Benim iin dua eder misiniz?

Geçmiş olsun Anuşka, sadece kontrollerin olmasına sevindim diğerlerini de atlatmışsın şükür....Dr'a gittikten sonra yine yazışırız

Anuşkacım geçmiş olsun sevindim sonuçların temiz çıkmasına:)

Geçmiş olsun Anuşka, sadece kontrollerin olmasına sevindim diğerlerini de atlatmışsın şükür....Dr'a gittikten sonra yine yazışırız

Anuşkacım geçmiş olsun sevindim sonuçların temiz çıkmasına:)

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Dün öğleden sonra da Fizik Tedavi için start verildi. Haftaya zorlu bir maraton başlıyor benim için. Sabah okul, öğleden sonra hastane... Bir süre böyle olacak artık.

ABLACIM Burayı daha önce okudum baştan sona kadar,ama ancak yazabılıyorum çekılışte bana çıktığını anlayabılırsın dıye düşündümm.Belkı senı arkadaş olarak ekledığımde anlamışsındır gerçi.
Gerçekten bu yıl içinde yaşadıkların hiç kolay şeyler olmamış ama azmınee dayanıklığınıa hayran kaldımm .VE bukadar güçlü olarakk bu nalet hastalıkla savaşıp yendığın için senı ayrıca tebrık edıyorumm.neysekı erken teşhis edılmışş çok sevindımm.ıNşalah 2009 yılında yaşanan tüm kötü anılar geçmişte onunla bırlıkte geçmişte kalırrr bunsan sonraa mutlu huzurlu bır hayat yaşarsınızz senı tanımaktan çok mutlu oldummm....
inşallah fizik tedaviyide başarılı bır şekılde atlatmışsındırr .Nekadar sürecek halen devam edıyormu?

Sağolasın canım benim. İnşallah 2010 daha iyi bir yıl olur benim için. İyi derken, sadece sağlığı kastediyorum tabii ki.

Fizik tedavim iki gün önce bitti. Kolum ve omzum oldukça açıldı da sağ elim düzelmedi. Sinir sıkışması var iki elimde de. Sola bir şey yapılamıyor, çünkü lenfleri yok sol kolumun. Sağ için ise sanırım iki hafta sonra bir iğne yapılacak. Bakalım, göreceğiz iyi gelip gelmeyeceğini...

Yeni yılda.... Sağlıklı, huzurlu, neşeli, bolluk içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun ınşallah Anuşkacığım

Yeni Yıl hepimize,
en başta sağlık,mutluluk,huzur,barış ve bolluk getirsin inşallah...
bütün hasatalar şifalar getirsin ve herkesin yüzü gülsün...
sevgiler...

Uzun süredir yazmıyordum buraya. Son zamanlarda forumda fazla zaman geçirdiğim için sıra gelmedi demek ki...
Allah'a çok şükür iyiyim. Bunu bilmeme karşın yine de evhamlıyım işte.
Neremde ne şişlik var diye sürekli inceler oldum kendimi. Menapozun da etkisiyle agresif oldum azıcık da...
Geçen haftaki kotrolümde doktorum, menapozun bir kadının hayatındaki dönüm noktalarından biri olduğunu ve asla hafife alınmaması gerektiğini söyledi. Ben ise hiç umursamamıştım. Meğer yaşadığım bu duygu fırtınaları, bir sevip bir neftret etmeler, çocuklara nedensiz bağırıp çağırmalar, eşimi -ki dünyada tektir- kırmalar, hep menapozdanmış. Ben de sonradan sonraya ne edepsiz oldum diye hayıflanıyordum.
Şimdi diyetteyim. ıki haftadır uğraşıyorum, gram oynamadım. Ama pes etmek yok, devam.
Bir de kollesterolüm yüksek olduğu için ilaca başladım.
Benden şimdilik bu kadar. Uğrayan herkesi öpüyorum.

lmaz:ah benim güzel prensesim keşke hemen ilaca başlamasaydın.kolesterol için enginar suyu çok iyi ben kullandım çünkü oradan biliyorum attarlardan bulabilirsin .kemoterapi alan hastalarda karaciğer yağlanmasından dolayı kolesterol yüksek çıkar bu çok normal yağlı yemezsin,yemeklerini de çok az zeytin yağı kullanarak yaparsın, şekerden ve tatlı yiyeceklerden uzak durursan eskisindende iyi olursun bir çay bardağını dibinden bir parmağı geçmeyecek kadar enginar suyu gerisi su olacak şekilde doldurup sabah ve akşam olmak üzere içeceksin hepsi bu kabızlık yapabilir bunun da çaresi her sabah üç dört tane kuru kayısı ama koyurenk olanlardan sarıları boyalı çünkü.süresinide abartmadan arada bir bırakarak tekrar bu kürü uygulayabilirsin ben tekrar başladım canım denemesem tavsiye etmezdim kiloyu da sorun yapma elimizde olan bir şey değil o kadar serum ve kortizondan sonra olmasa şaşardım zaten biliyorsun aynı dırum dayım bende sağlık olsun herşey yoluna girer:içelim:a.s.

Sağol canım ya. Ne bileyim ben doktor ilaç verince başladım hemen ben de.
Sanırım doktorum benden çok paniklemiş.
İlacı yarıladım zaten. Bu kutu bitsin, bir tahlil yaptırayım ve sonra enginar suyuna başlayayım.
Çok teşekkürler birtanem.

merhaba anuşka,
bağzı sorunları büyütürsek daha büyük sorunlarla karşılaşırız.
unutma ki beterin beteri var. Allah korusun. sorunla ilk karşılaşınca insan acemi oluyo tabi ama daha sonraları alışmak lazım. doğal karşılamak lazım.
benim annemde kanser hastası tam 18 kürlük bir kemoterapi aldı yaklaşık 3 yıl oldu öğreneli.. ama kenara çekiip konuştum öncelikle şu ince fikirli olma huyunu bırak ve artık biraz kendini düşün. ben evladın olduğum halde çektiğin acının kaçta kaçını hissedebilirim ki dedim.
önce insan kendine bakıcak, hiç birşeyi takmıycak..enazından takmamaya gayret edicek.
çünkü sen kötü olursan herkes kötü olur ailen sevenlerin sevdiklerin...
yaklaşık bir ay hastanede annemle kaldım o kadar kötü vahim vakalar gördüm ki halimize çok şükür.

Dert de tasada biz insanlar için, geriye dönüp bakma. geçenlerde teyzemde kanser tedavisine başladı ve diğer sıkıntılarıda cabası. ama inanıyorum ki tevekkel olunca hepsi geçer...
rahatsızlığını sürekli aklına getirme zihnini başka yönlere çekicek işlerle uğraş ve Allah'a güven.
herşey beyinde bitiyor. Dualarım seninle çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin...

Sağol canım. Sana da geçmiş olsun. Kolay değil, biri annen, biri teyzen. Sen de onlarla birlikte kahroluyorsundur eminim.
Bir çok konuda sana hak veriyorum. Evet, biraz da kendimizi düşünmeli, küçük şeyleri kafamıza takıp hayatı kendimize zehir etmemeliyiz. Dünyaya sadece bir kereliğine geliyoruz ve anlamlı yaşamayı öğrenmeliyiz.
Ancak ne çare ki hepimiz insanız ve zaaflarımız var. Ne kadar istemesek de parayı, başarıyı, saygınlığı bazen takıntı haline getirebiliyoruz.
Bence önemli olan her şeye sadece hakettiği kadar önem vermek. Bunu başarabilirsek ne mutlu bize...

Doktor ne dedi biliyormusun Teyzeme gittiğimde bu tür kanserler genetik dikkatet dedi teyzem çok üzüldü. ama bilmiyorlar ki bende fazlasıyla var. bir çok yerimde kistler şunlar bunlar.. bir kaç doktora gittim hepside aynı şeyleri söyledi. evliyim bebek istiyorum ama... olsun diye duada edemiyorum olursa ve bana bişey olursa kuzumu kimlere emanet edeyimde göçeyim buralardan.. takmıyorum. bazen aklıma gelince hüzünlnirim ama şuna inanıyorum ki Allah sevdiği kulları dert ile sınar. inşallah seven ve sevilenimdir...

Tüm kanser türleri genetik değil ki. Ayrıca ölüm herkes için geçerli. Kanserden değil de trafik kazasında da ölebilir insan.
Böyle düşünseydik hiç birimiz çocuk sahibi olmazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…