Benim için hangi bölüm daha uygun?

seninki dha bi karışıkmış :) ben en azından bu kdr çok bölüm düşünmüyrm :)

inşallah inşallah :)
biliyomusn sn bni çok güzel motive ediysn ne okursam okuyayım bnm için hayrlsı olan oluck blyrm :)

itiraf ediyorum.tarihten lisedeki tarihçim soğuttu.matematik alan dışıydı okul öncesi trt4 aö dersleri sağolsun :90::90:
oh nede iyi yapmışım okudum iktisatı

inşallah inşallah :)
biliyomusn sn bni çok güzel motive ediysn ne okursam okuyayım bnm için hayrlsı olan oluck blyrm :)

ay çok mutlu oldum
acaba diyorum hazır evdeyim sosyoloji okuyup açıktan dershanede rehber öğretmenmi olsam
36 yaşıma daha var :))

Son düzenleme:
itiraf ediyorum.tarihten lisedeki tarihçim soğuttu.matematik alan dışıydı okul öncesi trt4 aö dersleri sağolsun :90::90:
oh nede iyi yapmışım okudum iktisatı

biliyomusn bnide lisedeki hocam tarihten soğutmuştu o yüzden nefrt ediyrm. gerçi bn sözel derslrn hç birini sevmyrm ( bşta edb. ) oda ayrı bi konu zatn
bakalım bnde bi bölüm okuduktn snra senn gbi iyiki fln diyebilecekmym

ay çok mutlu oldum
acaba diyorum hazır evdeyim sosyoloji okuyup açıktan dershanede rehber öğretmenmi olsam
36 yaşıma daha var :))

hey maşallah okumaya doymuyosun :86: :86: oku oku sosyolojide oku bi 3lersn diplomayı

hey maşallah okumaya doymuyosun :86: :86: oku oku sosyolojide oku bi 3lersn diplomayı

çok seviyorum napıyım :90: ders çalışırken başka oluyorum :26:
ailem benle dalga geçiyo zaten.seni istemeye gelsinler çeyizin haızr diplomalarla sertifikalarnı vericem tamam başka bişeye gerek yok diyolar

eğer son zmaan kadar karar veremiyosan eşit ağırlık bölümleri var üniversitlerde.ilk sene genel ders okuyosun 2.sene sen seçiyoyun iktisatmı işletmemi artık ne istersen

çok seviyorum napıyım :90: ders çalışırken başka oluyorum :26:
ailem benle dalga geçiyo zaten.seni istemeye gelsinler çeyizin haızr diplomalarla sertifikalarnı vericem tamam başka bişeye gerek yok diyolar

öyle versnlr tbi buda senin ayrıcalığın olmus olur

eğer son zmaan kadar karar veremiyosan eşit ağırlık bölümleri var üniversitlerde.ilk sene genel ders okuyosun 2.sene sen seçiyoyun iktisatmı işletmemi artık ne istersen

aa bak bunuda yeni öğrendm her saat başı yeni bi bilgi yapsaydm keşke başlığı
peki bu bölümler hng ünilerde var

ah bide ne istediğime karar verebilsem süper olucak. çok karıştı kafam yaa

aynen felaket kararsızım benimde çok karıstı kafam yok ben bunu istiyorum diyorum sonra aklım diğerinde kalıyo e ben onuda istiyorum ama nolcak simdi.napsak ki :44:

öyle bi program okumak için ardahana gidilmez. babam sınf öğrtmnlği için bile göndermz bni oraya

bana öle geliyoki biz meslektaş olcaz ama hadi hayırlısı

bence istanbul ünüversitesi ekonometri şimdiden başarılarrrrrrrrrrr.....

bence mantıklı olan istanbulda ekonometri veya iktisat falan okuman.. senin için daha avantajlı.zor bölüm derler ekonometriye ama sayısal seviyosan yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…