Benim için hangi bölüm daha uygun?

senin tercihinle alakalı.ben mezun olduktan sonra kendi alanımda işleri 1 ay içinde rahatlıkla buldum.ama talihsizlik çalışma yerleri hep karşıda.benim sabahın 5inde kalkıp 6sında çıkmam lazımki 6.5 servisine yetişiyim 8de işte olıyım.yine aynı dönüş tabi.o yüzden dedim kpss var nasılsa orasıda 1 sene olcak burasıda evime 15 dakikalık bi yerde çalışmaya başladım.ortam çok iyidi.hatta gçenlerde gittim yine iş teklif ettiler ama kpssye hazırlanamıyorum diye istemedim.
bölüme gelince.bence okunması en zevkli bölümlerden bi tanesi.tabi okuluna göre.mesela izzet baysalın iktisatını kesinlikle yazmayın hocaların hepsi sorunlu 60 kişiden 10 kişisi üst sınıfa geçiyo pskolojiniz bozulur.ama alan olarak çok iyi.en kötüsü ilerde ev hanımı bile olsanız kendi birikiminizi öle bi değerlendiriyosunuz ki çünkü bi devletin yaptıklarında neler oalbileciğini öğreniyosunuz okulda
bölüm olarak en geniş dallardan bi tanesi.çünkü her dersi görüyosunuz.tekrar dikkat çekiyim.bi topikte daha yazmıştım.iktisat bir bilimdir.İİBF(iktisadi ve idari bilimler fakültesi) diğer bölümler alan olmuş oluyo

ama bak sen böyle yazdın benim yine kafam karıstı :97: bisey daha sorabilir miyimm? ayıp olcak ama ortalama maas durumları nasıl?

ama bak sen böyle yazdın benim yine kafam karıstı :97: bisey daha sorabilir miyimm? ayıp olcak ama ortalama maas durumları nasıl?

senin neden kafan karıştı şimdi :26: benim hedefim banka genel müdürlüğü genel müdürlüklerde biliyosun nerde
ama iktisat mezun olunca finans şirketlerinde çalışabilirsin heryerde var banka şubelerinde çalışırsın,firmaların bir sürü departman var ve hepsine rahatlıkla girersin.insan kaynaklarıda dahil
önce hedef belirliceksin o önemli
çalıştığın yere görede maaş farklılaşır.çağrı merkezlerini hiçe sayarlar mesela.ama çoğu banka çağrı merkezi bile 4 yıllık iibf istiyo artık.maaş 1200den başlıyo prim esaslı,yemek yol hepsi var.primlerle birlikte aylık 4000 tl ya çıkan oluyo.bi banka şubesinde çalışmak istersen bankasına göre 1000tl ile 1200 tl arasından değişir.yılda 4 defa çift maaş alırsın cts pzrın yok bayramlar tatil.artı yol ssk özel sigorta yemek yardımı yaparlar.çoğu bankanın kendine ait dinlenme yeri var.didimde ayvalıkta.(millet didimde 120 tl verirse 1 gecelikiçin sen en fazla 1 gecelik 30 tl veririsin bankaya ait diye)tabi gişe için bahsediyorum
diğer bölümlerdede firmasına göre değişir.

ayy benm iyice kafam karştı birz önce matematk hocamla konştm uluslrarası tic. istdğmi dha snra ise iktisat ve ekonometriye doğru kaydığımı söyledim. hocada bna iktisat gbi bölümlrn sdce boğaziçi ünv. de okursan diploması işe yarıyo. bi çok iktisat mezunu var dedi. gerçi o biraz senin kndni gelştrmene ve şansınada bağlı dedi benm kafam allak bullak oldu ne yapaxağım ben

çünkü iktisatı elemistim simdi tekrar aklıma girdi peki anladım çok tesekkür ederim

bence neyi istiyosan onu oku.sonrasında o alanda kendini gelistir en çok hangisini istiyosun ki önemli olan sen ne istiyosun

tercih sana kalmış.ben sadece iktisatın olanaklarını sölüyorum size.sakın yönlendirdiğimi düşünmeyin.ama uluslararsı kelimesi geçen bi bölüm okucaksan mutlak dilin olmalı artık 1 de yetmiyo.yoksa okumuşsun boşa.bu arada uluslararsı ticarette görüln derslerin çoğu iktisatta var.uluslararası iktisat,uluslararası finans,para bunları görüceksin.uluslararsı ticarette sana ödeme şekillerini şartların teslim şekillerini anlatıcak detaylı olarak.ama sen bunun teoriğini aldıktan sonra tel bir kitp okuyarakta yapabilirsin.

yönlendirdiğini fln katiyen düşünmüyrm. aksine bana çok yardımcı oluyosn. şmdi bi arkdşla knştm oda ekonometri okuyo. formasyondan fln bahsetti eğer formasyn alırsan matematk öğrtmnlğide yapabliyomuşsun. buda benm için çk gzl bşy olur. aslında bn iktisat mezunu biri bulsam yüzyüze konuşşsam dha iyi olur. araştrmya başldm çevrmde öyle biri bulablrsm çk iyi oluck

bence neyi istiyosan onu oku.sonrasında o alanda kendini gelistir en çok hangisini istiyosun ki önemli olan sen ne istiyosun

ah bide ne istediğime karar verebilsem süper olucak. çok karıştı kafam yaa

formasyonu çok iyi araştırman gerkiyor.2009da alanlar için formasyon yoktu yeni düzenlemeyi bilmiyorum.bazı okullar formasyon almadan tezsiz yüksek lisansla formasyon vermiş kabul ediyo

formasyonu çok iyi araştırman gerkiyor.2009da alanlar için formasyon yoktu yeni düzenlemeyi bilmiyorum.bazı okullar formasyon almadan tezsiz yüksek lisansla formasyon vermiş kabul ediyo

o formasyon işini araştırıcam eğer vrsa öyle bişy matemtk öğrtmni olmkta güzl olur bnm için :)

o formasyon işini araştırıcam eğer vrsa öyle bişy matemtk öğrtmni olmkta güzl olur bnm için :)

inşallah senin için iyi olur.sabırlıysan sorun yok
bi tanıdığım mat öğretmeniydi dershanede 1 sene çalıştı sonra baktı kendisine göre değil bankacı oldu 1 sene orda çalıştı şu an polis 36 yaşında mesleğini buldu sonundu

oda güzelmiş :) geç olsun güç olmasın diyeyim bali

inşallah birileri dha çıkıp fikrimi değiştirmeme sebep olmaz bi türlü bölüme karar veremiyorum her duyduğuma göre kafam karışıyo yaa perşmbe gnü gidip hocanın tekiylede birebr konşucm bakalım o nler dicek. yine kararımı değiştrdm kararsz kaldm dersem şaşırmayn

sana kendimin tercih maratonunu anlatıyım :26:
istanbul tarih-sonra matemetik-gazi iktisat-gazi okul öncesi öğretmenliği-istanbul felsefe-sakarya sosyoloji-sonra yine gazi iktisat ve başka bi ünvnin iktisatında kaldım benden daha karışık değil şu an aklın heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…