• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kilo Verme Serüvenim :)

YARAMASS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
750
143
133
37
Merhaba Arkadaşlar,

Sürekli nete giremediğimden diyet gruplarına düzenli yorum yapamıyorum ve bir çok konuşmayı kaçırdığımdan kendime bir konu açmak istedim.
Hayatımda ciddi ciddi ve bir uzman kontrolünde kilo vermeye başladım 22.11.2012 itibari ile.İlk gittiğim gün 85,7 olarak çıktım ve başladım diyetime
2 hafta ara ile diyetisyenimle randevum oluyo ve 2 hafta da bir diyet listemi değiştiriyo kendisi çok tatlı bir kadın onu dinlememek elde değil zaten,ilk
2 hafta sonunda tam 3,7 kilo verdim ve 82 ye düştüm 06.12.2012 de yani :) şimdi yeni diyet listemi uyguluyorum ve 20.12.2012 de tekrar tartının
üzerine çıkıcam yavaş yavaş midem küçüldü galiba iştahım da kapandı akşam çektiğim mekiklerle diyetimi destekliyorum bakalım ne olacak sizlerde bana
destek verirseniz ve burada bir grup olabilirsek çok sevinicem isteyenler olursa diyet listelerimi de paylaşırım şimdilik bu kadar, yorumlarınızı ve tecrübelerinizi
paylaşmanızı diliyorum hoşçakalın :34:

Kimse cevap vermese bile ben buraya hergün yazacağım,günlük gibi

Bugün Sabah Kahvaltım:

Yarım Simit
1 Dilim Light Peynir
Çay

Saat 09.00 da yeşil çayımı içeceğim.

hangi hastanede diyetisyene gidiyorsunuz ben kanuniye gidiyorum bugün rendevum var ben 2000 kalorilik diyet uyguluyorum

hangi hastanede diyetisyene gidiyorsunuz ben kanuniye gidiyorum bugün rendevum var ben 2000 kalorilik diyet uyguluyorum

Merhaba,

Öncelikle teşekkür ediyorum sağolun :) 1800 küsürlük bir listem var küsüratı hatırlamıyorum tam olarak ama,özel diyetisyene gidiyorum ben nişantaşında muayanesi var
bu ayın 20 sinde bir ayım dolmuş olacak evde tartım var ama diyetisyenim kızıyo bende süpriz olsun diye bakmıyorum ne kadar ne gitmiş haftaya bugün belli olacak
bakalım.İş yerindeki arkadaşlarım şimdiden fark ettiğini söylüyo çok mutluyorum böyle olunca yaza incecik formda girmeyi planlıyorum daha sonra da bebiş çalışmalarına başlicam Rabbim kısmet ederse :16::16::16:

tebrikler çok güzel ve sağlıklı kilo vermişsiniz bu istikrarla devam ederseniz yazın plajlar sizin! :)

Teşekkür ederim kızlar :)

öğle yemeğim;

6 kaşık taze fasulye
yeşillik bol salata
1 dilim k.ekmek

ara öğünde

1 fincan yeşilçay
1 küçük elma
1 avuç b.leblebi yedim gün içinde 2 litre su içtim akşam yemeğini eve gittikten sonra yazarım artık...

görüşmek üzere hoşçakalın :54:

Bu akşam yediklerim;

1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

normalde sebze yemeğide vardı listemde ama ara öğünler tok tutuyo yiyemedim o yüzden :(

sonra 2 mandalina hepsi bu herkese iyi akşamlar:34:

Herkese hayırlı cumalar güzel bir gün diliyorum dilediğimiz herşey kabul olsun İnşallah :)

Sabah Kahvaltım;

Sabah kalkar kalkmaz içine bir kaç damla greyfurt sıkıp 1 bardak ılık suyumu içtim,çıkarken yanıma 2 tane kayısı aldım yolda yedim.

işyerine gelince;

Lıght beyaz peynirli kepekli tost ve çay :) şimdi bir bardak suyumu içtim işte böyleee saat 9 da yeşilçayımı içeceğim giremzsem yazamam şimdiden yazayım dedim
perşembeye az kaldı kontrole gidicem çok heyecanlıyım:16:

Merhaba,

bu öğleneski bir iş arkadaşım beni kahve içmeye davet etti bu yüzden öğle yemeği yiyemedim :( sade türk kahvesi ve bir avuç leblebi yedim
daha sonra 3 adet kepekli büskivi ve çay+yeşil çay biraz sağlıksız oldu ama olsun bir gün de böyle olsun akşam düzgün yemeğimi yiyeceğim
:43:

Evet akşam yemeği yendi :)

Menüm;

ızgara levrek ımmm çok lezzetliydi kayınpederimin ellerine sağlık
bol salata ve bir dilim kepekli ekmek bu kadarrrr şimdide çayımı koydum ohhh benden iyisi yok görüşürüz hoşçakalınn

Merhaba,

Hafta sonu Cumartesi eğitim vardı ve pazar günü de nete pek giremedim malum çalışan kadınların temizlik günleri sınrılı oluyor :)
çamaşırdı ütüyüdü yemekti derken buraya yazamadım bugün ki sabah kahvaltı kepekli sandwic ve çaydı sanırım grip olacağım bir kırgınlık
var üzerimde ilaç aldım şimdi,bugün iş arkadaşlarımdan biri göze çarpacak kadar zayıfladığımı söyledi hadi bakalım hayırlısı gitsin kilolar :)
yuppii

Merhabaaaa,

Sabah kahvaltı kepekli sandwic di ve öğlene kadar hiç acıkmadım normalde ara öğün tüketmeye ihtiyacı duyardım ama olmadı,

Öğlen menüm;

4-5 çatal tavuk göğsü haşlama
2-3 çatal zeytinyağlı tazefasulye
ve 2-3 çatal yeşillik
2-3 dal maydanoz ohhh çok hafif kalktım sofradan çok şükür bugünde ;)

ara öğün olarak küçük bir portakal yedim şimdilik bu kadar diyorum ve sabırsızlıkla kontrol için perşembeyi bekliyorum:34:

Azminiz daim olsun.=) Ben de gidiyorum diyetisyene 1 ay tam olmadı sanırım 3,5-4 kilo verdim. Eski erkek arkadaşımla her buluştuğumuzda zayıfladığımı söylerdi daha verme yeter bu kadar derdi, çok mutlu olurdum. Diyetisyenim çok şeker biri ve gerçekten zayıflamaya etkisi oluyor. Bir de dar paça pantolonum belimden kayıyor artık, kıyafetlerimi yenilemem gerek güzel şeyler bunlar.:9:

çok güzel azimle gidiyorsun cnm olumlu yorumları aldıkça daha da azimleneceksin
sakın sağlıksız beslenme aç bırakma kendini tamam mı yoksa sonra yemeklere saldırırsın:52:

Azminiz daim olsun.=) Ben de gidiyorum diyetisyene 1 ay tam olmadı sanırım 3,5-4 kilo verdim. Eski erkek arkadaşımla her buluştuğumuzda zayıfladığımı söylerdi daha verme yeter bu kadar derdi, çok mutlu olurdum. Diyetisyenim çok şeker biri ve gerçekten zayıflamaya etkisi oluyor. Bir de dar paça pantolonum belimden kayıyor artık, kıyafetlerimi yenilemem gerek güzel şeyler bunlar.:9:

Çok teşekkür ederim,ayrıca bende sizi tebrik etmek istiyorum umarım bu isteğimiz ve azmimiz hiç kırılmaz :)

Back
X