Evet cnm kendi evim. ama değişmesi için diğer duvarlarda tesisat yenilemesi filan gerekmez mi ?Sizin kendi evinizse peteğin yerini bi ustaya söylerseniz değiştirir, isteğinize göre de döşersiniz
Biz de evimizde bi kaç peteğin yerini değiştirttik inan bi kere sıkıntı çeker sonra rahatça yerleşirsin
Çok güzel duvar rafları var. Onlardan alabilirsin. Şimdi ev boş diye senin gözüne batıyor. Düzenleyine öyle olmaz. Tv ünitesi ne renk ben beyaz mobilyayı çok seviyorum ya.
Evet cnm kendi evim. ama değişmesi için diğer duvarlarda tesisat yenilemesi filan gerekmez mi ?
peteğin yerini değiştirin tesisat yenileme gerektirmez iki boru daha uzatıverecekler çok basit bir işArkadaşlar 2 aya kadar taşınıcam kısmetse. Evimde çok fazla eşya istemiyorum. Saloumda bir tv bir koltuk takımı. Ziraa bıktım 8 yıldır eşyalara hizmet etmekten. Sorunum şu kii; tv ünitesinin olması gereken yerde petek var.(Resim ekte) Buraya nasıl tv ünitesi yada dekoratif birşey olur. Petekle uyum sağlayacak raf ??? yada orayı nasıl tamamlarım hamarat hatunlar bir el atın ne olur.
ufak bir tadilatla prizlerin yerini değiştirin çünkü geniş kısım o koltuğun yeri aslında...ya da tv yi gene karşıya koyun halının altından uzatma yapınArkadaşlar 2 aya kadar taşınıcam kısmetse. Evimde çok fazla eşya istemiyorum. Saloumda bir tv bir koltuk takımı. Ziraa bıktım 8 yıldır eşyalara hizmet etmekten. Sorunum şu kii; tv ünitesinin olması gereken yerde petek var.(Resim ekte) Buraya nasıl tv ünitesi yada dekoratif birşey olur. Petekle uyum sağlayacak raf ??? yada orayı nasıl tamamlarım hamarat hatunlar bir el atın ne olur.
Evet cnm kendi evim. ama değişmesi için diğer duvarlarda tesisat yenilemesi filan gerekmez mi ?
Peteğin yerini ustalar değiştirsin.
Annemlerinde mutfakta çok gereksiz bir yerde duruyordu.
Onlarda değiştirdi yerini. Taşınmadan bunu bu şekilde halledin çok rahat edersiniz
Güle güle oturun.
Bunu bende düşündüm de üzeri kapanacagı için çok ısı vermezmiş.Prizilerin sap tarafına yukarıya tvyi monte edersiniz duvara. Petegi de içine alan beyaz şık bir dvd ya da kitap raflığı yaparsınız ama peteği içine alacağı için çekmece şeklinde olsun peteğinki. Üstüne de raf oh çok da şık olur..