sana kendimin tercih maratonunu anlatıyım :26:
istanbul tarih-sonra matemetik-gazi iktisat-gazi okul öncesi öğretmenliği-istanbul felsefe-sakarya sosyoloji-sonra yine gazi iktisat ve başka bi ünvnin iktisatında kaldımbenden daha karışık değil şu an aklın heralde
seninki dha bi karışıkmış :) ben en azından bu kdr çok bölüm düşünmüyrm :)
inşallah inşallah :)
biliyomusn sn bni çok güzel motive ediysnne okursam okuyayım bnm için hayrlsı olan oluck blyrm :)
itiraf ediyorum.tarihten lisedeki tarihçim soğuttu.matematik alan dışıydıokul öncesi trt4 aö dersleri sağolsun :90::90:
oh nede iyi yapmışım okudum iktisatı
ay çok mutlu oldum
acaba diyorum hazır evdeyim sosyoloji okuyup açıktan dershanede rehber öğretmenmi olsam
36 yaşıma daha var :))
hey maşallah okumaya doymuyosun :86: :86: oku oku sosyolojide oku bi 3lersn diplomayı
biliyomusn bnide lisedeki hocam tarihten soğutmuştu o yüzden nefrt ediyrm. gerçi bn sözel derslrn hç birini sevmyrm ( bşta edb. ) oda ayrı bi konu zatn
bakalım bnde bi bölüm okuduktn snra senn gbi iyiki fln diyebilecekmym
çok seviyorum napıyım :90: ders çalışırken başka oluyorum :26:
ailem benle dalga geçiyo zaten.seni istemeye gelsinler çeyizin haızr diplomalarla sertifikalarnı vericem tamam başka bişeye gerek yok diyolar
eğer son zmaan kadar karar veremiyosan eşit ağırlık bölümleri var üniversitlerde.ilk sene genel ders okuyosun 2.sene sen seçiyoyun iktisatmı işletmemi artık ne istersen
ah bide ne istediğime karar verebilsem süper olucak. çok karıştı kafam yaa
aa bak bunuda yeni öğrendmher saat başı yeni bi bilgi yapsaydm keşke başlığı
peki bu bölümler hng ünilerde var
sadece ardahan üniversitesinde var.tm 2 yle alıyo:26:
http://www.dogrutercih.com/program2011/tablo4/goster burdan daha kolay bulursunuz okulları puanlarıda var.bölüm adına eşit yaz direkt çıkıyo
ooo babam bnei ardahana göndermeznyse bn dğer prgrmlrla idare edeym
bana öle geliyoki biz meslektaş olcaz ama hadi hayırlısı
kızlar şu tercih dönemi çok sıkıntılı ne okumak istediğime hala karar veremedm. bgn dershnye gttm güzl güzl konştk bölmlre fln baktk. aslnda bn uzun süredir uluslararası ticaret okumak istydm onu kendme hedef koymştm. bgn ise hocalar aklıma başka meslekler soktu. ben matematiği çok seviyrm o yüzden sayısal ağırlıklı bi bölümde okumak istyrm. bugn hocalarm bna akdenizde uluslararası ticaret okumaktnsa marmarada istnbl üni. dokuz eylülde ekonometri- iktisat oku daha iyi dediler. bu da benm aklıma yattı. aslında ekonometri çok zor bi bölümmüş öyle söylediler. gerçi her mesleğn zorluğu vardır. bununda üstesnden geleblrm diye düşünyrm. fkat hala karar veremedim sizce akdeniz üniversitesnde uluslararası ticaret mi yoksa marmara üniv. , istanbul üniv. , dokuz eylül üniv. , anadolu üniv. gibi üniversitelerde ekonometri yada iktisat okumak mı ? benm için hangsi dha iyi olur karar veremedm yardımcı olun lütfn !!! şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?