• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim ilişkim neden böyle?

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
Sayın Dr. Meltem Kavcar Sırmalı,

Sorunum erkek arkadaşım.3 senedir çıkıyoruz aslında çok iyi anlaşıyoruz gerçekten bana değer verdiğini çok güzel gösteriyor ama en ufak tartışmamızda onu tanıyamıyorum bide aşırı afra tafra yapan bir insan herşeye hemen sinirleniyor kızıyor çocuk gibi küsüyor.ayrılim desem olmuyor ailelerde biliyor ve onun ailesi bana düşkün benim annem erkek arkadaşıma düşkün olmasada pek,seviyor.sizin yardımınıza gerçekten çok ihtiyacım var ne olur bana bir akıl verin ne yapsam erkek arkadaşım düzelir yani herşeye karışıyor.giydiğime arkadaşlarıma gittiğim yerlere.aşırı tartışıyoruz.ve 3 senedir çıkıyor olmamızdan mı bilmem artık konuşcak bişeyde bulamıyoruz.onu kırmadan bu huylarını nasıl düzeltebilirim??

Merhaba Porselenbebek, anlattıklarınız erkek arkadaşınızın bir profesyonel yardım alması gerektiğini düşündürtüyor. 3 senedir beraber olmanıza rağmen, erkek arkadaşınız huylarını düzeltmediğine göre, bu durum profesyonel destek almadan yoluna girmez.
Yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurarak öncelikle çift danışmanlığı, sonrasında da bireysel terapi almak doğru olacaktır.
Sağlıkla,

3 senedir bu sıkıntılar olduğuna ve bunları kendi başınıza aşamamış olduğunuza göre, bir uzman yardımına ihtiyacınız var.
Bunun maalesef bir davranışlık sihirli bir reçetesi yok. Davranış alışkanlıkları ancak bir uzman yardımı ile doğru davranışlar ile yer değiştirir.
Sağlıkla,

Back