- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.558
Niye akıllansın ki?Belki akillanir diye bekliyom. Akillansa neye yarar bendeki guvenini gururunu haysiyetini sevgisini kaybettikten sona...
Sihirli bir değnek değerse o başka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye akıllansın ki?Belki akillanir diye bekliyom. Akillansa neye yarar bendeki guvenini gururunu haysiyetini sevgisini kaybettikten sona...
Valla bazıları kızabilir ama boşanma sebebi bence bu! Kumar, alkol, aldatma, cimrilik, dayak, borçlarını ödememe... Bunlar çekilmez yani evlilikte... Her biri ayrı ayrı boşanma sebebi de, seninkinde hem kumar var hem de borç alıp ödemiyor, seni millete rezil ediyor. Hele çalışıyorsan bir dakika daha bekleme.Ooof offf dusun dusun bi hal oldum. Benim kocam olacak adam biz cikarken arkadasimdan (erkek basina) borc alip vermedi. Ben geri verdim.araba kursuna basladi kurs ogretmenine ehiyet alali 6 ay olmusti daha parasini vermemis. Ben duyunca kavga gurultu goturdu verdi. Evlendik bi ton borc cikti basima!! Odedik kurtulduk derken kumara basladi serefsiz!! Kac kisiden ben bilmeden borc almis. Ogrene bildiklerime verdim geri artik gerisi ustune soguk su icsin!! Is arkadaslarimla yemege gidiyom dedi gitti az gelir param diye eltimdeb borc almis!!! Eltim yaaaa firsat veriyo!!! Bunuda taaaa bizim gelinden ogreniyom ben geri. Dusunun yani kimlerle dedikodu yaptiysa nerden duyyom. Onuda goturdum verdim geri.
Ama ben artik biktim bununla beraber boyle rezil olmaktan gercekten biktim!!! Sevgi denen bisey kalmadi ona karsi daha 7 senelik evliyim allah bilir daha neler bekliyo beni... yamimdayken normal davranmakta gucluk cekiyom hep yapmacik davraniyom... napacam beenn!!! Rezil adam!! Erkekligin hangi kitabinda yaziyo bunlar. Ben kari basima bu yasima kadar kimsenin1 kurusuna tenezzul etmeden kimseye muhtac olmadan yasadim...
Benim kocam olacak adam biz cikarken arkadasimdan (erkek basina) borc alip vermedi. Araba kursuna basladi kurs ogretmenine ehiyet alali 6 ay olmusti daha parasini vermemis. Odedik kurtulduk derken kumara basladi serefsiz!! Kac kisiden ben bilmeden borc almis. Eltimden borc almis!!! Onuda goturdum verdim geri...
napacam beenn!!!
Valla abla kim arkasında ayıbını örten, pisliğini temizleyen birini bulsa ilgilenir, üstüne düşer zaten.Aileme kumara basladigi zaman anlattim evi terk ettim. Rahmetli babam cok kizmisti bu kiz okadar borcunu odedi nasil daha akillanmadan kumara baslarsin diye. zaten istemiyerek verdi beni ona. Ailem cok kiziyo ona.. onun yani sira iyi yonleride var diyolar cok caliskan ve iyi bir baba herseye ragmende (artik essahmi yalanmi bilemem) ustume cok dusuyor.
Aileme kumara basladigi zaman anlattim evi terk ettim. Rahmetli babam cok kizmisti bu kiz okadar borcunu odedi nasil daha akillanmadan kumara baslarsin diye. zaten istemiyerek verdi beni ona. Ailem cok kiziyo ona.. onun yani sira iyi yonleride var diyolar cok caliskan ve iyi bir baba herseye ragmende (artik essahmi yalanmi bilemem) ustume cok dusuyor.