Benim için dert :( Lütfen yardımm.

Bunu bende düşündüm de üzeri kapanacagı için çok ısı vermezmiş.
Şöyle yapın. yaz ayına girdiğimiz için zaten sorun olmaz ama kış ayı için kapakları açık tutarsınız. Ne bileyim böyle şeyler. Petek değiştirilse sorun olmazmış. Bazı arkadaşlar demiş peteğin yerini değiştirin diye.

Peteğin yerini değiştir diyeceğim ama borular alttan döşenmiş yeni evlerde hep böyle hepsini söküp kırmak lazım

Aynen. proje sorumlu ile görüştüm duvar parke hepsi kırılır diyo :KK43:

Şöyle yapın. yaz ayına girdiğimiz için zaten sorun olmaz ama kış ayı için kapakları açık tutarsınız. Ne bileyim böyle şeyler. Petek değiştirilse sorun olmazmış. Bazı arkadaşlar demiş peteğin yerini değiştirin diye.

Proje sorumlusu ile görüştüm. Çok zor kırılması gerek diyo :KK43:

bu durumda petek tv ve bir kaç raf yaptırıp birbirini tamamlattırmam gerek ama nasıl ????

Proje sorumlusu ile görüştüm. Çok zor kırılması gerek diyo :KK43:
images
böyle bir şey yaptır o zaman

prizin yerini değiştirt. gerçi tv anteni de oradadır. şimdi.

ev tasarlarken bir kadın olmalı başlarında. erkekler usta olsada çok zor becerir böle şeyleri...

güle güle oturun.

prizin yerini değiştirt. gerçi tv anteni de oradadır. şimdi.

ev tasarlarken bir kadın olmalı başlarında. erkekler usta olsada çok zor becerir böle şeyleri...

güle güle oturun.

Çok saolun birde şu işleri oturtsam :KK43:

Arkadaşlar 2 aya kadar taşınıcam kısmetse. Evimde çok fazla eşya istemiyorum. Saloumda bir tv bir koltuk takımı. Ziraa bıktım 8 yıldır eşyalara hizmet etmekten. Sorunum şu kii; tv ünitesinin olması gereken yerde petek var.(Resim ekte) Buraya nasıl tv ünitesi yada dekoratif birşey olur. Petekle uyum sağlayacak raf ??? yada orayı nasıl tamamlarım hamarat hatunlar bir el atın ne olur.
Canım peteklerin oradan karşı tarafa gizli hat çektir bence.eğer mümkün değilse duvarlara raf monteli bir model tercih et.

Aynen. proje sorumlu ile görüştüm duvar parke hepsi kırılır diyo :KK43:

yani şimdi yeni yapılar böyle birde kendi kafana göre değiştirmek iyi değil onu mühendisler yapıyor boruların odanın kombinin konumuna göre salonun çok hoş bende dayayıp döşeyince kötü durmayacaktır. bizim komşu dolap yaptırmış. netten bak istersen petek kapatma modelleri diye evi ısınıyormu bilmiyorum kullandığına göre sorun yaşamamıştır ama bence sorun yapılacak brşey değil aslında :)

petegin yerini degistirmektense prizlerin yerini degistirmek cok daha kolay olacaktir, yan odadan filan cekebilirler belki. yan odadan cekersiniz kablolar da uzerine tv unite gelince gorunmez

X