artık çok zor.

Halen neden evlisiniz anlamis degilim.. cocuklara yazik bu kdr sorunun icinde uc tane cocuk neden? Yazik cok yazik

Alışmış kudurmustan beterdir diye bosuna dememişler. Adam alışmış senin ödemene,nasıl olsa arkasını toplayan var. İyi bir ders i hakediyor valla kocan.

Ooof offf dusun dusun bi hal oldum. Benim kocam olacak adam biz cikarken arkadasimdan (erkek basina) borc alip vermedi. Ben geri verdim.araba kursuna basladi kurs ogretmenine ehiyet alali 6 ay olmusti daha parasini vermemis. Ben duyunca kavga gurultu goturdu verdi. Evlendik bi ton borc cikti basima!! Odedik kurtulduk derken kumara basladi serefsiz!! Kac kisiden ben bilmeden borc almis. Ogrene bildiklerime verdim geri artik gerisi ustune soguk su icsin!! Is arkadaslarimla yemege gidiyom dedi gitti az gelir param diye eltimdeb borc almis!!! Eltim yaaaa firsat veriyo!!! Bunuda taaaa bizim gelinden ogreniyom ben geri. Dusunun yani kimlerle dedikodu yaptiysa nerden duyyom. Onuda goturdum verdim geri.
Ama ben artik biktim bununla beraber boyle rezil olmaktan gercekten biktim!!! Sevgi denen bisey kalmadi ona karsi daha 7 senelik evliyim allah bilir daha neler bekliyo beni... yamimdayken normal davranmakta gucluk cekiyom hep yapmacik davraniyom... napacam beenn!!! Rezil adam!! Erkekligin hangi kitabinda yaziyo bunlar. Ben kari basima bu yasima kadar kimsenin1 kurusuna tenezzul etmeden kimseye muhtac olmadan yasadim...

inşallah çocuğun yoktur boşan sana tavsiyem kesinlikle boşan bendede vardı böyle bitane rezil oldum herkese boşadım kurtuldum o ne be kadınlar olarak biz yapmıyoruz böyle rezillik değişmez değişmiyolar yol yakınken boşa onu.....

Kuzenim de kumarcı, else avuçta ne varsa eriten bi kocaya 8 yıl sabretti. Sonra adam malı mülkü sıfırlayınca ayrıldılar inanır mısınız kuzenim küçücük bi kuaför açtı ve 3 yılda araba aldı ev aidatı biriktirip eve girdi kızına çok iyi baktı yedirdi içirdi hiçbişeyini eksik etmedi, anne babasına harcadı. Böyle koca kene gibi başa bela bir an önce yakanızı kurtarırsınız umarım.

sürekli borçlarını ödüyorsan kocana zaten ihtiyacın yok bu rezillikleri çekmek zorunda değilsin 3 çocuğun var diye. çocuklar büyüdükçe onlarda bu rezilliklerle ezilicek maalesef
Sabrimin sonuna geldim zaten.. bir acik daha biter bu is!! Son yedigi haltta 1 hafta anamin evinde kaldim. Yalvar yalvara zor goturdu geri. Belki akli basina gelmistir. Ayni halti yaparsa gelmedi demektir.. olay biter ozaman.

Kuzenim de kumarcı, else avuçta ne varsa eriten bi kocaya 8 yıl sabretti. Sonra adam malı mülkü sıfırlayınca ayrıldılar inanır mısınız kuzenim küçücük bi kuaför açtı ve 3 yılda araba aldı ev aidatı biriktirip eve girdi kızına çok iyi baktı yedirdi içirdi hiçbişeyini eksik etmedi, anne babasına harcadı. Böyle koca kene gibi başa bela bir an önce yakanızı kurtarırsınız umarım.
Zaten evi cekip ceviren benim. Ayrilmis olsak olan ona olacak. Anasi ugrassin sona zapt edemedigi ogluyla!

Siz böyle ödeyince o da devam edip yapıyor tabi... O paraları bi güzel birikim yapın, borçluları iyice bi sıkıştırınca aklı başına gelir yok gelmiyorsa kendi yolunuzu bulun....
Zatej gelir giderle ben ilgileniyom. Bindigi arabanin vergisi kac tl sorsan bilmez! Okadar borc harc icinde bide ev aldim su an ikinvi evimi almak uzereyim!! Insan hibi kocaya sahip olsaydim 4 evim daha olurdu! Bunun gibisiyle anca bukadar yapa bildim!

Bence hic kimsenin parasini odemeyin. Siz paramizi biriktirip biseyler yapin kendinize ama durmadan borclari odemeyin. Adam sizin bunu yapmaniza alismis, nasilsa karim oder diyor her seferinde inan.
Zaten en son eltimden almisti parasini geri verirken dedim! Eger bidaha bu sorumsuza para verirsen ustune soguk su icersin!! Kimseye daha vermeyecem dedim!

Valla bazıları kızabilir ama boşanma sebebi bence bu! Kumar, alkol, aldatma, cimrilik, dayak, borçlarını ödememe... Bunlar çekilmez yani evlilikte... Her biri ayrı ayrı boşanma sebebi de, seninkinde hem kumar var hem de borç alıp ödemiyor, seni millete rezil ediyor. Hele çalışıyorsan bir dakika daha bekleme.
Bence en kotusu hepsinden yalan konusmasi!!! Sordugumda borcun varmi diye inkaar ediyo elimde delil olsa bile!! Onun yuzunden kimseye inanmaz oldum! Babamin evinde yalan ne bilmezdim ben!! Yalanin kitabini yazmis serefsiz!

Bence en kotusu hepsinden yalan konusmasi!!! Sordugumda borcun varmi diye inkaar ediyo elimde delil olsa bile!! Onun yuzunden kimseye inanmaz oldum! Babamin evinde yalan ne bilmezdim ben!! Yalanin kitabini yazmis serefsiz!
Haaa yalanı unutmuşum bak. Çevremde pek yalan söyleyen olmadığı için bir an aklımdan çıkmış. Yalana da hiç tahammülüm yok. Eşin aynı büyükbabam gibiymiş. Benim ailemde de öyle annem babam asla yalan söylemez. Yalan söylenince karşındaki insan seni saf yurduna koymuş gibi hissediyorsun. Allah sana sabır versin canım ya.

X