oo baya bi mesafe varmş :) peki marmara üniversitesi dokuz eylül üniversitesi hakknda bilgn vr mı :)
bütün üniversitlerde çift anadal,erasmus(öğrenci değişim programı) vardır.ama hepsini şartı vardır.benim okulum kanada,zellanda,avustrya ya gönderiyodu.ünvdede sistem 5lik değil 4lük sistemdir.genelde erasmus için 3.5 isterler ve ing yazılı sözlü sınava sokarlar.bunu sonucunda başarılı olursan cep harçlığıla birlikte gönderirler.
bence erasmusla gitmenin en avantajlı dönemi 1.sınıf.çünkü ilk sene öss konuları gibi bişey görüyosun kolaydır
eğer ilk sene sonunda bölümünden memnunsun ama okula ısınmadın hepbi yatay geçiş telaşı vardır.bütün 1lerde
bunun içinde araştırdıysan eğer 2009 uludağ ünw 3.80le aldı.yani yine herşey sana kalıyo
evet bursada yaşıyorum. ben ailemn yanında okumak istemyrm ailemden uzak başka bi şehrde okumak istrym o yüzden uludağ üniv. yazmayı düşünmyrm
o zman başvrmya hç grk yk. zaten vericklri en fzla 200 lira olur. onuda harasam nolur harcamasm nolr. ilk zamanlrda sıkarm kendimi 200 lira az harcarm bütçeme göre alışverşlr yaparm artk. bna başbakanlk bursu çkmz diyo arkadşlrm. başbakanlk bursunun şartlrı ne acaba
herkes marmarayı çok met ediyomarmara ünv kampüsü çok karışık.ben sınav için gitmiştim göztepe kampüsüne ve kampüste kayboldum.20 dak çıkış kapısını aradımıama eğitimi hakkında pek bilgim yok.dokuz eylül iktisatta ve ing işletmede arkadşlarım var.iktisatçının 6.senesi izmiri dolaşmaya daldı kendileride biras ama her ikiside memnundu
marmara ünv kampüsü çok karışık.ben sınav için gitmiştim göztepe kampüsüne ve kampüste kayboldum.20 dak çıkış kapısını aradımıama eğitimi hakkında pek bilgim yok.dokuz eylül iktisatta ve ing işletmede arkadşlarım var.iktisatçının 6.senesi izmiri dolaşmaya daldı kendileride biras ama her ikiside memnundu
Arkadaşım ben de senin gibi tercih telaşındayım izmirde olduğum için haliyle dokuz eylül ü ege yi gezme fırsatım vardı bi tanıdığımız dokuz eylülde doçent onun yardımıyla gittim gördüm konuştum araştırdım istanbul u marmara yıda aynı şekilde en iyisi kesinlikle dokuz eylül hocaları bakımından üniversite bakımından yurt dışı programları yan dal çift dal bunlarda çok önemli hususlar o yüzden dokuz eylül diyorum ben sana eskişehir öğrenci şehri ortam güzel tamam ama anadolu üniversite işleyiş bakımından çok zayıf abimden biliyorum her gün bela okurdu öğrenci işlerineorda iktisat okumaktansa dokuz eylülde okuman daha mantıklı
herkes marmarayı çok met ediyopeki dokuz eylül iktisat zormuymuş ayrca ingilizce okudğn zmn yararıda olurmu.
başbakanlık bursu genelde ailede çok kişi okuyo ve aile durumu yoksa,yada anne veya baba vefat etmişse veriliyo.tabi bu burs için babanın maş bodrosu falan gerekiyo.durumun olmadığını ispatlaman lazım.bu karşılıksız.ama sınıfta kaldığında yada tek dersten kaldığında bursun kesiliyor ve bida verilmiyo:26:
canım marmaranın göztepe kampüsü küçücük bi yer yaa :)) izmirde okuyan arkadaşlar vardı evet bayaa bi memnunlardı gezme tozma eğlence yönünden okulu bilmiyorum dokuz eylülü onlarınki egeydi memnunlardı bişey diyemiycem
bu kötüymüş işte. ayrca bnm annemde babamda çalışıyo bna bursa çıkmaz diyo arkdşlrm. nyse hayrlsı olsn artık. çıkmazsada bnde ona göre okurm. tavsiyeni göz önünde bulundurucm ve geri ödemeli almıcm. çok teşekkür ederm :)
canım marmaranın göztepe kampüsü küçücük bi yer yaa :)) izmirde okuyan arkadaşlar vardı evet bayaa bi memnunlardı gezme tozma eğlence yönünden okulu bilmiyorum dokuz eylülü onlarınki egeydi memnunlardı bişey diyemiycem
iktisat göztepe kampüsünde mi peki :) ilk önce okul eğitimi güzel olsunda gezip tozması eksik kalsn
sakarya üniversitesinide düşün derimödül almış bi ünv ve kadrosu gayet ii
rica ederimçyardımcı olabildiysem sevindim
bahçelievlerde diye biliyorum cnm..baya dağınık marmara her yerde kampüsü var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?