- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 30
- Konu Sahibi seydaemrah
Tesekkür ederim :)Salon sıradışı ve farklı olmuş:) Elinize sağlık. İyi günlerde oturun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ederim :)Salon sıradışı ve farklı olmuş:) Elinize sağlık. İyi günlerde oturun :)
bayıldım ya :)))))))Kızlar yorumları merak ettiğim için koymak istedim. 1 senelik evliyim. Kısmetse oğlumuzu bekliyoruz...
Çok tesekkür ederim. Daha güzeli sizin olsun :)bayıldım ya :)))))))
Amin çok çok tesekkür ederim :)MaşALLAH kızz harikaa valla bu kadar ferah iç açıcı ve cıvıl cıvıl bi ev daha görmedim.. huzurla agız tadıyla oturmak nasip etsin Rabbimmm
Çok tesekkür ederim. Hepimize insallah.... :)çook beğendim canım evini ..aşkınız , huzurunuz , mutluluğunuz hiç eksik olmasın güzel yuvanızda
Tesekkür ederim insallah :)çok güzel şirin ve şık güle güle oturun
Kızlar yorumları merak ettiğim için koymak istedim. 1 senelik evliyim. Kısmetse oğlumuzu bekliyoruz...
Çok çok tesekkür ederim :)maşaallah çok güzel çk çok güzel :))
Amin. Çok tesekkür ederim. İnsallah :)Salon takımına bayildim farklı bir takım olmus..eviniz çok güzel allah ağız tadiyla oturmaya nasip etsin.oglusunuzuda sağlıkla kucaginiza alın
Çok tesekkür ederim :)çok cici çok güzel
Çok teşekkür ederm insallah :)harika canım güle güle oturun.
Tesekkür ederim :) atamayacağım için kalmak zorunda. Bana pek de kalabalık gelmiyor aslında ama doğru olabilir :)güzel
fakat cok fazla esya var
yatak odasında ayı kapıda bebek odası susu ,
oturma odasında tv onundekı mınderler , masanın uzerınde nısan cıcegı boylu boyunca