anuskam teyzem cok sevındım hep sağlıklı mutlu ol
ol ki bana güzel yazı yazma sanatını anlat
:1hug:
anuşka ablacım seni buluşma topicinde görünce çok sevindim,bu kadar gündür seni unutmuşum, onun içinde kızdım kendime,:kedi:
sağlığının iyiye gitmesine çok sevindim,işede başlamışsın hayırlısı olsun,a.s.
bundan sonraki hayatın sağlık ve mutluluk dolu geçsin,kötülükler senden uzak olsun ,sevgileropuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun cnm yeni haberim oldu,çokta üzüldüm,takip ediyordum seni,uzan zaman ara vermiştim siteye bende..
çok çok geçmiş olsun..dualarım seninle.iyi ol hep eskisindende iyi ol.
Ablacım, sizlerin tekrar o güzel paylaşımlarınızı okumak ne güzel,
evet malum eğitim yılı, Allah kolaylık verin hepimize...
sağlığınızdaki sorunlar inşallah çözülmesi kolay sorunlardır...
merakla bekliyorum...
kaydirigubbakcemile5canım daha önce ben de yazmıştım aynı doktorda tedavi oldum aynı kaderi paylaşanlardanım ve meslektaşız diye okuduysan eğer belki hatırlarsın ama benim için o kadar önemli değil önemli olan artık iyileşmiş olman güzel arkadaşım sağlık sorunlarım oldu demişsin merakta bırakma lütfen eğer yaşadığım şeylerdense yardımcı olabilirsem sevinirim okul biraz yorucu olabilir ilk zamanlar dinlenmelisin bunu unutma vücut direncini arttırıcı immüneks kullanmanı tavsiye ederim ama mutlaka doktorlarına sormalısın bana kullanabilirsin dediler iyi oldu kendimi daha zinde hissediyorum tüm güzellikler senin olsun arkadaşıma.s.opuyorumnanaktan
lmaz:canım bende bunları yaşadım kolunu asla zorlamaman gerekir lenflerin şişer ağrısıda dayanılmazdır bilirim lenf ödem kolluğu alabilirsin varis çorabı gibi birşey biraz pahallıdır ama bununla yaşamayı öğrenicez kolluk ağrı ve şişliği azaltıyor artık sen bir prensessin unutma yaşam kaliteni arttırmak için eskisi gibi iş yapmamalısın eğer ,imkanın varsa ev işlerinde yardımcı al canım doktorunla konuştun mu?ağrılar ve şişlik için ilaç ismi verebilir ben almıştım adını hatırlayamıyorum yoksa yazıcaktım kemoterapi aldığın kolunu fazla zorlama biliyorsun oda eskisi gibi olmıycak ama hiçbirşeyin önemi yok önemli olan hayatta olman ailenle olman allah sevdiklerine bağışlasın canım moralini hiç bozma hepsi geçiyor yavaş yavaş üzülme canım sevgilyle kal:1hug:
ablacım gerçekten çok güçlü bi kadınsın.nasılsa atlamışım bu topiciği.genelde takip ederim buraları.ama senin topiğini yeni gördüm.nekadar güçlü bi kadın olduğunu görerek okudum yaşadıklarını.zoru atlatmışsın ablam inşallah bundan sonrada herşey daha iyi olacak.dualarım seninle..
İnşallah geçecek ablacım.:teselli:
anuşumm bitanemm
geçicek hepsi sen çok güçlü bir kadınsın ve prensessin,
bu kelime bence çok özeldir ve özel insanlara daha çok yakışıyor
pek kullanmam
kıymetini billl,
seni seviyorum anuşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?