Benim iin dua eder misiniz?

anuskam teyzem cok sevındım hep sağlıklı mutlu ol
ol ki bana güzel yazı yazma sanatını anlat
:1hug:

çok geçmiş olsun cnm yeni haberim oldu,çokta üzüldüm,takip ediyordum seni,uzan zaman ara vermiştim siteye bende..
çok çok geçmiş olsun..dualarım seninle.iyi ol hep eskisindende iyi ol.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Beni düşünmeniz çok hoşuma gitti. Sizi seviyorum.

Yine uzun bir ara verdikten sonra aranıza dönebildim.
Bu aralar öyle yoğunum ki değil KK, eve bile yeterince zaman ayıramadım.
Bir yanda benim sınıfımın yazılıları, bir yanda çocukların sınavları, dershaneleri derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum.
Sağlığımda da ufak tefek sorunlar oldu. Birazdan dönüp onları da yazacağım. Şimdilik hoşçakalın.

Son düzenleme:
Ablacım, sizlerin tekrar o güzel paylaşımlarınızı okumak ne güzel,
evet malum eğitim yılı, Allah kolaylık verin hepimize...
sağlığınızdaki sorunlar inşallah çözülmesi kolay sorunlardır...
merakla bekliyorum...

kaydirigubbakcemile5canım daha önce ben de yazmıştım aynı doktorda tedavi oldum aynı kaderi paylaşanlardanım ve meslektaşız diye okuduysan eğer belki hatırlarsın ama benim için o kadar önemli değil önemli olan artık iyileşmiş olman güzel arkadaşım sağlık sorunlarım oldu demişsin merakta bırakma lütfen eğer yaşadığım şeylerdense yardımcı olabilirsem sevinirim okul biraz yorucu olabilir ilk zamanlar dinlenmelisin bunu unutma vücut direncini arttırıcı immüneks kullanmanı tavsiye ederim ama mutlaka doktorlarına sormalısın bana kullanabilirsin dediler iyi oldu kendimi daha zinde hissediyorum tüm güzellikler senin olsun arkadaşıma.s.opuyorumnanaktan

Canım, sağol. Mesajını, daha yazdığın an gördüm;ama yanıtlamak için zaman bulamadım. Şu an dersim boş, rahat rahat yazıyorum.
İlgine, sevgine çok teşekkür ederim. Sorunları da halletmeye çalışıyorum işte.
Sevgiler...

Canım, çok teşekkür ederim ilgin için.
Benim sorunum lenfleri alınan kolum ile ilgili. Zaten tam kapasite çalışmayan bir koldu, şimdi iyice iptal... Omzum, boynum, kolum, göğsümün yan tarafı, her yerim ağrıyor. Gece uyuyamıyorum, soluma dönemiyorum. Göğsümün durumundan hiç sözetmeyeyim zaten.
Ben de sağ koluma fazlaca yüklendim sanırım, onda da sinir sıkışması çıktı.
canım çok sıkkın. Hiç bir işi kendi başıma halledemiyorum ve bu moralimi bozuyor.
Senin kolunda da sorun oldu mu? Bu konuda konuşabilirsek sanırım biraz rahatlayacağım.
Teşekküler.

lmaz:canım bende bunları yaşadım kolunu asla zorlamaman gerekir lenflerin şişer ağrısıda dayanılmazdır bilirim lenf ödem kolluğu alabilirsin varis çorabı gibi birşey biraz pahallıdır ama bununla yaşamayı öğrenicez kolluk ağrı ve şişliği azaltıyor artık sen bir prensessin unutma yaşam kaliteni arttırmak için eskisi gibi iş yapmamalısın eğer ,imkanın varsa ev işlerinde yardımcı al canım doktorunla konuştun mu?ağrılar ve şişlik için ilaç ismi verebilir ben almıştım adını hatırlayamıyorum yoksa yazıcaktım kemoterapi aldığın kolunu fazla zorlama biliyorsun oda eskisi gibi olmıycak ama hiçbirşeyin önemi yok önemli olan hayatta olman ailenle olman allah sevdiklerine bağışlasın canım moralini hiç bozma hepsi geçiyor yavaş yavaş üzülme canım sevgilyle kal:1hug:

Canım, çok sağol, bir sürü şey öğrettin bana. Kermoterapi aldığım kolum da mı yarım kalacak yani? Bundan haberim yoktu benim. El parmaklarımın uyuşması, ağrılar o yüzden demek ki...
Benim lenfleri alınan kolumda ağrı var; ama şişlik yok. Bir de ben ameliyat sonrası egzersizlerimi düzenli olarak yapmadım. Bu nedenle kolum ne yukarı kalkıyor, ne sağa sola gidiyor. Fizik tedavi uzmanına göründüm, açarız o kolu dedi. Haftaya başlayacağız.
"Prenses" sözcüğü kulağa hoş geliyor da zoraki prenseslik zor be arkadaşım. Meğer ben prenses olmak istemiyormuşum. Ben sağlıklı olup her işimi kendim görmek istiyormuşum...
Ameliyattan sonra her gün gelen bir yardımcım vardı. Sonra sıkılıp bıraktım. Şimdi diğer kolum da sorun çıkarmaya başlayınca yeniden bir yardımcı buldum.
Bu arada inanılmaz kilo alıyorum. Menapozdan mıdır nedir, deli gibi yeme isteğim var. Ameliyat sonrası tam 11 kilo aldım. Göbekli bir hatun oldum. her sabah diyet yapmaya karar veriyorum; ama sadece bir kaç saat sürüyor diyetim. Sonra yiyeceklerin dayanılmaz cazibesine kapılıveriyorum. Malum, spor da yapamıyorum. En iyisi yürüyüş aslında da ben biraz tembelim sanırım.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Aklına geldikçe yaz arkadaşım.
Sevgiler...

canım kolun fizik tedaviyle açılır üzülme sen her şey yoluna giriyor bunlarada alışırsın inan bana insan oğlu nelere katlanmadı ki...aaaah yaramı deştin şimdi kilo problemi yani hiç sorma güzel arkadaşım aynı sorun bende de var hem menepoz hemde aldığımız serumlar birde kullandığımız kortizonlu iğneler eklenince eh gayet doğal bu iştah ve kilo ödem de var tabii ama dikkat edince fazla kilo almazsın özellikle tatlı ve yağlılardan sakın protein oldukça azalt çünkü kanser hücresinin ana besini bunlar onu beslemiyelim bence neyse yine görüşürüz canım sevgiler bendenkaydirigubbakcemile5a.s.

ablacım gerçekten çok güçlü bi kadınsın.nasılsa atlamışım bu topiciği.genelde takip ederim buraları.ama senin topiğini yeni gördüm.nekadar güçlü bi kadın olduğunu görerek okudum yaşadıklarını.zoru atlatmışsın ablam inşallah bundan sonrada herşey daha iyi olacak.dualarım seninle..

Teşekkür ederim canım. İnsan sevdiklerini üzmemek için güçlü olmaya çalışıyor zorunlu olarak. Zaman zaman duygu patlamaları yaşansa da genel olarak sağlam ve dimdik ayakta görünmek gerekiyor. Bu sayede çocuklarım da olayı hasarsız atlattılar.
Sevgiler...

Dün yine tüm günümü hastanede geçirdim.
ıki haftadır gece uykumdan, sağ el parmaklarımdaki uyuşuklukla uyanıyordum. Uykumun arasında elimi oynatınca geçiyordu; ama yine de kafama çok takılıyordu.
Biraz araştırdım, gördüm ki sinir sıkışması veya boyun fıtığı bu tarz uyuşmalara neden olabiliyormuş. Nihayet dün nörolojiye gittim. Önce sıkı bir muayene, ardından EMG derken teşhis kondu. Gerçekten de sağ el bileğimde sinir sıkışması varmış. Şimdilik atel takacağım 3 hafta. Geçmezse başka tedaviler de uygulanacak. Umarım geçer; çünkü o el bana çok lazım...

Canımm anuşkam geçecek inşallah. Bak hepimiz duacıyız ..Biliyorumki zaman geçtikçe sen daha çok toparlayacaksın çok güzel günler seni ,aileni, tatlı yavrularını bekliyor a.s. a.s.

anuşumm bitanemm
geçicek hepsi sen çok güçlü bir kadınsın ve prensessin,
bu kelime bence çok özeldir ve özel insanlara daha çok yakışıyor
pek kullanmam
kıymetini billl,
seni seviyorum anuşumm

anuşumm bitanemm
geçicek hepsi sen çok güçlü bir kadınsın ve prensessin,
bu kelime bence çok özeldir ve özel insanlara daha çok yakışıyor
pek kullanmam
kıymetini billl,
seni seviyorum anuşumm

Oy bebişim, sağolasın.:ecrin_bebek: Eh memnun olsam da olmasam da prenseslik yapıyorum tabii.opuyorumnanaktan
Ben de seni seviyorum canım....:1hug:

Çoktandır yoktum yine...
Bayramdan önceki pazartesi günü İzmir'de kontrollerim vardı. Mamografi ve ultrasonum temiz çıktı çok şükür. Bundan sonra bir yıl mamografi yok. Altı ay sonra muayenem var sadece...
Gelelim şu meşhur MR meselesine...
Doktor omuz MR'ı isteyince uykularım kaçmıştı. Kapalı yerlerde kalamadığım için MR olayında umutsuz bir vakaydım.
Uzun bir süre internet yardımıyla açık MR aradım ve İzmir'de bir kaç yerde buldum. Telefonla arayınca çoğunun bir kandırmacadan ibaret olduğunu anladım. İnternet sitesine kocaman kocaman "Türkiye'de bir ilk: Açık MR" diye yazan meşhur hastaneler bile telefonla arayınca "Bizimki tam açık değil, yarım açık" diyerek kıvırdılar.
Neyse gerçekten açık olan bir yer buldum sonunda. İsteyene adını adresini ve telefon numarasını verebilirim.
Açık MR denen şeyin sadece üstü var. İki yanı gerçekten açık. Çok kolay olacağını düşünmüştüm önce. Beni yatırdılar, omzuma bir şey takıp bağladılar ve cihazın altına yerleştirdiler. Tam kapıyı çekip çıktılar ki burnumdan sadece bir kaç santim uzakta duran o korkunç cihaza bakarken birden titremeye başladım. Bir taraftan kalkmak için çabalarken bir taraftan da bağırıyordum. İnanılmaz panikledim.
Sonra görevli yanıma geldi ve sakin olmamı, istersem eşimin yanımda durabileceğini, bir çok insanın benimkine benzer tepkiler verdiğini falan söyledi.
Başımı yana çevirip çeviremeyeceğimi sordum, çevirebilirsin dediler. Böylece cihazı değil kapıyı ve eşimin yüzünü görebiliyordum. Zaten 15 dakika kadar sürdü ve bitti.
Omuzda hafif bir yırtık çıktı sonuç olarak. Henüz doktora bile gidemedim. Malum bayram girdi araya. Bir de domuz gribi tatili geçirdik üstelik.
Benden haberler şimdilik bu kadar.
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…